uncovered

Hallo!

Det er ingen som har ønsket dette, men jeg velger å gjøre det "for min egen skyld". Skrive ett innlegg om hvordan livet mitt er nå.

Jeg bor hjemme i Kongsvinger igjen, men dette er vel noe jeg har nevnt tidligere. Jeg flyttet tilbake i juni, og det var mitt valg. Dagene mine er gode og dårlige, men har jeg dårlige dager er det som regel ingen som vet det. Jeg har blitt en så og si ekspert på å skjule det jeg føler, og av den grunn så sliter jeg også det med å si hva jeg føler. Det kan til tider være vanskelig, men noen ganger bra. Legetimer har det også vært noen av, og legen ville sette meg på cipralex (antideprissiva) for å se om det ble bedre. Jeg har gått på det ca litt over en måned nå, og jeg merker en liten forskjell. Det er blitt litt bedre, men det er fortsatt dager hvor det er ganske for jævlig og være meg.

Jeg har blitt mye flinkere til å dra på skolen og ikke "skylde" på magen min, selvom jeg fortsatt har vondt. Gode karakterer har jeg veldig lyst til å oppnå, og da må jeg jo bare være med og følge med på skolen. Så jeg prøver så godt jeg kan, men i blandt er det mangel på konsentrasjon og motivasjon. Jeg har jo også en bruker på ask, og der har jeg fått spørsmål om jeg har drevet med selvskading, og svaret er ja, jeg har drevet med selvskading, og er nå skadefri siden rundt september, så er ikke så veldig lenge. Men er faktisk lenge for noen som driver med det.Enkelte dager er så fæle at jeg bare har lyst til å legge meg ned å gråte. Og da kan jeg begynne å gråte av hva som helst, da er det virkelig ingenting som skal til for å få meg på gråten. Jeg har også fått litt problemer med å stole på folk, jeg har bare noen få jeg stoler på, og noen av de er Gina og Camilla, de er der for meg uansett hva det skulle være. Jeg er så heldig og glad for at jeg har de to, og enda bedre at vi går i samme klasse!

Selvom jeg har vanskelig for å stole på folk, så presser jeg grensene mine hver dag. Jeg pleide og være en veldig sjenert jente, men det forbedrer seg dag for dag, syns nå jeg. Jeg vet ikke hva folk "utenfor" syns.Jeg er for det meste stille av meg, og som sagt sier jeg ikke ofte det jeg føler. Men jeg har blitt flinkere til det. Hvertfall til de jeg stoler på. Jeg er stille for at jeg er redd for å si noe som sårer andre eller at det de sier tilbake skal såre meg. Så det er noe jeg absolutt selv må jobbe med.

Dette var min oppdatering til dere. Nå har jeg en prøve å lese til. Tschüss!

anbefaling: hand food

Hallo!

Tenkte jeg skulle begynne med noe nytt her på bloggen; nemlig anbefalinger. Og idag startet jeg med å ta for meg håndproduktet "hand food" av Soap and Glory. Jeg kjøpte min på et apotek, og om jeg ikke husker helt feil, så var det vel ett Boots apotek. Kan ikke helt huske om de har store tuber, men jeg har i hvertfall en liten en.

Det står at den er non-greasy, og det er den virkelig! Den tørker fort, lukter godt, og etterlater hendene dine utrolig gode og myke. Denne lille tuben her kostet vel 40 kroner, og det syns jeg var en fin pris på dette produktet her. I hvertfall når den er så bra som den er, og lukter så godt! Har egentlig ikke noe annet enn å si enn at om dere sliter med tørre og sprukne hender, så er denne perfekt til deg. For meg funker den i hvertfall utrolig bra! :-)

Har du prøvd dette produktet?

royals

Hallo!

Nå har jeg endelig fått tatt meg sammen og laget en ny sangvideo! Jeg har covret Royals av Lorde, og jeg valgte og knipse "takten" i stedenfor å bruke instrumental, håper dere liker den!

 

ragnarok

Hallo!

I nuet ligger jeg bare å daffer, og vurderer om jeg kanskje skal få på meg noen ordentlige klær snart. Ble litt sent på meg og Gina i går, sånn rundt to tiden, så vi våknet for ikke så lenge siden.

I går kveld så var vi på kino og så Gåten Ragnarok, og jeg skal ærlig innrømme at det var et par ganger jeg var ganske redd. Skjønner ikke hvorfor den filmen hadde 11-årsgrense, haha. Den var veldig spennende og jeg og Gina måtte flere ganger holde hverandre i hånden fordi vi var redde og skvatt som noen små unger. Men alt i alt, så var filmen veldig spennende, og jeg anbefaler virkelig alle til å gå og se den! Skal ikke røpe noenting i tilfelle noen av dere bestemmer dere for å se den, for da blir jo moroa ødelagt.

Her er gårsdagens outfit :-)

Topp fra Bik Bok, Buske fra Vero Moda, Kjede fra Bik Bok
 

Etter vi kom hjem fra kinoen fant vi fram litt godis og litt drikke, og bare koste oss og så på tv. Cheez hearts og den nye smashen, mm godt! Selvom den nye smashen smaker akkurat som den "gamle". Hadde også med oss rester av godiset vi kjøpte på kinoen. Gobstopper og Nerds fra Wonka. De var utrolig gode!


Veeldig godt!

Idag så drar Gina fra meg igjen, men jeg skal til henne i morgen, så da blir vi ikke lenge fra hverandre. Haha, attached much?! Men i hvertfall, vi har hatt det kjempekoselig, og når vi er med hverandre ler vi omtrent hele tiden! My best asian!♥Hva gjorde dere i går?
Har dere sett Gåten Ragnarok?

lørdag i stuen

Hallo!

Her har jeg rigget meg til idag;


Her ligger jeg og later meg og ser på serier. Prøver å henge med på alle favorittseriene mine, og hvilken fantastisk mulighet er ikke det nå ettersom jeg har fått høstferie?! Seriene jeg ser på er Glee, The Client List, The Lying Game og Suburgatory. Også har jeg jo Pretty Little Liars, men de har pause til 22.oktober, og så har de pause igjen til neste år en gang.

Denne og forrige uke har vært slitsomme på skolen. Hadde to prøver forrige uke, og to prøver denne uka. Musikkhistorie, historie, komponering og tysk. Musikkhistorie og historie har vi fått igjen, og jeg er egentlig fornøyd med resultatet med tanke på hvor mye jeg faktisk hadde øvd til dem. Komponering og tysk får vi vel igjen etter høstferien en gang. 

Så det eneste jeg egentlig har tenkt til å gjøre i ferien er å se serier og sove. Kanskje møte noen venner å være litt sosial også. Om jeg orker, vi får se, haha. Dette er egentlig alt jeg har å informere dere om for øyeblikket.. Jeg har dessverre ganske lite temaer å blogge om, så ingen som har noen forslag?


Bildet er ikke fra idag, men her er i hvertfall den genseren jeg kjøpte meg fra nelly! Den sitter utrolig bra og er litt "baggy" noe jeg liker :-)

Så, har dere non forslag til temaer jeg kan skrive om her på bloggen?
Hva gjør dere i kveld?

what you asked

Hallo!

Nå tenkte jeg at jeg skulle svare på spørsmålene deres. Har ikke fått inn allverden, men svarer nå på de jeg har fått. Svarer dessverre ikke på video denne gangen, ettersom jeg har Gina på besøk. Så tar det her i innlegget, så får dere heller komme med forslag til videoblogg? Så da bare begynner jeg!

Spørsmål fra Gina;

*Hva skal du gjøre etter vgs?
Har virkelig ikke peiling enda.. Jeg har lyst til å jobbe med noen innenfor barn/ungdom kategorien, så veldig ulogisk at jeg går musikklinja. Men som sagt, så har jeg ikke en eneste aning.

*Lager mormoren din god lasagne?
Ja, men det vet du vel allerede? ;)

*Hvem er dine beste venner? 
Asian, Camilla og Emilie

 

Spørsmål fra Emilie;

Hva er ditt største mål?
Haha, det er jeg faktisk ikke sikker på..


Hva liker du aller best å gjøre på fritiden?
Se tv-serier, være med venner, synge og spille piano

Beste tv serien?
Pretty Little Liars og The Client List

Beste appene dine på telefonen?
Instagram, kik, snapchat, vine, ask, messenger, weheartit og spotify

Er du ikke lei av å blogge? 
Nei, utrolig nok ikke!

 

Spørsmål fra Maia;

Savner du noen?
Ja, noe så sykt..!


Trives du på skolen?
Ja, jeg trives veldig godt, både i klassen og på skolen! :)


Kan jeg få møte deg snart? :D
Jaaa, det kan du! :D

Fineste bilde på mobilen din?
Det må bli dette;

Se en så fiiin hund!

Spørsmål fra Louise;

Favorittmat?
Pannekaker og kebab, haha...


Favorittfarge?
Rooosa


Din beste venn?
Hun jeg har best kontakt med er Gina, min asian bestie♥


Hva slags mobil har du?
Samsung s3


Liker du deg på skarnes vgs?
Ja, jeg trives veldig godt! :)


Liker du å bli kjent med nye folk?
Jaa, elsker å bli kjent med nye folk, men er litt sjenert av meg, så fra min side er det litt vanskelig å bli kjent med nye folk.


Har du mange venner?
Vil ikke si jeg har så veldig mange venner, men jeg har en del gode, og en del gode bekjentskaper og sånn :) så, ja


Har du kjæreste? 
Nei, det har jeg ikke gitt
 

 

Spørsmål fra Jenni;

hvilke butikker handler du mest i?
bik bok, cubus og vero moda


Hvordan sminke bruker du?
Foundation, pudder, mascara, eyeliner, rouge, øyenbrynspenn


er du forelsket?
Ja


noen du savner?
Ja, jeg savner ganske mange egentlig..


favoritt klesplagg?
Det må bli den ene toppen min fra bik bok, som er svart og trykket ordet "sorority" på! :)


hva er mest fornøyd ved deg selv?
Leppene, øynene og puppene


favoritt sang?
Royals av Lorde


trives du på skolen?
Ja, det gjør jeg som sagt :)


hvordan er det å bo på vinger igjen?
Det er herlig. Det er veldig godt å være hjemme hos mormor igjen. Jeg mistrivdes virkelig, virkelig mye på Grue. Kan med hånden på hjertet si, at det er det verste stedet jeg har bodd. Det var koseligere på Gjøvik. Men er glad jeg er hjemme igjen i Kongsvinger! Hvis det er ønskelig kan jeg lage et innlegg om hvordan jeg har det nå og etter jeg flyttet hjem igjen?


driver du fortsatt med synging?
Jaa, det gjør jeg. Tenkte snart å få til en sangvideo igjen. Noen som er interesserte?
 

 

Det var alle spørsmålene jeg fikk inn til spørsmålrunden min! Håper dere fikk svar på det dere lurte på! :-)

Er dere interessert i innlegg om hvordan jeg har det nå? En sangvideo?


Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits