oktober favoritter

Hallå!

Tenkte jeg kunne dele mine favorittsanger jeg har lagt til denne måneden på spotify lista mi :-) 

 

 

 

 

 

Er dette noen av deres favoritter?

siste dagene

Hallå!

Vet jeg ikke har blogget på en stund, og det er jeg lei meg for, men har ikke hatt energi til det. Men har mixa sammen noen bilder jeg har tatt de siste dagene, så tenkte å dele de med dere.
Var ute og gikk meg en liten tur på lørdag, og da brukte jeg vinterskoene mine, og jeg klarte å få gnagsår. Utrolig vondt! Så neste stipend må jeg kjøpe nye vintersko. Sverger til Uggs jeg♥

Hva har dere gjort de siste dagene?

facts about RIKA

1. Jeg nyser sykt høyt.

2. Jeg hater at folk tar meg på haka. Er bare en person som får lov.

3. Jeg elsker å prate engelsk.4. Jeg MÅ høre på musikk HVER DAG

5. Jeg sover veldig mye, ved hver anledning jeg har

6. Jeg er veldig takknemlig for de vennene jeg har

7. Jeg har helt herlige venner!♥8. Jeg ler ganskje mye

9. Jeg leker med piercingen min ALL THE TIME

10. Jeg er glad for at jeg har kommet i en så bra klasse!Visste dere noe av dette?

1MUA

tre timer engelsk

Hallå!

Er nå på skolen og har dagens tredje eneglsk time. Har fått i oppgave og skrive en liten tekst om mobbing som vi skal framføre i morgen. På hvertfall fem minutter, og jeg sliter veldig. Og enda verre, så er det bare en halvtime til vi skal levere på it's learning. Men, om jeg er heldig, så klarer jeg det. Vel, egentlig så er jeg jo heldig, siden vi kan gjøre om på den og sånn, men vi må i hvertfall levere manusskriptet våres til Chris om en halvtime. Så jeg burde egentlig jobbe istedenfor å blogge, men her er jeg da!

Nei.. Får vel bare fortsette, ellers så går dette bare rett til vest.

bildedryss

Hallå!

Kom på at jeg har jo helt glemt å vise dere bildene jeg tok på fredag. Så siden jeg i nuet ikke har så mye å gjøre, legger jeg de ut.


Fine Ole!


Steffen


ilu♥


Ole er veldig glad i Gina!....


Thumbs up for kakefredag


Ole er rå på trækkspell!

I nuet har vi matfri og skal snart ha veiledningstime etterfulgt av en etterlenget fritime!

born to die

Trosset sykdommen og bloggfrien idag, og fikk ræva i gir og lagde en sangvideo til dere. Noe jeg virkelig syns var på tide. Må bare bekalge støyet i bakgrunnen..

Vad tycks?


nytt

Hallå!

Da har jeg endelig fått satt inn egen header her på bloggen og skiftet profilbilde. Headeren har jeg faktisk klart å lage helt selv, i programmet photoscape som er helt gratis å laste ned. I morgen har jeg bloggfri!

Hva syns dere?
fredag med samspill

Hallå!

I nuet sitter jeg stua i naturfagsrommet og bare venter på at vi får gå til ungdommens hus og ha samspill. De to beste timene på fredagen. Hører på læreren prater om vann, noe som er en del kjedelig. Etter skolen idag kommer Joachim til meg. Han skal sove over, det blir koselig.

I tysktimen i går ble et veldig fint bilde tatt, og tenkte å dele dette med dere;


Her er vår fine Ole! Trykk på navnet hans for og komme til bloggen med de han bor med!

Tenkte jeg bare var nødt til å dele dette fine bildet av Ole. Det får virkelig fram hans beste side.

innkjøp 161012

Hallå!

 

Når jeg hadde kommet til Kongsvinger idag, gikk jeg for å møte Joachim en ørliten tur, synd det ble så kort. Men skal heldigvis til han på fredag, så tenker nok at jeg går til han etter jeg er ferdig på skolen :-) I og med at det ikke er så langt til han fra skolen, så er det likegreit.

Etter jeg hadde møtt Joachim, så møtte jeg på en gammel klassekamerat, nemlig søte Ida som ble med meg på senteret. Skulle bare kjøpe meg en bukse jeg har siklet på en stund, men var en genser som bare ropte på meg, så bare måtte ha den! Den er kjempefin og jeg gleder meg til å bruke den.
Åååh, så utrolig fin!
Har en helt lik bukse bare i svart. Glidelåsen er bak og det er highwaist.

Begge plaggene er fra Vero Moda.

Hva syns dere?

chill time

Hallå!

 

I nuet sitter klassen i gangen. Vi har nå fritime som det er igjen rundt 20 minutter av. Tirsdag er definitivt den beste dagen skolemessig. Har nesten ingen teoretiske fag, bortsett fra norsk og musikk. Ellers har vi kor og fritime. Ikke mer å skrive, dessverre, haha.

 

arkivbilde


halvsøsken

Hallå!

 

Filmen er enda ikke sett ferdig. Jeg har lest for lillebror. Og gjett hva? Hodepinen har inntatt hodet mitt. Så, etter senkveld, eller kanskje før, så blir jeg og sove. Er helt ferdig, sov litt dårlig i natt. Våknet et par ganger, og ene gangen jeg våknet var det fælt. Våknet av at det føltes ut som om noen stakk meg i siden. Et vondt stikk. Men jeg sovnet igjen, tror jeg, jeg husker faktisk ikke helt. Håper i hvertfall jeg sover bra resten av ferien og i helgen.
halvbror♥

rolig fredag

Hallå!

 

Nå sitter jeg inne i hula mi, som mamma kaller det. Og jeg er kjempe trøtt, er også derfor det ikke ble noe mer blogging i går. I hvertfall så blir denne fredagen en rolig fredag, med film og kjeks, hihi. I tillegg, skal jeg passe Mikael og lese for han når han skal legge seg. Mikael er altså halvbroren min. Filmen jeg ser på heter Friday, og jeg har ikke sett så mye av den enda. Har hørt masse om filmen og fikk lyst til å se den selv, så det skal jeg bedrive kvelden min med.

I hele kveld kommer jeg bare til å slappe av, og skal kanskje (om jeg ikke finner fler filmer) legge meg tidlig ikveld.


selvdigger much, haha.

 

Morgendagen er fortsatt ikke bestemt, men regner med at den blir ganske lik som idag. Tror ikke jeg treffer så feil på blinken når jeg sier det.

 

Hva gjør dere i kveld?♥

stikker bort

Hallå!

 

Nå har jeg og Emilie fikset oss, og er straks klare for å gå ut. Emilie skal møte Geyka, og jeg turer til Skarnes en liten stund, til en kompis. Har hatt det helt herlig med Emilie, og det får ikke lov til å bli lenge til neste gang. Det har vi virkelig ikke godt av. Da tror jeg vi ender opp med å dø av latter, ettersom vi har så mye fortelle, og gjør så mye rart sammen. I hvertfall, så har faktisk Emilie laget seg blogg igjen, og den finner dere her. Ellers, så skal jeg ikke annet idag en til kompisen min, men regner med at det blir litt blogging da jeg kommer hjem fra han. Er ikke hjemme så sent, så det skal nok gå bra :-)

Slenger med noen bilder fra photobooth ettersom jeg ikke har orket og ta fram kameraet idag enda.


hei penaa XDXDXD♥♥♥♥♥

 

Hva skal du idag?♥

med min beste

Hallå!

 

Nå er jeg plassert på rommet mitt. Det ryddige rommet mitt. Med Emilie på siden min i senga. Idag har vi bare slappet av, vært en liten tur ute, og spist middag. For en stund siden, en god stund faktisk, så var vi ute og tok litt bilder. Og det var ganske kjølig. 

I hvertfall, så kom vi oss inn før vi frøs til ispinner. Og vi har fått oss et par gode lattere. Jeg elsker å være med Emilie, for da kan jeg virkelig være meg selv, RIKKE. Bare meg og ingen andre. Vi har hatt masse og prate om, og stadig kommer vi på flere ting å prate om. Emilie er definitivt min beste bestevenn, jeg kan si absolutt alt til henne, og jeg stoler fullt og helt på henne. Vil aldri aldri miste henne som venn!
jeg er veldig glad i deg.♥
Ellers så er jeg utrolig glad om dagen. Livet smiler virkelig til meg igjen, og jeg elsker det. Det er en så herlig følelse! Og jeg er glad for alle vennene jeg har, for at de har vært her for meg gjennom den tiden jeg har gått gjennom nå. Jeg er så evig takknemlig♥

 

Har du en venn/venninne du kan si alt til?
Er du glad om dagen?

girls night

God kveld!

 

I går kom jeg hjem etter å ha sovet hos Gina med Camilla på søndag. Og vi hadde det så koselig! Lenge siden jeg har vært på jentekveld nå, så trengte det virkelig. Og gjett hva? Humøret mitt er så mye bedre! Ble mye latter og bilder, MANGE bilder, men blir nok ikke å legge ut alle, ettersom mange er ikke akkurat de peneste, haha. På søndag bestilte vi pizza med  seks rømmedressinger, haha, det ble i hvertfall nok! Og så var det jo kjempe godt da. Vi hadde også planer om å lage en sangvideo, men tiden fløy ifra oss, så det fikk vi ikke gjort. Men litt bilder skal dere i hvertfall få!


Gina, Camilla og meg. Søte Camilla fikset brynene mine♥


kan ikke tro jeg legger ut dette bildet... er i hvertfall før Camilla fikset brynene mine!


Fiksing
Søtingene, glad i dere♥

 

I nuet sitter jeg og skyper med Emilie, og ler så det holder! Prater om alt og ingenting, og det er en stund siden vi har pratet, men i morgen kommer hun nemlig hit for å overnatte. Og det gleder jeg meg skikkelig til, for det er det lenge siden vi har gjort! Så da blir det noen nye bilder her på bloggen, og feel free til å lage header til meg. Trenger det, haha.

 

Hva skal dere i morgen?
Har dere ferie? 

fredag

Hallå!

Akkurat har jeg inntatt plass på stuegulvet. Behagelig. Eller ikke. Men her ligger jeg da i hvertfall. Har en følelse av at det er søndag idag, men det er da altså ikke. For det er enda lørdag, og jeg er veldig sliten. I går så var jeg på skolen. Og tenkte jeg bare skulle dele et par fine bilder av meg, Camilla, Danielle og Gina. Fikk oss en god latter av et spesifikt bilde som kommer. Helt utrolig!


Camilla, meg, Danielle (Aka. the grudge) og Gina♥ Dette bildet lo vi så ekstremt av! Akkurat av enkle grunn at Danielle lignet sykt på the grudge!Gina er sur, hahah♥

Nå skal jeg spise god iskake. Kos dere resten av kvelden alle søte♥

bokleser

Hallå!

Nå skal jeg straks spise middag om jeg ikke tar helt feil. Og etter det, så skal jeg begrave hodet mitt i en bok. Første bok av "Små søte løgnere", skrevet av Sara Shepard. Dette er også en TV-serie, og den er jeg helt opphengt i. Har dessverre sett alle episodene, så venter bare på at halloween-episoden skal komme på plass. Nervepirrende å vente så utrolig lenge på en episode av noe som er SÅ spennende å se på!

Ellers, så har jeg jo fått høstferie, noe jeg syns er utrolig godt. Er enda ikke helt bestemt hva jeg skal gjøre, men finner nok på noe. Skal i hvertfall tilbringe en natt hos Gina med Camilla. Gleder meg, de er så utrolig koselige♥Ser dere på Pretty Little Liars? Eller har dere lest bøkene?

starting soon

Hallå!

Nå er det to timer med matte igjen bare, og så er det ferie. Jeg gleder meg sånn til ferie. Det skal bli så godt å bare slappe av, treffe folk og sove lenge. Har akkurat hatt friminutt og min kjære Gina har spandert iskaffe på meg - igjen♥ Og i går var det søte Camilla som spanderte donut på meg, hahha, jeg er så fattig..♥

Og ja, det var vel alt jeg hadde å si. Er dere heldig får dere et innlegg senere idag også♥

SHOE WANT

hallå!

Hallå!

Kreativ overskrift. Jeg vet. Men er veldig trøtt og sliten idag. Sovnet ikke før ved 1 tiden tror jeg og våknet igjen ved 5 tiden. I nuet så har vi fritime og det er koselig. Tirsdag er min favorittdag! Også har vi allsang da :-)

Hva gjør dere på skolen idag?


søtingene♥


Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits