La festen komme!

Hallo folkens, long time no see!

For litt siden så kom jeg hjem fra russebilkontroll, og vi var alle skikkelige nervøse for at den ikke skulle bli godkjent på første forsøk. Men det ble den! Så nå er perla klar til russetida, og det er alle vi andre også! Vi hadde et lite sjau på bilen igår, malte på navn og alt sånn der. Føles ut som om det går så sakte til torsdag nå. Egentlig, så er det litt teit at russeslippet er på en torsdag, med tanke på at vi skal på skolen dagen etterpå, men det skal nok gå bra.

Alt av utstyr er fiksa, stryki på buksa mi, russekort er fått og alt det andre. Jeg bestilte mitt fra russeservice og er fornøyd, men har hørt andre som bestilte derifra at de ikke fikk med alt de hadde bestilt? Sikkert gått litt fort i svinga!

Ellers idag, så har jeg hatt fri, ettersom de andre hadde tentamen, som de også hadde på fredag. Skal på skolen i morgen, og så har jeg fri igjen på onsdag, da de har enda en tentamen. Jeg har jo blitt deltidsstudent, så blir en del dødtid, men det går bra. Resten av dagen idag, har jeg tenkt til å bruke på litt lekser, og så se på Vikings, skikkelig bra serie jeg begynte på i overigår, og kose meg med noe godt å spise!


Har kommet episode 8 på første sesongen som dere kanskje ser, og jeg synes den er kjempebra, så anbefaler dere å se på denne!


Double Oreo, trenger jeg å si noe om den her? Nei, det trengs ikke

Er dere russ i år?

en opplevelse

God kveld!

Long time no write? haha, anyways, jeg er nesten frisk igjen og tatt den siste tabletten i penicillin kuren min idag, så det går mot det bedre! I morgen, så er det den første russekroa, og det er med ABC tema, altså at du skal kle deg ut som noe som begynner på forbokstaven i navnet ditt. For eksempel hvis du heter Kari, så kan du kle deg ut som en katt. Jeg har i hvert fall mitt klart, men hva det er avslører jeg ikke før i morgen. Vet ikke om jeg får til noe veldig innholdsrikt innlegg i morgen, men jeg skal prøve å få tatt et outfitbilde til dere og slenge det inn her.

I anledningen russekro i morgen, så var jeg idag på senteret og handlet inn noen ting jeg trengte for å gjøre antrekket mitt komplett, så nå bare gleder jeg meg!


Hair chalk. Krittene kostet 39,90 kr pr stk. Og "applikatoren" kostet 59,90 kr.


Gold chains! 99 kr for armbåndet og 148 kr for halsekjedet.Her er inngangsbilletten min for i morgen. Har grønt fordi jeg er 18, wihu! Endelig kan jeg komme inn på 18års avdelinger på fester og slikt!

Ja, som sagt så er dette den første russekroa, og "starten" av russetiden. Russetiden starter jo ikke ordentlig før i april(?), men jeg gleder meg som et lite barn. Jeg er rødruss, ettersom jeg har "gått" tre år på videregående. Tror russetiden kommer til å bli helt legendarisk, og gleder meg som sagt veldig mye. Bare det samholdet og være med venner og bekjente typ hele tiden, landstreff, fester generelt. Nei, fy faen som jeg gleder meg!

Ja, kan vel si at dette var mitt første innlegg som russ? Haha, nå skal jeg i hvert fall se på BB, så snakkes vi en liten tur i morgen!

Er dere russ i år?
Vil noen ha en video på hair chalk'ene?
Noen som tør å gjette på hva jeg skal være? 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits