I am Barbie

Hallo!

Vet jeg ikke fikk blogget når det var russekro, og det beklager jeg, men glemte helt av det, og siden da har det gått i ett med skole og kjøretimer egentlig. Men håper på å klare å blogge mer jevnlig nå, om ikke hver dag, så kanskje i hvert fall annenhver. Akkurat nå, så er jeg hos mamma i Austvatn, virkelig vælas navle.. Er koselig her da. Skal være her til mormor kommer hjem igjen, og tror nok det kommer til å gå helt fint.

Tirsdager er alltid en tøff dag på skolen. Begynner med produksjon etterfulgt av kor, så er det veiledning, dirigering og musikkhistorie etter det. Men selv om skoledagen da er ferdig, så er jeg ikke jeg ferdig. Vi er ferdige på skolen ti på tre på tirsdager, men jeg har sangtime halv seks, så jeg er ikke ferdig før kvart over seks! Sanglæreren min er utrolig flink og rå, så det er jo ikke hun det er noe problem med, er bare det at jeg skulle likt å ha time litt tidligere på dagen..

Men, over til noe mye mer koseligere! Jeg husker ikke om jeg har nevnt det her på bloggen, men mens jeg var syk, så klikket jeg noe greier hjem fra sheinside, og har på meg den ene nye genseren idag!


Dette er altså den nye genseren, og kan vel si at livet mitt er komplett nå? Skulle helst ha hatt en stoor hello kitty samling også, men dette er jo et bra steg på veien! Alle som kjenner meg, vet at jeg elsker rosa, og under den kategorien kommer også Barbie, haha!

Siden sist har jeg også kjøpt meg ny mobil! Min gamle S3 var helt gåen, slo seg av som den selv ville og klikka om hverandre, så da fant jeg ut at jeg like godt kunne kjøpe meg en ny en.


Og da ble det en iPhone 5S! Har egentlig hatt lyst på den en stund, men vurderte og vente til 6'ern kom, men klarte ikke vente, haha.. Så da ble det denne, og jeg er kjempe fornøyd. Har jo hatt iPhone før, men det begynner å bli en god stund siden, så var litt uvant i starten og skulle skrive på den og sånn, men det gikk typ en dag, så var jeg vant med det.

Nå skal jeg fortsette og øve til morgendagens prøve i musikkhistorie, og så skal jeg se på BB!

Har du iPhone?

en opplevelse

God kveld!

Long time no write? haha, anyways, jeg er nesten frisk igjen og tatt den siste tabletten i penicillin kuren min idag, så det går mot det bedre! I morgen, så er det den første russekroa, og det er med ABC tema, altså at du skal kle deg ut som noe som begynner på forbokstaven i navnet ditt. For eksempel hvis du heter Kari, så kan du kle deg ut som en katt. Jeg har i hvert fall mitt klart, men hva det er avslører jeg ikke før i morgen. Vet ikke om jeg får til noe veldig innholdsrikt innlegg i morgen, men jeg skal prøve å få tatt et outfitbilde til dere og slenge det inn her.

I anledningen russekro i morgen, så var jeg idag på senteret og handlet inn noen ting jeg trengte for å gjøre antrekket mitt komplett, så nå bare gleder jeg meg!


Hair chalk. Krittene kostet 39,90 kr pr stk. Og "applikatoren" kostet 59,90 kr.


Gold chains! 99 kr for armbåndet og 148 kr for halsekjedet.Her er inngangsbilletten min for i morgen. Har grønt fordi jeg er 18, wihu! Endelig kan jeg komme inn på 18års avdelinger på fester og slikt!

Ja, som sagt så er dette den første russekroa, og "starten" av russetiden. Russetiden starter jo ikke ordentlig før i april(?), men jeg gleder meg som et lite barn. Jeg er rødruss, ettersom jeg har "gått" tre år på videregående. Tror russetiden kommer til å bli helt legendarisk, og gleder meg som sagt veldig mye. Bare det samholdet og være med venner og bekjente typ hele tiden, landstreff, fester generelt. Nei, fy faen som jeg gleder meg!

Ja, kan vel si at dette var mitt første innlegg som russ? Haha, nå skal jeg i hvert fall se på BB, så snakkes vi en liten tur i morgen!

Er dere russ i år?
Vil noen ha en video på hair chalk'ene?
Noen som tør å gjette på hva jeg skal være? 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits