hva lurer du på?

Hallo!

I nuet sitter jeg og gjør litt lekser til den kommende uken, da jeg kom til å tenke på noe. Jeg har ikke hatt spørsmålrunde siden jeg bodde på Kirkenær og tenkte jeg kunne ha en ny en! Så da setter jeg bare i gang! Bare å spørre i vei, så kommer jeg nærmere tilbake på det om jeg skal svare på video eller vanlig innlegg, og når jeg skal svare :-)

Så, er det noe spesielt du lurer på?


awkward

Hallo!

Så har jeg ikke blogget på en stund igjen da. Jeg orker rett og slett ikke å beklage meg, for jeg vet at det mest sannsynlig kommer til å skje flere ganger. 2.året på musikklinja er krevende, og jeg vil fokusere mest mulig på skolen, men skal ikke slutte å blogge. Det blir bare i minimale mengder. Har også hatt en del awkwarde øyeblikk de siste dagene, så har heller ikke hatt helt energien til å blogge.

Har sovet borte to dager denne uka. Begge dagene til Gina på Magnor. På tirsdag sov Ingebjørg der også, og vi fikk besøk av Silje! De tre jentene er virkelig herlige. Vi hadde det kjempekoselig og til slutt måtte Silje dra, uheldigvis. Jeg, Gina og Ingebjørg bestemte oss derfor for å gå ned og se en film, mens Gina gjorde spansk og jeg norsk. Vi så på The perks of being a wallflower. Kan ikke helt huske om vi så den ferdig, men vi så den i engelsken på 1.året. Den filmen er så utrolig fin! 

I går sov jeg hos Gina igjen, men føre vi dro hjem til henne dro vi til Sverige. Jeg trengte meg en ny bag, noe Gina også gjorde i tillegg til sko. Først var vi på Sportshoppen, men så ingen bager, så da spurte vi i kassa for å være sikker, men der hadde de ingen. Men på andre siden av veien, altså sånn typ 10/15 min å gå, DER hadde de. Så etter Gina hadde kjøpt seg sko, bestemte vi oss for å gå akkurat dit. Valget falt på en north face bag, og jeg er utrolig fornøyd. Jeg husker dessverre ikke navnet på butikken, men det var i hvertfall salg på den. Den kostet egentlig 1200, men jeg fikk den for 999 SEK/ 977 NOK.
Aaah, se de freshe fargene da dere! Jeg er utrolig fornøyd med den!

Som sagt i starten av innlegget har jeg hatt et par av de awkwarde øyeblikkene de siste dagene eller, de to siste ukene vel og merke. Jeg kommer ikke til å gå noe nærmere inn på hva det er, og kommer vel heller ikke til å hinte så alt for mye til det heller. Det er bare awkward og litt vanskelig samtidig. Jeg tar(prøver) tiden til hjelp, og bare ser hva som skjer! :-) Har også heldigvis venner som får meg til å le da jeg helst ikke vil det, hihi.Ellers har jeg "begynt" med Ask.fm igjen. Har hatt kontoen hele tiden, men har bare ikke vært innom den på en stund. Dere kan finne meg der under brukernavnet "barbierika", som på nesten alle andre plasser! Still meg masse spørsmål da dere! :*

Har du bag fra The North Face?
Har du bruker på ask.fm?

Outfit

Hallo!

Lenge siden jeg har postet et outfit bilde nå, så tenkte jeg bare skulle slenge inn et. Er tatt med mobil, og det er det eneste jeg får gjort for øyeblikket, ettersom det er noe galt med minnekortet mitt eller ett eller annet. Pc'n min leser det i hvertfall ikke.

Genseren er fra Bik Bok, Buksa fra Vero Moda og sko fra Converse :-)

shopping

Hallo!

Søndag, og dagen derpå. Var på tidenes fest i går, hvor blant annet Stian Thorbjørnsen gjestet, men det fortalte jeg dere vel om? I så fall, så er det den beste festen jeg har vært med på. Og det var ikke bare pga Stian. Men gud, så sykt god stemning det var der! :-) Formen er helt fin igjen nå, selvom jeg ikke var så veldig dårlig da jeg sto opp heller. Sånn typ halv 1 tiden? I hvert fall..

Etter som butikkene er stengte idag, kikket jeg litt innpå nelly, på salgsiden deres. Og DER fant jeg noe fint! Fant dessverre ikke igjen den da jeg hadde klikket den hjem til meg, så. Er den utsolgt? Dere kan i hvertfall få se den da jeg får den!


poutymouuth.

I morgen er det atter en gang skole. Kan ikke si jeg gleder meg, men bare man kommer i gang, så går det vel fint. Nå går det også veldig fort til kantinekonserten vi skal ha, og jeg gleder meg faktisk, for første gang! I fjor hadde vi en ganske døll sang, men i år er det bedre! :-)

Har dere bestilt noe fra nelly i det siste?

all pink

Hallo!

Kom over en veldig fin app istad, på Stina sin blogg. Jeg orker ikke å skrive hvordan dere fikser det og sånn, men siden Stina har skrevet innlegg om det, så kan dere lese det HER. Jeg liker den i allefall utrolig godt, og har funnet ikoner som passer meg utrolig fint. Og dere kan jo bare gjette hvilken farge ikonene mine har? Jepp, rosa. Er vel ingen stor overraskelse det, haha.


Appen finnes til både iPhone og Android. Jeg har Samsung S3, og du kan endre ikonene dine i hvilken som helst farge, og bakgrunnen din.

Ellers idag, så har ikke jeg gjort så veldig mye. Har bare hjulpet mormor med handlig og så laget vi god middag sammen. Neste uke vet jeg ikke helt hvordan blir. Må i hvertfall få ordnet antrekk og sånn til neste lørdag, for da skal jeg nemlig på dekknavnfest for eidskogrussen, og vet dere hvem som skal være med på festen? Stian Thorbjørnsen! Ja, DEN Stian! Fikk jo nesten sjokk når jeg så det. Setter virkelig festen høyt. Gleder meg til festen og blir nok kjempe gøy. For dere som ikke veit hvor Eidskog er, så ligger det rett ved grensen til Sverige inn til Charlottenberg, og som det ligger i navnet, så er det i skogen. I hvertfall mesteparten av det. Men blir som sagt sikkert gøy.

Hva har dere gjort idag?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits