it's friday

Hallå!

Nå som det endelig er fredag igjen, gjør jeg som jeg nesten gjør hver fredag på denne tiden; sitter i stua og ser på Senkveld. Og så er Joachim her.  Kos. Også koser vi oss med potetgull. Selvom det er fredag idag, så kunne jeg gjerne ha hatt en bedre fredag. Skulle også egentlig til frisøren idag men.. Jeg var en liten tur innom Bik Bok og kjøpte meg noe jeg tror var øredobber, men er litt usikker gitt.

Er det øredobber, eller hva er det?Kjøpte meg også en ny hals, men den tok jeg ikke bilde av, av en eller annen grunn. 

ønskeliste

Da skal jeg vise dere ønskelista mi til jul!

 

Bik Bok:


rød topp // bukse // rosa strikkegenser // hettegenser


kjede // sko // tøfler

 

H&M:


skjorte

 

Kremmerhuset:


notatbok // termokrus

 

Spaceworld:


iPhone 5

 

Noe av dette dere ønsker dere til jul?

bloglovin

hekta

Hallå!

Idag er jeg hjemme fra skolen, og da benytter jeg meg tiden til å se på en ny serie jeg har begynt på, siden Pretty Little Liars er "hiatus" nå, hva enn det betyr. Jeg har begynt å se på "Subargatory", og jeg har blitt hekta! Driver bare på episode 9 på sesong 1, men alikevel, syns serien er dritbra, og er en bra motstander mot Pretty Little Liars.

Senere idag skal jeg prøve å få lagt inn en ønskeliste i forbindelse med julen. Gleder meg til å vise dere! :-)

Har dere en favorittserie dere ser på?


arkivbilde

Oslo Ess

Hallå!

Ved tolv tiden idag, så var vi så heldige å få se Oslo Ess spille i kantina på skolen vår. Og det var kjempebra! Vurderer å dra på konserten de skal ha på Scene U 15.desember også. Syns de var kjempeflinke. Og jeg og Gina fikk til og med bilde med Åsmund.


Føler meg kjempehøy ved siden av Åsmund! :-)


Vedder på at også Gina følte seg ganske høy!

Nå har vi straks norsk, ooog etter det er skolen heldigvis ferdig for idag. Og Joachim har fått prøveskilter på volvo'n , så da skal vi kanskje kjøre litt i den etterpå. 

Har dere vært på Oslo Ess konsert?

related to me

Passer så ufattelig bra til meg disse postene!

mest hørt

Hallå!

Tenkte å dele med dere den låta jeg har hørt på mest denne uken ; 

hei helg

Hallå!

Idag er det fredag, og det betyr to ting på denne tiden; Samspill, og ikke lenge til helg! Har vært sykt sliten og sur denne uken, og igår var det bispevisitas i Strøm kirke, så da var koret der og framførte to sanger. Det var veldig koselig, og vi fikk god respons. Har valgt oss ny sang i samspill nå, så vi jobber nå med "Little Lion Man" av Mumford and Sons.

Siden jeg ikke har orket å ta med kamera på skolen i dag, også fordi jeg sov hos joachim i natt, så får dere webcam bilder idag.

Hva gjør dere på denne kalde fredagen?

gjemsel

Hallå!

Nå er det mandag, og det betyr jo langdag. Og gjemsel. Lette akkurat etter Gina, men var på god vei til å gi opp da jeg ikke fant henne.. Men fant hun til slutt, under et KANTINEBORD. Lavmål Gina, lavmål. Har straks sangtime, og etter det blir det og møte Joachim. Skal sove hos han idag siden jeg har lang dag, og da får jeg kortere vei til skolen i morgen ♥ Og det er jo ganske digg.Har vært en helt vanlig og kjedelig mandag, som alle andre. Og jeg er like trøtt, eller trøttere. Har i hvertfall vært en del grinete idag, og har ikke peiling på hvorfor! Skal nå gjøre litt matte så jeg blir ferdig med det, og så er det sangtime!Hva skal du idag?

want 57

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits