dance

God morgen!

Idag er det dans som står på planen de tre første timene, og deretter har vi engelsk og tysk. Må nok si at dette kommer til å bli favorittdagen min! :-) Men skal innrømme det at jeg gruer meg litt til å begynne med tysk 2, siden jeg ikke har hatt tysk siden rett etter vi hadde vært i Berlin nesten og deet begynner jo å bli en stund siden nå. Men det går nok bra, for alt ordner seg for snille jenter! :-)

Idag åpner også bedehuset igjen, får se hvor sliten jeg er, om jeg orker å dra dit. Skal nok få klemt inn en liten tur da i hvertfall.

Ha en fin dag på skole/jobb alle sammen!


musicnodes
Lana Del Rey: Born To Die

første dag overstått

Hallo!

Nå er første skoledagen overstått, og jeg må si at jeg er ganske fornøyd med klassen min egentlig. Jeg går i 1MUA, og vi er 12 stykker, så det er jo ganske bra egentlig! :-) I morgen så slutter vi klokka 14 og det er nok en infodag, men fra og med onsdag så er det vanlig dag. Gleder meg litt allerede til vi skal begynne å synge og sånn, men tror det blir litt uvant i begynnelsen. I morgen får vi også bøkene våres, så blir spennende!


Timeplanen våres, som er på fire(!) siderGår dere på musikklinja på vgs? hvilket år?

skarnes videregående...

..here I come!

Nå er dagen her. Sommerferien er over og vi skal tilbake til hverdagen. For meg blir hverdagen litt ny ettersom jeg begynner på vgs i år, men jeg gleder meg faktisk litt. Så får vi bare se hva som skjer. Kommer nok til å bra, også kjenner jeg jo en del folk som går på skarnes og da blir det jo litt lettere.


Topp - Bershka // Bukse - Cubus

 

Hvilken klasse skal du begynne i?

kosedag

Hallo!

Idag har Rune vært her og vi har bare slappet av og sett på TV, og han har selvfølgelig tullet mye. Tok også noen bilder;


fin tattis♥fina med extention! hahah


kjedet som jeg fikk i bursdagsgave av Rune♥


haha!

Kan neste ikke vente til i morgen for da kommer Rune nemlig tilbake. Blir koslig♥ Skal ikke så mye mer i morgen, annet at jeg kanskje skal lage en "what's in my bag" video, men er ikke helt sikker enda. Kommer helt ann på når jeg står opp og når Rune kommer hit.

Hva har du gjort idag? 

finally!

Endelig har dagen kommet, idag er jeg blitt hele 16 år, og det var på rundt denne tiden av døgnet jeg ble født!

døgnrytme!

Hallo!

Virkelig flott at jeg har så fin døgnrytme....

Uansett, så sitter jeg og spiser popcorn og drikker o'boy nå, men er ikke lenge igjen til jeg skal legge meg. Senere idag skal jeg nemlig møte Emilie og Linn Elise. Lenge siden jeg har møtt Emilie nå, og Linn Elise har jeg bare skypet med, så det blir koslig å møte henne! :-) Gleder meg i hvertfall veldig.

Var alt jeg hadde å meddele atm, tar med kamera i morgen, så skal huske på å knipse litt bilder til dere :-)

Foresten, noen som er interreserte i en "What's in my bag?" video?


Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits