syk og svak

Hei søtinger!

Jeg beklager slapp blogging, men jeg har ligget med streptekokker og går nå på penicillin, så begynner å bli frisk igjen. Har sovet i typ to døgn, gått ned fire kilo og spist et ordentlig måltid. Greit nok at jeg ville gå ned i vekt altså, men ikke på denne måten..

new baby

God kveld!

Idag er det siste feriedag, dessverre. Eller, det er godt å ha ferie, men gleder meg faktisk til å komme tilbake til skolen også!

I går, så var jeg ute på eventyr, haha. Sto opp klokken 9 sharp, ordnet meg, og tok bussen til Kirkenær city. Når jeg kom fram gikk jeg mot et spennende sted.. Et tattoo studio! Jupp, du leste riktig! Endelig er jeg gammel nok til å bestemme selv, og hadde fått inn lønna mi. Jeg bestilte meg time på tirsdag som var og hadde time i går. Var utrolig keen på å få den før skolestart, noe de her i vinger ikke hadde tid til. Så da ble det Akita's Ink. Og jeg er kjempeglad for at jeg dro dit. De har akkurat flyttet studioet sitt fra Charlottenberg til Kirkenær, så de har ikke kommet helt i stand enda, men det blir fint! De som tatoverer er utrolig koselige, og prater og sånn mens dem tatoverer så du slipper å fokusere på smerten.


Her er bebisen, og jeg er utrolig fornøyd!

Smerten var litt så som så. Noen steder så var det tynnere hud, og der gjorde det selvfølgelig vondere. Det som var mest vondt var det lange strekene og lining-nåla. Så brukte hu en farge(?)nål, og den var litt "mildere" mot huden, så jeg slappet av litt mer. Og til slutt så brukte hun skyggenåla. Fikk også beskjed om at det var viktig å ha rikelig, eller kanskje ikke rikelig, men i hvert fall litt sukker i blodet, for da tok huden bedre til seg blekk. Så helte på med brusen jeg hadde, haha! Tok også noen pauser underveis så huden skulle få slappe av litt, og det er jeg glad for at vi gjorde. Satt til sammen 3 timer med pauser, så var ganske stiv i armen da jeg var ferdig.

Smertelevelen ville jeg satt til 7-8, ettersom det var steder som var vondere enn andre. Men er i hvert fall som sagt veldig fornøyd med den. Og definitivt ikke min siste tattoo!

Har dere noen tattooer? I så fall, hvor, og hvor vondt var det? 

new in from bodypiercing

Noen av produktene er sponset. 

God dag!

Idag har jeg endelig fått pakka mi fra bodypiercing! Ble veldig fornøyd da jeg åpnet pakka. I tillegg til mine tre septumpiercinger jeg bestilte, fikk jeg sponset to plugger, og to tungepiercinger. Har bilder å vise dere!


Dette er ene tunnelen. Jeg innbiller meg at det er neongul, meen er ikke sikker på om den er neon enda, haha.


Septum, closure ball, 11 mm. Stangtykkelse 1.6 mm.


Septum, closure ball, 10 mm, tror jeg. Stangtykkelse 1.6 mm.
Så er det de to tungepiercingene.


Her har jeg satt i den ene nye septumpiercingen min, som er 11 mm. Stangtykkelse 1.6 mm.


Og her er tunnelen. Det som er bra med denne, er at den er i silikon, og det var jeg trengende om!

Som dere ser, så har jeg ikke på kula på piercingen, og det er rett og slett fordi jeg ikke får den på igjen! Har prøvd og sliti så lenge nå at jeg egentlig bare har gitt opp. Men jeg klarer det vel til slutt.

Som jeg sa, så fikk jeg sponset noen produkter, og er kjempe glad for at de ville gjøre det! :-) Håper alle med piercing tar seg en tur innom bodypiercing for å se på piercing og evt. kjøpe. Anbefales på det varmeste. Du får pakken bare to-tre dager etter du har bestilt og de har kjempegodt utvalg av alle slags piercinger!

Har dere bestilt produkter fra bodypiercing?

söta bror

God kveld!

Idag har jeg vært innom kjøreskolen og i Sverige med mamma og Hasse. Bestilte min første kjøretime (dobbeltime), og den er allerede på onsdag neste uke! Både gleder og gruer meg, men kommer nok til å gå fint. Så etter turen innom Smedtorp, så bar det videre til Sverige. Har kjøpt min egen snus idag, ble jo 18 for snart to uker siden, så er litt stas, haha!


Kjøpte også denne utrolig fine genseren fra Carlings. Den var på salgt til 149 kr, husker ikke original prisen.


Så var vi innom Maxi mat, og da kjøpte jeg meg litt Willy Wonka godis. Og det er så utroolig godt. Syns alle over her er like gode, haha. Har også en annen smak i de små Nerds'ene, og en pakke med Grapehead, vet ikke om det er Wonka godis?

Var også innom Subway og spiste, og de har såå god mat. Er jeg i Sverige, så spiser jeg enten der, eller på Maccer'n. Selv om Subway er det beste valget av de to. Du holder deg mett SÅ mye lenger, enn om du spiser feks. en Big Mac meny.

Ble et litt kort innlegg, men har ikke stort mer å fortelle dere i nuet.

Har dere smakt Willy Wonka godiset før?

asian town

Hallo!

Ble ingen flere innlegg i går, for jeg og Gina ble liggende å se på film, haha.. Så først Wolf Creek 1 og 2, så etter det tenkte vi at vi skulle se på en søt film, meen vi endte opp med enda en skrekkfilm som heter Oculus. En film som er laget av produsentene fra Paranormal Activity og Insidious. Anbefaler virkelig alle og se den. Den er litt mindfucking, men den er bra. I hvert fall etter min mening.

Nå har jeg og Gina vært en liten tur i Sverige, hvor vi møtte på noen kjente, som alltid er koselig.


Gina ville ikke bli tatt bilde av.. That asian...


Oog enda et selfie av meg!

Nå skal vi se på film - igjen.. Haha, virker som om det er alt vi gjør når vi er med hverandre! Men ja, i hvert fall. I morgen så drar jeg hjem igjen. Blir nok ingen flere blogginnlegg idag, men er tilbake igjen i morgen :-)

Har dere sett Oculus?

av sted til skogen

Hallo kjære lesere!

Nå skal jeg straks ture av sted til skogen, men ikke hvilken som helst skog. Skal nemlig til Eidskogen! Og da skal jeg til Gina så klart, haha, har ingen andre der jeg kjenner, så ja. Trodde det skulle være fint vær idag, men er litt overskyet og blåser en del, så slang på meg en joggebukse og kosegenser! 

Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal ta med meg kameraet til magnor eller ikke, meen det finner jeg ut av. Pc'en blir i hvert fall med, så blir nok et innlegg eller to mens jeg er der. Jeg og Gina finner alltid på noe, så får sikkert et eller annet å blogge om :-)


Åååh, se på den kroppen! Dette er Cameron Dallas, en viner.


Så er det meg da, haha. Her har dere forresten kosegenseren jeg har på meg idag. 

Blir nesten litt lei meg av å se på septumen min nå. Er så lei av den jeg har i, så gleder meg bare til pakka mi fra bodypiercing kommer til uka! Men, nå folkens, nå drar jeg til skogen. Så prates vi når jeg har kommet meg dit!

Hva skal dere denne søndagen?

 

livet på piller

Hellu.

Tenkte jeg skulle gi dere en liten oppdatering. Vel sent, men kom på det nå. Jaja, whatevs.

For et par dager siden så var jeg hos legen, angående oppfølgning av pillene jeg går på, Cipralex. Eller, det er billigversjonen, men er det samme, bare med et unødvendig langt navn. Dette var første oppfølgingstimen, i hvert fall som jeg kan huske, og dette er noe jeg har trengt. Jeg har gått på det ca. 1 år nå, og det virket i begynnelsen, det gjorde det, men de siste 2-3 månedene så har jeg ikke kjent noe virkning, men fortsatte likevel å ta de. Dette sa jeg også til legen min og jeg fikk beskjed om å gå over fra 10 mg til 20 mg. Altså fra én tablett til to. Var hos legen nå på tirsdag, så er litt tidlig enda og si om det funker enda, men skal også tilbake til legen i slutten av september for å se om det virker. Har også ny time på BUP igjen om ikke så lenge, og det skal bli godt. Har vært veldig mye opp og ned i sommerferien for meg, og det tror jeg er fordi at jeg ikke har hatt time på BUP siden før sommerferien. Så det skal egentlig bli godt å komme tilbake dit.

Som sagt så har det gått veldig mye opp og ned i det siste, men heldigvis så har jeg helt utrolig herlige venner, mormor og saksbehandler som er her for meg, og det bruker jeg til det ytterste, hvis jeg føler for det. Er jeg i dårlig humør, så stenger jeg meg mest inne på rommet mitt, og sånn har det alltid vært. Kommer vel alltid til å være sånn også.

 

Går noen av dere på antidepressiva? I så fall hvilke, og hvilken virkning har det på dere?


mjøsa og lyn

God ettermiddag!

Nå har jeg fått lasta over videoen av lynet til pc'en og lasta den opp på youtube, så tenkte å dele den med dere her. Var sykt mye lyn og det lyste opp hele stua når vi ikke hadde døra oppe. Det var helt sykt! Har også tenkt til å vise dere et lite utsiktsbilde fra jeg var på Biri med jobben, var så utrolig fint der, og har så lyst til å dra tilbake.


Dette var utsikten vår fra lederhuset. Ene dagen var vi også ute og rodde der faktisk. Med en kopi(?) av Ormen Lange. Det var sykt gøy, men også veldig tungt!

Så, over til det fæle være vi hadde nå søndag som var. Har allerede fortalt dere hvor mye det lyste opp inne, men skal også vise dere hvordan himmelen så ut da det lynte.


Så mye lyste det altså opp!

Nå skal jeg vise dere videoen, og ja; jeg banner på slutten. Jeg er utrolig redd for lyn og torden, men heldigvis så er huset vårt lyn avledende.

 

Lynte ganske greit ja..

Har dere vært på Biri før?
Har dere hatt fælt uvær i det siste? 

long time

Hallo, long time no see!

Jaa, hvor skal jeg begynne.. Har ikke skjedd så alt for mye siden sist, sluttet på jobb forrige fredag og har egentlig bare daffa denne uka. Ellers så hadde jeg jo bursdag nå lørdag som var, endeliig 18! Hadde feiring samme kveld og det var kjempekoselig.

Har også bestilt meg nye piercinger idag, til septumen(sier man det?). Så får de i posten til uka. Bestilte de HER. Oppdaget siden først idag, da jeg surfet litt rundt og lette etter billige piercinger, og det har bodypiercing. For tre piercinger så betaler jeg 57kr! De har en veldig enkel og oversiktlig side og gratis frakt hvor minstebestilling er 49 kr. Tenkte jeg bare skulle ha to piercinger, men ettersom det var så billig så tok jeg med en til. På septumen min så har jeg 1.6 mm i stangtykkelse, vet ikke hva lengden på den jeg har nå er, men de jeg bestilte er på 11 og 10. Gleder meg virkelig til å få de, og bytte ut den jeg har nå, begynner å bli litt lei den.


Bilde fra hjemmesiden deres.

Ellers så har jeg som sagt ikke gjort så mye den siste uka. Vi hadde noe sykt tordenvær med maaasse lyn nå på torsdag. Tok fram speilrefleksen for å prøve å fange lynet på video, og det fikk jeg jammen! Det lynte utrolig mye, lyste så og si opp hele byen. Har ikke fått lasta den over på pc'en enda, men kan prøve å få til det i løpet av helgen.

Ble et litt kort innlegg dette her, men har i nuet ikke mer å si.

Har du bestilt varer fra bodypiercing?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits