long time no see

Hallo!

Har lagt vekk bloggen en stund nå. Eller, jeg har både glemt den og ikke giddet og blogge. Har bare slappet av og ikke gjort så veldig mye egentlig. Har vært på en fest da, men ellers som sagt bare slappet av. Har også begynt på skolen igjen, og det har gått fint, er nå inne på andre uke og i morgen begynner privattimene for min del. Jeg har timer både i morgen og på onsdag, til samme tid begge dagene, så da er jeg ikke hjemme før ved 6 tiden. Men det skal vel gå fint. 

Idag har jeg vært nede hos frisøren og fikset på håret mitt, kjøpt melk for mormor, og kjøpt meg ny veske. Den nye vesken skulle egentlig ikke bli kjøpt, men jeg så den utenfor veskebutikken og ble helt forelsket!


Denne fine vesken kostet meg kr 299 på Vinger vesker og reisemagasin(link til facebook siden deres), så hvis dere bor i nærheten så bør dere stikke innom. De har utrolig mye fint!


Den er passe stor og romslig. Var litt vanskelig og få bilde av hvordan den er inni, beklager det. Men er som sagt passe stor. Skal blandt annet bruke denne på skolen.

Nå ti på halv 11 skal jeg se på "Hitler - vondskapens karisma". Det sendes på NRK3, og jeg velger å se på dette for jeg er glad i historie og, interessert i tysk historie og historie generelt. Vet ikke hva dere syns om at sånne progammer blir sendt på tv jeg? Syns det er bra og lærerikt jeg, kommer jo bra med i historietimene!

Hva skal dere gjøre resten av kvelden?

sommeren min

Hallo!

Har lagt bloggen litt på hylla i sommer ettersom jeg har hatt myye å gjøre. Har vært hos Aleksander, på tysklandsbåten og på sørlandet, og jeg har hatt det utrolig fint. Fått opplevd masse og er veldig takknemlig for det! Først var vi på tysklandsbåten, vi reiste med Magic, og den var veldig fin. Jeg har jo aldri vært på den båten, så det var en opplevelse. Men jeg anbefaler dere, ikke drikk for mye Strawberry Dream på Observation Lounge eller hva det heter. Jeg tålte det ikke og ble utroolig dårlig da jeg kom av båten.


Her er vi på vei ut fra Oslo.


Solnedgangen. Utrolig fin, eller hva?♥


Brua fra Danmark til Sverige. Hahah, for en latterlig lang bru!


Desserten jeg dytta i meg. Delicious!

Så dro jeg og Aleksander nedover på morningen den 27.juli, stoppet innom sparkjøp og dro videre til Fevik til Bagatell Camping hvor vi skulle bo. Vi pakket ut og slo oss til ro, spiste litt lunsj og sånn og på kvelden så kom søsteren hans til oss. Vi tre var alene helt til tirsdagen for da kom foreldrene dems, og det var også koselig. De hadde kommet hjem fra syden på kvelden den lørdagen vi reiste, så de trengte noen dager hjemme før de dro videre og på onsdag så dro søsteren hans igjen siden hun skulle på jobb på torsdagen. Vi hadde det veldig fint og koselig der nede, det var utrolig fint vær bortsett på morningen på lørdag da vi skulle reise, da det var et helt jævlig vær. Tordna og lyna om hverandre, og det er noe jeg STERKT missliker. Mens vi var der nede var vi også og besøkte noen i familien til faren til Aleksander, siden han kommer fra sørlandet, og det var kjempe hyggelig folk! Gleder meg til å dra tilbake til sørlandet igjen allerede!


Mens vi var i leiligheta tilbragte jeg mesteparten av tiden min her, hvor jeg solte meg og leste "Fifty Shades of Grey". Jeg er nå ferdig med den første boka, så skal snart begynne på den andre.


Her var jeg, Aleksander og Jeanette på skogstur, haha! Det var koselig da :-)


Og her har vi besøk av Svanhild, haha.


Moren til Aleksander matet èn fugl, og da kom hele flokken etter, ehehheh

Så alt i alt har jeg hatt en super sommer, og gleder meg egentlig litt til å begynne på skolen. Blir ikke så kleint heller, ettersom vi blir eksakt samme klasse -1, som i fjor. Så det blir finfint!

Hvordan har deres sommer vært?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits