new baby

God kveld!

Idag er det siste feriedag, dessverre. Eller, det er godt å ha ferie, men gleder meg faktisk til å komme tilbake til skolen også!

I går, så var jeg ute på eventyr, haha. Sto opp klokken 9 sharp, ordnet meg, og tok bussen til Kirkenær city. Når jeg kom fram gikk jeg mot et spennende sted.. Et tattoo studio! Jupp, du leste riktig! Endelig er jeg gammel nok til å bestemme selv, og hadde fått inn lønna mi. Jeg bestilte meg time på tirsdag som var og hadde time i går. Var utrolig keen på å få den før skolestart, noe de her i vinger ikke hadde tid til. Så da ble det Akita's Ink. Og jeg er kjempeglad for at jeg dro dit. De har akkurat flyttet studioet sitt fra Charlottenberg til Kirkenær, så de har ikke kommet helt i stand enda, men det blir fint! De som tatoverer er utrolig koselige, og prater og sånn mens dem tatoverer så du slipper å fokusere på smerten.


Her er bebisen, og jeg er utrolig fornøyd!

Smerten var litt så som så. Noen steder så var det tynnere hud, og der gjorde det selvfølgelig vondere. Det som var mest vondt var det lange strekene og lining-nåla. Så brukte hu en farge(?)nål, og den var litt "mildere" mot huden, så jeg slappet av litt mer. Og til slutt så brukte hun skyggenåla. Fikk også beskjed om at det var viktig å ha rikelig, eller kanskje ikke rikelig, men i hvert fall litt sukker i blodet, for da tok huden bedre til seg blekk. Så helte på med brusen jeg hadde, haha! Tok også noen pauser underveis så huden skulle få slappe av litt, og det er jeg glad for at vi gjorde. Satt til sammen 3 timer med pauser, så var ganske stiv i armen da jeg var ferdig.

Smertelevelen ville jeg satt til 7-8, ettersom det var steder som var vondere enn andre. Men er i hvert fall som sagt veldig fornøyd med den. Og definitivt ikke min siste tattoo!

Har dere noen tattooer? I så fall, hvor, og hvor vondt var det? 

long time

Hallo, long time no see!

Jaa, hvor skal jeg begynne.. Har ikke skjedd så alt for mye siden sist, sluttet på jobb forrige fredag og har egentlig bare daffa denne uka. Ellers så hadde jeg jo bursdag nå lørdag som var, endeliig 18! Hadde feiring samme kveld og det var kjempekoselig.

Har også bestilt meg nye piercinger idag, til septumen(sier man det?). Så får de i posten til uka. Bestilte de HER. Oppdaget siden først idag, da jeg surfet litt rundt og lette etter billige piercinger, og det har bodypiercing. For tre piercinger så betaler jeg 57kr! De har en veldig enkel og oversiktlig side og gratis frakt hvor minstebestilling er 49 kr. Tenkte jeg bare skulle ha to piercinger, men ettersom det var så billig så tok jeg med en til. På septumen min så har jeg 1.6 mm i stangtykkelse, vet ikke hva lengden på den jeg har nå er, men de jeg bestilte er på 11 og 10. Gleder meg virkelig til å få de, og bytte ut den jeg har nå, begynner å bli litt lei den.


Bilde fra hjemmesiden deres.

Ellers så har jeg som sagt ikke gjort så mye den siste uka. Vi hadde noe sykt tordenvær med maaasse lyn nå på torsdag. Tok fram speilrefleksen for å prøve å fange lynet på video, og det fikk jeg jammen! Det lynte utrolig mye, lyste så og si opp hele byen. Har ikke fått lasta den over på pc'en enda, men kan prøve å få til det i løpet av helgen.

Ble et litt kort innlegg dette her, men har i nuet ikke mer å si.

Har du bestilt varer fra bodypiercing?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits