kvelden før kvelden

Hallo!

Nå sitter jeg ute i stua med familien og ser på kvelden før kvelden. Personlig venter jeg bare på "Grevinnnen og Hovmesteren", eelsker å se på det, det har blitt en tradisjon virkelig. Ikke en jul uten å se på det! Igår så pyntet jeg og lillebror juletreet, og idag la jeg pakker under det. Er veldig spent på hva jeg får, er i hvertfall forskjellige størrelser på alle pakkene, så blir spennende og pakke de opp.Det er ikke bare pakkene jeg gleder meg til, men også maten. Spesielt ribbe, det er så utrolig godt, og sossiser. Selv om vi bare er fire i år, så blir det vel koselig alikevel :-)


Juletreet våres og pakkene!


Kvelden før kvelden på tv'n!

Hva gjør dere i kveld?

bestejenta

Hallå!

I nuet sitter jeg i stua hjemme hos Joachim. Jeg har akkurat våkna og han har vært ute og skrudd. Han fikk nemlig nye lykter til volvo'n idag. Volvo 144, faktisk ganske kul bil, bare han blir kvitt den stygge hvite malinga.

I går, så hadde jeg endelig litt kvailtetstid med bestejenta Emilie igjen, og det var kjempegodt og se hu igjen!♥ Først satte vi oss på Le Cafè og spiste pommes frites og drakk brus. Så rota vi bare litt rundt på senteret og jeg kjøpte julegave til Joachim. Men rastløse som vi er så satt vi oss ned igjen, bare denne gangen på Bakeriet, så fikk jeg lyst på kaffe mocca og helte oppi et par remser med brunt sukker. Gjorde susen faktisk! :-)
Skulle egentlig hjem ved sjutiden, men siden vi var så slitne så dro vi hjem tidligere. Filmet litt mens vi var med hverandre også, men vet ikke når den kommer. Skal i hvertfall redigere den litt først.

Hva gjorde dere i går? Var dere med en venn/venninne dere ikke har sett på en stund?

takk for nå!

Hallå!

Nå har jeg spist opp kveldsmaten min og drukket opp kakaoen, så nå er jeg straks klar til å sove. Magen er også litt bedre, men jeg har konstant vondt. Ingen som tilfeldigvis er eksperter på magesmerter og vet hva jeg kan ha? Jeg har konstant vondt og noen dager er verre enn andre. På mitt verste, så klarer jeg nesten ikke å stå en gang, enn jeg må krølle meg i fosterstilling. Er sååå lei av å ha vondt nå, hatt dette i cirka 4 år..!

Er dere også syk?sick

Hallå!

Idag så er det mandag, og en ny skoledag, men ikke for meg. Jeg skulle egentlig på skolen, men snudde ved bussholdeplassen som jeg tar første buss fra for jeg hadde og har så utrolig vondt i magen. Så jeg ringte mamma og sa ifra at jeg kom hjem igjen, og når jeg pratet med hun var det like før jeg satt meg ned på bakken, ettersom det var så vondt.

Så jeg gikk fra dette

til dette


over og ut!

nicki minaj

Hallå!

Nå er jeg på overtid - igjen. Jobber fortsatt med Nicki Minaj prosjektet, og troor jeg snart er ferdig. Kanskje. Jeg har virkelig ikke motivasjon til å blogge akkurat nå, vil bare bli ferdig med dette prosjektet!

Kjøpte meg også ny øyenbrynspenn. Kjøpte lysebrun denne gangen, med tanke på at jeg er blond.

Hva har dere gjort i kveld?

pepperkaker

Hallå!

Blir bare et raskt innlegg før jeg tar natta. Har ikke gjort stort idag, annet at vi istad var en tur hos Hanne, som er kjæresten til Henrik, som er gode venner av Joachim. Og det var veldig koselig det, også fikk vi til og med pepperkaker av Hanne som var veldig gode! :-) Og før vi dro hjem dro vi innom Rema(les: jeg skrev Rena til mamma) for å kjøpe melk, siden jeg ville ha vafler. Men.. Klokka var halv elleve når vi kom inn døra her hjemme, så det ble jo litt sent. Får heller gjøre det i morgen.

I morgen har jeg to fritimer, og de må nok gå til litt effektiv jobbing på engelskprosjektet til meg og Gina. Vi skal ha om Nicki Minaj, men ingen av oss har kommet særlig langt på de delene vi skal prate om. Kan bli spennende! Har framføring allerede på onsdag..

Hva har dere gjort idag, og hva skal dere i morgen?
mye stress

Hallå!

Nå er jeg her igjen. Har tilbragt hele helgen på Skarnes hos Joachim, og det har vært superkoselig, selv om det har blitt "sene" kvelder. På torsdag, fredag og lørdag hadde vi korøvinger i en del timer, og lørdag var også selve julekonserten våres "Kling no klokka", og det var en del der! Det var kjempekoselig og se at så mange tok turen til Strøm kirke for å se på oss. Har dessverre ingen bilder derifra, men ligger et par på glomdalen.no. Har vært veldig utslitt den siste tiden, så er derfor det ikke har blitt noe særlig med blogging. Men skal prøve å bedre bloggingen framover nå.

Fremover er det heller ikke så mye som skjer på skolen, ettersom julekonserten er unnagjort. Har bare så vidt jeg vet, to innleveringer, og et filmprosjekt i grupper. Og norsktentamen i morgen da, men det tror jeg skal gå ganske bra.FORESTEN. En ting har jeg glemt og fortelle dere; Jeg har fått meg tatovering!


Er litt blitz på det, men det er jo ikke såå vanskelig å se hva som står nemlig strength. Motivet til tatoveringen fant jeg rett og slett på weheartit, og det er evighetstegnet med strength skrevet inni da. Jeg valgte å ha strength der som en inspirasjon/motivasjon til meg selv, ettersom jeg ikke har hatt/har verdens letteste liv. Og har jeg en litt trist dag, så ser jeg på tatoveringen min og føler meg straks bedre. Vel, noen ganger.
Hva syns dere?

piano-keyboard

Hallå!

Har nå sittet en stund ved keyboardet mitt og irritert meg over "Ode to Joy" av Beethoven som jeg har som pianolekse. Jeg henger så syykt etter at det faktisk er litt flaut. Har i hvertfall som sagt irritert meg, ettersom jeg ikke helt klarer å kooridinere venstre og høyre hånd samtidig. Om jeg spiller med en hånd om gangen går det ganske greit, men blir klundrete med to hender. I morgen er det jo igjen mandag og duket for lang dag. Sangtimene går alltid greit, for sang er noe jeg har drevet med lenge, men piano og gitar er jo noe nytt. 

Vel, nå skal jeg i hvertfall gå å ta meg en dusj, så kommer Joachim om ikke så altfor lenge♥

Hva gjør dere i kveld?
Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits