åeh

Heihei!

Fyfarao så trøtt jeg er! Skal snart legge meg tenker jeg. Gleder meg sykt til i morgen, for da får jeg se Magnus igjen i tillegg skal vi feire nyttår sammen♥

Hvem skal du feire nyttår med i morgen?

Har ikke med meg speilrefleksen, så det blir dessverre et sugent web camera bilde.

bildedryssBare å lage header om dere har lyst. Trenger sårt en header! :-) send til rikke_katrin@hotmail.com

28.12.11

Hei bloggen!

Nå sitter jeg hjemme hos Emilie og vi spiser Big One. Var på senteret istad og bare loka litt rundt. Jeg fikk kjøpt meg en del ting, mens Emilie. Vel, hun kjøpte pizza. Har somla meg til å ta noen outfit bilder, eller slaven min(Emilie ;)) ) gjorde det for meg, siden jeg er en så engleunge.


 Genser, HM // Shorts, Cubus // Strømpebukser, Cubus // Tøfler, Emilie sine


Fra venstre; Bronse ring, Bik Bok // "LOVE", Glitter

go' natt!

Nå er det sengetid, tidlig opp i morgen(etterpå) for kanskje å bli med Emilie ned i byen! Er også utrolig glad nå, hvorfor får dere vite senere *HAPPYFACE*

facebook siden, LIK DEN.

mine gaver

Hellu!

Tenkte jeg kunne vise dere litt av gavene jeg fikk i går. Er ganske fornøyd, men skulle også gjerne ha hatt meg extensions!
Neglelakk i fargen It's Genious M.
Sminke pallett fra MAC♥♥


Mascara fra MAC♥♥


Armbånd fra kjæresten min♥

 

Hva var det beste du fikk i julegave i år?

glad jente!

Heihei!

For snart en time siden, så dro gjestene våres hjem igjen. Vi har hatt det utrolig koslig i kveld, og jeg tror jeg personlig koste meg mest under gavene og de siste timene. Orker ikke skrive svært mer, så bare slenger med et par bilder jeg nesten akkurat har knipset.
Åhh, lykke!! Gikk å sikla på den i laang tid, HVER gang vi var på lekebutikken så MÅTTE jeg vise Magnus at jeg ønsket meg den. Og nå er den min!♥


Litt dårlig bilde av kjolen, men den er iaf fra Bik Bok, og kostet meg bare 99 kroner!

julen er her

God kveld alle!

Har stort sett vært ute i stua idag, sett på tv og hatt besøk og sånn. Har bare gått og blitt fristet av de mange pakkene som ligger under treet, og kan nesten ikke vente med å åpne de som er mine! Gleder meg spesielt til gaven(e) fra Magnus, siden jeg har en bitteliten anelse om hva det er jeg får.

Gleder meg også veldig til god julemat og dessert, og idag har jeg satt opp julebyen. I går var jeg også så flink at jeg tilbød meg og pynte hele juletreet! :-)

Hva har dere ønsket dere til jul?


Den store pakken som står til venstre, den er fra kjæresten min♥
Hahah, ble litt "ghosty" i bakgrunnen!
god natt, søtinger!

G Bless Crew

Hallo alle!

Sitter og ser på Enchanted på Disney Channel. Gud, for en søt film!♥

Uansett, som jeg nevnte på bloggen i går, var det konsert med G Bless Crew på ungdomsklubben. Og jeg må virkelig si at jeg storkoste meg skikkelig! Ble ikke så mange bilder, for jeg orket ikke å ta med meg kameraet mitt, så det ble iPhone bilder istedenfor.
Gino Bless og Obi One♥

Gleder meg allerede übermye til å se dem igjen på NATTA i mars! :- D

sånn skikkelig...

..trøtt!

Skal umiddelbart legge meg til å sove, og sove et kvarter lenger. D I G G. På skolen nå har vi begynt med "Å sette bo". Det skal være ferdig på mandag eller noe sånt tror jeg, så det er mye (MYYEEE) å gjøre!

I morgen er det siste gang på Ungdomsklubben, og da skal det være en konsert der. To karer fra G Bless Crew kommer, og skal spille favoritt sangen min "Elsket". Kan skrive mer om konserten og sangen i ett eget innlegg i morgen når jeg kommer hjem eller på fredag.

Vel, nå må jeg gjøre klar dataen for levering i morgen, får nemlig igjen min egen!<3oppfinnsomt

Hei dere!

Sitter nå og ser på tv, og tenkte jeg kunne legge ut noen bilder av sminkeprodukter som jeg ønsker meg, og som ikke er testet på dyr! Siden jeg nå har brukt hvertfall over to timer på dette innlegget, blir det ikke så mange produkter.


Alle produktene er fra ELF.

1 finner du HER.
2 finner du HER.
3 finner du HER.
4 finner du HER.

5 finner du HER.

 

Vad tycks?

want 53

#40" src="http://embed.polyvoreimg.com/cgi/img-set/cid/40589753/id/NEXYHE8j4RGhegUk0a5KTg/size/y.jpg" alt="Untitled #40" width="600" height="600" border="0" />

 

 

skolepia

Flink jente og er på skolen! :-)
Hvertfall flinkpia i matte timen;


Flere en meg som er flink skolepia idag?

super kokkene!

Hei dere!

Idag har jeg og Magnus vært flinke, vi har lagd oss middag OG dessert. Hører jeg en applaus? Siden jeg er alene (mormor på sykehus), så skal Magnus overnatte her til fredag.

Til middag ble det kjøttboller og mos, og til dessert lagde vi oss muffinser.

Tok bare bilde av mine fine prinsesse muffins, fant sånn pynt i skuffen, og bare måtte bruke det! Er jo så søtt♥

Før og etter

Hallo!

Godt å være ferdig med nynorsk tentamen, og da er det bare den verste igjen. Nemlig matte, den skal vi ha på fredag, og jeg gruer meg noe utrolig fælt!
Men, tilbake til saken. Jeg tenkte å vise dere før og etter bilde av det jeg redigerte her.

Før;Etter;


Sånn er forskjellen, og jeg synes personlig at denne nettsiden er utrolig bra å redigere bilder på! Tipset om nettsiden fikk jeg på TCMN sin blogg.

 

Har dere prøvd denne nettsiden?

want 52

Burgundy

 

 

læxe

Tjohei!

Sitter bare å læxer og kom akkurat på at Blåfjell begynner nå. Syns det er så utrolig koselig å se på! Og nå som det har begynt å snø så vidt her i Kongsvinger, så får jeg også litt mer julestemning :- D Satt på skolen, og plutselig så bare begynner det å snø sånn veldig mye. Var litt rart, men samtidig ganske fint.

Snør det hos deg?

Har prøvd ut en ny gratis redigerings side, klikk her for å komme til den!
sliten

Heiheihallå!

Har ryddet litt på rommet, og sitter atm og ser på Åndenes Makt. I helga har det ikke skjedd så mye, annet at mamma og lillebror har vært her. Og fra i går til idag, så sov Magnus over.
I morgen er det enda en skoleuke, og jeg kan ikke akkurat si meg så klar for den. Vi har de to siste tentamene våres denne uka. Nynorsk på onsdag, og matte å fredag. Personlig så gruer jeg meg spesielt mest til matten, siden det ikke er mitt sterkeste fag. Men, jeg skal i hvert fall gjøre mitt aller beste, og håpe på en finfin karakter! :-)

 

Har dere hatt ferdig tentamene deres?


må være noe ille galt med web cameraet på denne låne pc'n, ettersom jeg ser så rød ut!!

så utrolig søtt!

Heihå!

Siden Magnus hadde fri idag, så lot jeg han ligge i senga å sove en stund. Og så klart etter skolen var han dratt hjem, og når jeg åpnet data'n min(rettelse; den stygge låne-pc'n) så kom dette bildet opp;Det er i sånne spesielle øyeblikk at jeg føler meg så utrolig heldig og å ha en så fantastisk kjæreste!♥

Gjør kjæresten din overaskende ting for deg?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits