natursti 300911

Idag var det siste dag av på-tvers-uka, og da var det tid for skogdag. Jeg, Siri og Emmi hadde en post sammen, og vi hadde det kjempegøy! Her kommer det litt bilder;

Sirisøta♥


Emilie og Siri♥


Fine flaska til Siri♥


Bordet vi satt på..


Burn♥


Sååå, tok jeg et bilde av et tre. Hvorfor? Har fakke peiling.
Søti, og ja, beinet ditt ser mongo ut♥
hehe, meg og da♥

 Er egentlig litt glad for at det er siste gangen jeg gjør den greia der, for fy dæven så vondt jeg får i beina!

Vad tycks om bildarna? 

en skoledag i september

Hallo!

Nå er det matpause her på skolen. Og idag har vi fag dag, og det er egentlig ganske chill. Akkurat nå driver jeg og skriver mine tre valg, og ALT skal leveres i morgen klokka 20.00...

Men, nå skal jeg spiseee, hejdå!

chill dag

Hallo, er nå en bitteliten stund siden jeg kom hjem igjen.

Fulgte Magnus ned til bussen, og tidligere idag var jeg og Emilie på et aldri så lite intervju. Og fram til Magnus slutta på skolen har vi bare gått fram og tilbake mellom senteret og sentrum.

Et par bilder;digg smoothie♥


Emilie bare ødelegger pommes frites med ketchup..
ilu♥

Hva har du gjort idag?
 

dansekurs del 2

Okei, sorry. Men jeg bestemte meg sånn fort og gæli at jeg skulle se på en film. Så her er del 2 av bildene;

Sånn, det var alle bilder som ble tatt idag, med mitt kamera. For å se andre bilder kan du jo gå inn HER.
 

dansekurs del 1

Idag har jeg vært på dansekurs, og da ble det jo selvfølgelig tatt litt bilder;


Maia - Lisa - Henriette og Geyka


Lisa - Henriette - Geyka


Maia♥
Emilie og Geyka
Lisa - Henriette og Geyka♥Del 2 kommer nu strax!

dagens bilder

Har jo vært på fotokurs idag, så her er bildene jeg har tatt;


Det siste bildet er tatt av Emmi

 

Vad tycks?.

outfit 260911


Genser - H&M// Tights - Bik Bok// Shorts - Cubus// Sko - mamma sine

Vad tycks?

litt egen mening.

Hallo bloggen!

Dette innlegget kommer litt sent egentlig. Ettersom jeg hadde planer om å poste det torsdag/fredag forrige uke. Men skal i hvertfall skrive det nå.

På torsdag var jeg på lederkurs igjen. Og der blir det jo naturligvis mye prat om Gud. Om våres syn på Gud og sånn, og våres tanker om hva andre kanskje tenker.

Jeg ble en liten stund av det lederkurset sittende og tenke på; Hvorfor er vi her? Hva er meningen med livet? Hva er egentlig oppgaven våres her på jorden? Skal ærlig innrømme at det er sånne spørsmål jeg bruker en del tid og tenke på. Jeg er nok ikke den ideèlle kristne personen, etter hvor mye jeg banner og bedømme. Er en helt fryktelig uvane, banner mer en virkelig nødvendig. Jeg tror at det kanskje kan finnes noe, og jeg ber jo sånn i blant, men jeg er ikke frelst liksom. Jeg er ikke vokst opp i en sånn veldig kristen familie heller.

Som sagt så ber jeg jo noen ganger. Og det kan være om alt mulig. Fra å gjøre det bra på skolen og prøver til personlige ting. Jeg tror nok alle sammen ber en gang i blant, men det er nok ikke alle som tør å si det. Tror at det er noe der, men er ikke helt sikker.

Så mine spørsmål til dere er egentlig bare; 
Tror dere på Gud? Helt eller halvt?
Ber dere noen ganger?

 

to photos
photo; private.

Vad tycks?

begge deler.

Hei!

Gidder ikke å beklage meg for dårlig blogging. Har gjort det så mange ganger, så det er bare helt meningsløst det nå altså.

Nå er det en ny uke, med mange nye muligheter. Og selvfølgelig; en ny skoleuke. Er vel sånn fifty/fifty der, klar og ikke klar liksom. Er bare så utrolig trøtt, selvom jeg kom meg i seng til sånn passe vettu tid i går.

Sånn, bedre enn ingenting.

Klar for ny uke?

God kveld!

Hei!

Sløv blogging, vet. Er bare det at jeg er forkjøla nå, har ikke vært på skolen på to dager nå. Så blogging har ikke vært første prioritet.

I morgen så regner jeg med at jeg skal prøve meg på en skoledag igjen. Så får vi se hvordan det går. Føler meg ikke bedre i det heletatt, menmen :-( Gruer meg en del til prøva i morgen. Men jeg får gjøre mitt beste, og mer enn det kan jeg jo ikke gjøre. I morgen så er det jo klubben, og lederkurs. Gleder meg til å være leder på NATTA. Skal nok hamstre litt doc også, ettersom jeg har så vondt i halsen!

Hva skal du i morgen?


friday night.

Her kommer bildene jeg lovte dere;


Kveldens look.


Lisa ser helt normal ut...♥


Lina♥


Lisa og Maia♥


Maia er nok den mest normale av oss alle.....


Sondre og Lisa


Sondre, Lisa og Henriette♥


Geyka♥


Maia, Henriette og Jonas :-D


Lina, Erik Marius, Maia, Lisa, Jonas, Dennis, Henriette og Anna i midten :)


Søte Anna!♥


Håkon som er helt "nederst" på bildet. Han er kul han! :-D

Hva syns du om bildene?

god morgen!

God morgen bloggen!

Tenkte å bare legge inn et kjapt innlegg. Siden jeg ikke vet om jeg får tid senere i dag, i morgen, på onsdag, eller på torsdag. Denne uken har vi nemlig to prøver. Så jeg skal prøve mitt beste for å prestere best mulig. Og på torsdag er det jo klubben igjen. Så er ikke helt sikker på om jeg får blogget da heller.

Hvis jeg blogger idag, så kommer det litt bilder fra fredagen. Da feiret jeg og en venninne bursdagen vår sammen. Ja, det er shit lenge siden jeg hadde bursdagen min. Men uansett. Jeg og Lisa hadde det utrolig koslig og moro. Tror ikke det er så veldig mange bilder, men jeg har i hvertfall noen.

Ha en fin dag på skole og jobb!

kozelig

Hej allihopa!

Nå sitter jeg hjemme hos herlige Emmi, og snart skal vi ordne oss. Bare hun har sett ferdig Home and Away. Jævla tv-freak... Neida, er så glad i deg Emmi♥ Idag er det jo torsdag, og da har vi jo en ganske fin rutine. Kebab og klubben :-D Gleder meg til å møte folk igjen. er jo ganske mange jeg ikke ser mer enn på klubben og sånn random ute i gata. Skulle ønske det var sommerferie. Har så mye tid til å treffe folk da!

På skolen idag var det faktisk ganske gøy, hvertfall i naturfag timen. Da hadde vi nemlig et lite eksperiment; lage et DNA-molekyl av seigmenn. Det beste med det, var at vi fikk spise de etter vi var ferdige, og læreren våres hadde godkjent det. Er ikke helt bra og gi meg sukker, dèt skal ejg ærlig innrømme. Men, alle overlevde da!

Hva har dere gjort/skal idag?
Liker du seigmenn?
i♥u

something new

Hei søte!

Sitter å grubler på tysk leksen min til i morgen. Skrive en tekst om hva våres beste ferieopplevelser, i presens perfektum. Har gledet meg utrolig mye til å få bruke denne formen. Men nå som vi får bruke den, kan jeg nesten ingenting!! Så vet liksom ikke HVA jeg skal skrive.

Uansett, idag har jeg vært oppe hos Sonja(link), og byttet piercing kule. Egentlig mye bedre å bytte bare kula. For da slipper man å styre med å skifte hele jevla piercingen, altså stangen.

Og sånn ble altså det;

Sånn lilla/rosa-ish. Syns det var ganske freesht egentlig! :- D
 

I morgen så er det klubben igjen, og da jeg har kommet hjem da, så går jeg nok rett i seng. Er i hvertfall det jeg har planlagt. Ikke det at jeg tror det kommer til å skje men. Det er jo meg. Og jeg klarer ALDRI å legge meg tidlig. Bare når vi har hatt ball på skolen. Den ene gangen la jeg meg klokka 7 kvelden etter!
Nå blir det geeking av MapleStory tror jeg, og så er det senga :- )

Hva har du gjort idag?
Har du piercing? Hvor?

want 49

kosekveld

Hallo allesammen!

Sitter nå forever alone på rommet mitt, og bare slapper av. Er så utrolig kjedelig at jeg nesten bare sovner fra alt sammen. Men før jeg hopper til sengs, har jeg tenkt meg å se litt på Jersey Shore. Den nyeste sesongen. Og den ser jeg her. 

Skal nok ikke se så alt for lenge på det, i og med at jeg er så trøtt. Men vi får nå se. I morgen er det nok en ny skoledag, og jeg kjenner allerede at jeg er lei av alt som heter skole og har med det og gjøre. 

Ser du på Jersey Shore?
Genser fra H&M

food

Hallo!

Nå sitter jeg i den fine, gode senga mi, og spiser litt kveldsmat. Heldige meg som har en sååå snill mormor!♥ Hun spurte om jeg hadde lyst på pommes frites, og da sa jeg jo ikke nei.

Ellers idag, så har jeg bare spilt. Spilte foressten MapleStory i litt over 8 timer!!! Litt sykt. Men siden man ikke har noe å finne på, så blir jo det resultatet. Hvertfall for min del.

 

Hva har du gjort idag?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits