new in from bodypiercing

Noen av produktene er sponset. 

God dag!

Idag har jeg endelig fått pakka mi fra bodypiercing! Ble veldig fornøyd da jeg åpnet pakka. I tillegg til mine tre septumpiercinger jeg bestilte, fikk jeg sponset to plugger, og to tungepiercinger. Har bilder å vise dere!


Dette er ene tunnelen. Jeg innbiller meg at det er neongul, meen er ikke sikker på om den er neon enda, haha.


Septum, closure ball, 11 mm. Stangtykkelse 1.6 mm.


Septum, closure ball, 10 mm, tror jeg. Stangtykkelse 1.6 mm.
Så er det de to tungepiercingene.


Her har jeg satt i den ene nye septumpiercingen min, som er 11 mm. Stangtykkelse 1.6 mm.


Og her er tunnelen. Det som er bra med denne, er at den er i silikon, og det var jeg trengende om!

Som dere ser, så har jeg ikke på kula på piercingen, og det er rett og slett fordi jeg ikke får den på igjen! Har prøvd og sliti så lenge nå at jeg egentlig bare har gitt opp. Men jeg klarer det vel til slutt.

Som jeg sa, så fikk jeg sponset noen produkter, og er kjempe glad for at de ville gjøre det! :-) Håper alle med piercing tar seg en tur innom bodypiercing for å se på piercing og evt. kjøpe. Anbefales på det varmeste. Du får pakken bare to-tre dager etter du har bestilt og de har kjempegodt utvalg av alle slags piercinger!

Har dere bestilt produkter fra bodypiercing?

Yves Rocher + rabattkode!!

Hei dere!

Tenkte jeg kunne vise noen av mine favoritter fra Yves Rocher til våren :-)


Nummer 1: Dette er en dagkrem og foundation i ett, så hvis du ikke er så keen på å bruke begge deler hver for seg, eller ikke har tid til å vente på at dagkremen skal tørke? Vel da er nok dette noe for deg. Den er som en lett foundation, men gir også fuktighet og "smelter" seg inn i huden.

Nummer 2: Dette er en foundation som skal gi deg en solglødende hud. Den gir huden et transparent utseende/gyllen farge med et dæsj perlemorshimmer. Denne må jeg absolutt ha!

Nummer 3: Lei av mørke ringer under øynene? Det er jeg også.. Da kan du prøve denne concealeren! Og hvis du har rødheter du gjerne vil skjule ekstra godt, så passer det jo også å ha en god concealer. Denne skal også i sminkepungen min i nærmeste framtid!

Nummer 4: Dette er en make-up base som skal gjøre at sminken holder seg lenger! Det er jo helt perfekt! Skjønner ikke hvorfor jeg har investert i en sånn her en enda.


Så er det denne neglelakken. Se så fin og "ren" denne fargen er da! Hadde passet meg perfekt til våren i hvertfall. På våren liker jeg å ha ganske lyse farger på neglene mine, sånn pastellaktig. Passer jo ikke akkurat så bra med svart neglelakk på våren når solen er ute og det er knall vær!

Når dere handler på Yves Rocher, kan dere også skrive inn rabattkoden "YRSPRING20", så får du hele 20% rabatt på hele kjøpet og denne ekstra gaven med på kjøpet avbildet under her! Så da er det jo bare å shoppe i vei! Yves Rocher er både utrolig populært OG utrolig rimelig. Hvem kan si nei til det?


 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits