ute

Hallo alle sammen!

Jeg har vært fryktelig dårlig til å blogge den siste tiden, og det er bare rett og slett fordi jeg er så sliten og ikke har noe motivasjon. Men tenkte jeg nå skulle gi dere en oppdatering på saken min under barnevernet;

Den er avsluttet!

Jeg og mormor hadde møte med miljøterapeuten og saksbehandleren min på onsdag, og de hadde kommet til den beslutning om at de skulle avslutte saken min. Grunnen er at de ikke ser noe problem lenger, og det er da ikke lenger vits i å holde den gående da jeg og mormor klarer oss fint selv. Saksbehandleren min sa at hvis det skulle være noe som skjedde, at mormor for eksempel ble lagt inn, så kunne jeg ringe til og si ifra, så de kunne sette av en time til meg.

Trodde heller aldri at jeg skulle gråte da jeg sa "ha det" til saksbehandleren min, men det gjorde jeg altså. Begge to. Vet ikke hvordan, men vi har fått et sterkt bånd. Mye bedre enn et saksbehandler-barnevernsbarn forhold, men søsterforhold. Føler i hvertfall jeg. Jeg følte at hun kunne relatere seg i mange av problemene jeg hadde/har, og hun har hjulpet meg med noen få av dem. Hvor av enkelte ikke klarer å "fikses".

I motsetning til andre barnevernsbarn, som mener de får/har fått "feil" eller urettferdig behandling, kan jeg dessverre ikke si meg enig i dette. Jeg er veldig fornøyd og takknemlig for den hjelpen vi har fått, og står igjen med bare gode erfaringer med barnevernet.

Så dermed er jeg da "ute" av barnevernet. Jeg syns det er litt godt. En liten bekreftelse på at jeg og min kjære, kjære mormor klarer oss alene.


Hva slags erfaringer har du med barnevernet?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits