nyttårsleir

Hallo!

I nuet sitter jeg på Haraset og som overskriften sier er jeg på nyttårsleir. Det er like koselig hver gang og komme tilbake hit. Vi har alle akkurat vært ute i finværet en tur, ettersom det ikke er så særlig kaldt idag. Har også med kameraet hit, så har tatt en del bilder jeg tenkte og slenge med!

Nå sitter vi og ser på at Ola og Endre spiller fifa, og snart er det grøt på gang her! Etter det så blir det vel og ordne oss til i kveld. Skal prøve å få tatt noen outfit bilder til dere som dere får i morgen da jeg har kommet meg hjem igjen :-)

Ble et litt kort innlegg dessverre, men vet liksom ikke helt hva mer jeg skal fortelle om, så ønsker dere bare et godt nyttår og håper at dere koser dere i kveld! ♥

julestress

Heisann!

Da har jeg endelig fått ræva mi i gir for å blogge litt for dere igjen. Har vært ganske mye i det siste på skolen og ikke minst julestress. Idag er det jo lille julaften, og jeg gleder meg utrolig mye til i morgen. Mest for og åpne gaver, haha!Som sagt så har det vært en del å gjøre på skolen før vi fikk juleferie. Vi har hatt særemne, eksamensoppgave, prøver og julekonsert. Så sier kanskje seg selv at det har vært en del å gjøre. Har derfor ikke hatt helt motivasjon til å blogge, eller ork. Siden det er blitt vinter, så har jeg også vært litt mer nede i kjelleren enn vanlig, da jeg sitter en del på rommet og bare ser på serier og spiller Kardashian spillet. Men det går mot lysere tider!Har også satt opp juletreet, pyntet det og lagt gaver under. Det er så koselig! Og siden det er lille julaften så har vi fortsatt tradisjonen med å se på grevinnen og hovmesteren på NRK1, noe som er like moro hver gang (synes i hvert fall jeg).

Jeg og mormor var en tur nede på senteret i går for å få gjort unna de siste julegavene og jeg fikk også med meg en liten ting hjem!

Mobilsticker fra BikBok, husker dessverre ikke pris på det, men det var på salg.

Nå skal jeg fortsette kvelden min med å se på serie, spise kjempeklump, snuse og drikke red bull!

Jeg håper dere alle får en kjempefin jul!♥
 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits