working sunday

Hallo!

Denne søndagen har jeg satt av til lekser. Piano, gitar, norsk og tysk. Åh, og matte. Norskleksa er nok den mest uinteressante leksen, da vi nemlig skal skrive om et barndomsminne. Må ærlig innrømme at jeg virkelig ikke har den beste hukommelsen, men har da klart å få ned noe og er snart ferdig med den.

I morgen så er det jo lang dag på skolen igjen, så kan ikke love noe blogging da. Tror egentlig jeg skal begynne å ta meg bloggfri på mandager, er alltid så sliten da uansett. Ja, det gjør jeg! Da er det avgjort, haha :-)

 

Gjør dere lekser idag?


kakefredag

Hallå!

Akkurat nå sitter vi i klasserommet og har en liten kosetime, og idag er det Emilie som har med kake. Brownies, som er så godt! Og vi jobber med matte, noe som ikke er så gøy. Heldigvis er det ikke så lenge til vi får helg, og det liker jeg. Helg er elsk. Fortsatt usikkert hva helgen min skal innebære, men regner med at jeg bare skal slappe av. Idag har vi også endelig fått skolepc, og det er digg. Har ventet på det en stund nå.

Regner med at det kommer et innlegg til idag også! :-)

gleder meg

Hallo!

 

Idag har jeg hatt lang dag igjen på skolen, og idag har vært en fin dag. Jeg har vært med mange fine folk, og ledd en hel del, og nå så er det noe jeg virkelig trenger. Vi hadde lydprøve idag, og det gikk bedre enn forventet, med tanke på at vi fikk ny trommis i siste liten og fikk gitarist. Tror dette blir veldig bra, i hvertfall så gleder jeg meg mye mer nå, enn det jeg gjorde før helga! :-)

Ellers så kommer det i morgen et lite sangrelatert innlegg, så det er bare å tune inn.

kinodate

Hallo søte!

 

Nå er jeg straks ferdigfikset til kinodate med søte Ingebjørg. Har ikke sett hun på en stund, så blir koselig å møte henne igjen. Til jeg skal gå, så prater jeg med Joachim og Emilie, men mer enn det har jeg beklageligvis ikke å skrive.

 

Skal dere på kino idag?


dagen

Hallo søte.♥

 

Idag er jeg trist og lei, og har bare sittet inne i hele dag. Og passet på mormor. Mormor er syk, og det liker jeg ikke. Derfor skal jeg nå lage mat til oss, men bare noe så enkelt som pommes frites. Jeg har bare kjedet meg vilt idag, men også pratet med Joachim. Har også slått av en prat med Emilie og Gina, og laget planer for i morgen med søte Ingebjørg som jeg ikke har sett på en stund. Og jeg har prøvd meg litt på keyboardet, men jeg får ikke til. Alle de tutorialene på youtube går for fort for meg..♥

 

Hva har dere gjort idag?♥pink

Hallo!

 

Skal straks krølle meg godt under dyna og få litt søvn. Men tenkte først å vise dere hørepluggene jeg kjøpte istad. Siden mine skullcandy høreplugger ble ødelagt for en stund tilbake har jeg ikke giddet å kjøpe meg nye, så i mellomtiden brukte jeg mamma sine huawei høreplugger, men nå har jeg altså fått skaffet meg mine egne. Ble skullcandy denne gangen også, bare nå litt mer rosa farge;

Hva har dere gjort idag?♥
Vet dere om noen sanger som er lette å lære seg på keyboard? 

something new

Hallo!

Nå er det stemmene til Emilie og Sondre jeg hører gjennom høytalerne på pc'n. Jeg skyper nemlig. Er så glad jeg har de vennene jeg har!  Ellers idag, så har jeg jo vært på skolen. Idag er tirsdag som betyr chill dag. Har nemlig kor og fritime, og hva er vel chillere enn det? Ferie, haha. Men uansett en veldig grei dag.

Ellers idag etter skolen, så tok jeg meg tiden til å bytte til en annen piercing. Anbefaler dere som bor i Kongsvinger og ta turen til Studio S i Oscars Gate 1 (2.etasje) om dere skal ha piercing, akryl negler, voksing eller fikse bryn. Sonja er veldig flink!enda en lang dag

Hallo!

Ligger nå fint til rette i sengen min og ser på Jersey Shore. Men siden det er mandag idag, så har jeg hatt langdag på skolen. Og skal jeg si meg helt ærlig så er jeg litt stolt av meg selv; jeg klarer nemlig så og si hele "Ode to joy" av Beethoven med høyre hånd på piano/keyboard! Har også lært meg litt på gitar og sangtimene mine går bare bedre og bedre. Jeg synger Born This Way av Lady GaGa, og jeg bare absolutt elsker den sangen. Og bare jeg fikk bevegd meg litt mer når jeg sang, kom også tonene bedre og sterkere ut, og det er baaare bra!

I morgen er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal etter skolen, men skal prøve å få dratt meg ned på spenst en liten tur. Alt for lenge siden sist.

 

Hva har dere gjort idag?
helgen

Hallo!

Gleder meg bare til klokken blir ti på fire i morgen! Da sitter jeg nemlig på bussen på veg til min kjære venninne Anna. Har ikke sett henne på lenge, så blir koselig :-) Blir også bra og komme litt bort fra Vinger, kan ikke huske sist jeg sov over hos ei venninne!

Jeg har også fått meg keyboard, så så snart som mulig skal jeg prøve å lære meg noen sanger så jeg kan lage noen sangvideoer! :-D

 

Hva skal dere i helga?light

Hallo!

Nå sitter jeg og ser på Jersey Shore og lurer på om jeg faktisk snart skal legge meg. Har bleket håret enda mer idag, men er fortsatt litt bløtt, så ser ikke om det er helt lyst enda.

I morgen tidlig skal jeg til legen, for nok en gang og sjekke om de finner ut hva som er galt med magen min. Etter det skal jeg til skolen, men skal nok gå bra. Når skolen er ferdig så blir det vel å dra hjem, er ikke helt sikker på om jeg skal ut enda. Tror ikke, men får se når morgendagen kommer.

God kveld alle søte.♥
spilletimer

Hallo!


Nå ligger jeg godt til rette i senga mi og bare slapper av. Har hatt spilletimer idag, og lærte meg litt på gitar og litt på piano. Gleder meg bare til jeg får stemt gitaren min ordentlig og få kjøpt meg keyboard.

Har dessverre ikke så mye mer å si enn det, så ja. God kveld!

lei

Hallo!

Nå er jeg på skolen og har fritime, og etter det har vi norsk. Er ganske lei og kje idag, så blir nok ikke mer blogging idag.

doing some work

Hallo!

I nuet sitter jeg og ser på Teen Choice Awards 2012, og etter det er ferdig skal jeg gjøre litt lekser. Kom hjem fra Rune for ikke så lenge siden, og kan ikke vente med å se han igjen allerede. Men det har vært en koselig helg.

I morgen er det lang dag for meg på skolen, så kan hende jeg tar med kameraet, men vi får se.

Hva gjør dere idag?

helgekos

Hallo!

Nå sitter jeg hjemme hos Rune med han og en kompis. De spiller og jeg sitter å ser på, men det syns jeg er helt greit. De to siste ukene har det ikke skjedd så mye, bortsett fra at jeg har begynt på skarnes og trives ganske godt der. Vi er 12 stk. i 1MUA altså musikk, og det er og helt greit, for da får læreren mer tid til hver enkelt elev.

Har dere begynt på videregående? Hvilken linje isåfall?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits