hello darlings

Har innsett at jeg ikke klarer å være "bestemt" borte fra bloggen. Jeg er fortsatt ikke helt "frisk", om jeg skal få kalle det det, men uansett så velger jeg å komme tilbake. Men noe redusert, ettersom jeg har begynt i 10.klasse. Og det er jo et ganske viktig år, og skal jeg ha mulighet til å komme inn på det jeg vil, må jeg bare jobbe på. Som betyr mye lesing og alt det leksestyret. Skal øve mye bedre til prøver/tentamner og ikke minst øve beinhardt til eksamen. Og jeg skal hvertfall opp en karakter i matten.

Jeg sluttet 9.klasse med 3,9 i snitt, og håper på å få over 4 dette året. Da blir jeg bare helt overlykkelig! :-)


Ellers, så har rommet mitt også blitt ferdig, så det kommer ett innlegg så fort som mulig.
Nå er det natta, har en lang dag i vente! Natta♥

or something.....

Hei dere.

Altså.. Det skjer litt ting for tiden, og jeg har utrolig mye og tenke på, så derfor tar jeg en bloggpause til jeg føler jeg er klar igjen. Jeg vet ikke når det er, så dere må bare være tålmodige. Og jeg håper dere respekterer det♥

Ha det så lenge.


weheartit

want 48

söta bror

Hei!

Da turer jeg snart til sverige, og er tilbake i kveld en gang.

Hva skal du idag?


hey, I guess

Hallo!

Er så utrolig sliten nå. Skjedd noe hele uka. Eller, lekser har skjedd. Og det har slitt meg ut ganske mye. I går var jeg på klubben, og så skjedde det litt ting, som man ikke bør nevne her. Så, det er grunnen til at jeg ikke blogget i går.

Idag så hadde vi gym og vi jogget, tur-retur Gjemselund Stadion, som er sånn cirka 3000 meter!! Er ganske fornøyd med tiden min faktisk, jeg løp på 25.42, og hvis jeg ikke husker helt feil så fikk jeg ett eller annet med 27 sist vi løp. Så jeg legger meg sånn fornøyd og ufornøyd.

Har vel egentlig ingenting mer å si. Kan hende bloggingen blir litt slapp framover. Orker ikke fortelle nå.

snart natta

Hei!

Er nå up to date på serien Switched at Birth, og jeg har ingen aning når neste episode kommer. Håper ikke det blir så alt for lenge til. Det er jo så utrolig spennende!

Uansett, i morgen så åpner ungdomsklubben igjen, og det skal bli godt. Har vært så kjedelig i ferien, siden den ikke har vært oppe, men i morgen åpner den. Har savnet å gå dit faktisk. Er jo nesten det eneste å gjøre her i Kongsvinger, bortsett fra når det skjer andre events. Som ikke er så himla ofte.

Nå skal jeg gjøre ferdig en norsk oppgave, og så skal jeg legge meg til å sove. Er så utrolig utslitt idag!

10A♥

Har du begynt med lekser enda?
 

bay and daphne

Hallo bloggen!

Jeg har vært hjemme fra skolen idag, på grunn av magesmerter. Det er så utrolig ubehagelig! Så nå sitter jeg bare her og venter egentlig bare på mormor. Sa hun skulle se om hun fant en salat på butikken til meg. Ettersom det ikke er noenting her hjemme som frister i det hele tatt.

Skal nå se litt på "Switched at Birth", har glemt å se noen episoder, så skal ta det igjen nå. Jeg bare elsker å se på det. Hvordan personene er og spiller. Det er helt utrolig. Først så trodde jeg ikke Emmet og Melody var døve på ordentlig, men det ER de faktisk. Fant det ut etter at jeg "etterforsket" litt, haha. Hun som spiller Melody, har jo også vært med i en episode av CSI. Og så har jeg jo bare blitt heelt forelsket i han Emmet fyren, syns han er så kjekk!

Ser du på Switched at Birth?

Første skoledag

God kveld bloggen!

Har nå slappet av et par timer, og tenkt så det knaket oppi hodet. Jeg har fått unna litt lekser. Og som lovt har jeg tatt outfit bilde til dere.


ignore the mess./ Genser - H&M// Bukse - Cubus

Istad var jeg også sånn passe smart. Jeg klarte å skjære meg opp på hylla mi;


Gjorde så sykt vondt, og nå er det bare en rød strek der! :-(

Jaja. Dagen idag har vært litt opp og ned. Startet dagen med 1 minutts stillhet, med respekt til det som skjedde i Oslo og på Utøya for en måned siden. Må si at det på en måte var spesielt. Bare det å tenke på det. Før vi vet det, så har det allerde gått et år.

Skoledagen ble sluttet med gym(!!), ikke spesielt likt av meg. Hvertfall ikke når jeg skal gå almost samme lengden hjem, bare i oppover bakker og med übertung bag. Ellers, utenom den forbaskede tenkingen, så har jeg hatt det bra idag.

Hvordan har din første skoledag vært?

turer til skolen

God morgen!

Har vært våken i en og en halv time allerede. Jeg er imponert! Egentlig, så skulle jeg være sånn skikkelig flink blogger å vise dere hva jeg har på meg idag. MEN, photoscape er bare helt mongo, og SLETTER bildet. Så dere får heller få se outfit når jeg kommer hjem.

Idag, så er det først skoledag i 10.klasse. Gruer meg littegrann, for dere husker vel at jeg sa vi skulle få ny lærer? Siden vår gamle dro fra oss for å bo med isbjørner... Neida, han har det sikkert morsomt. Lurer egentlig litt på hvordan det blir med ny lærer. Vi kjenner han jo, men han kjenner ikke oss på den måten som Knut kjente oss. Så, det blir nok litt uvant. Men det går seg vel til etterhvert.


weheartit

Hvilken klasse skal du starte i?

Kongsvinger byfesten; dag 3

Hei dere!

Orket visst ikke å blogge i går heller. Så da gjør jeg det nå. I går, så var vi først og så "Få meg på, for faen". Ikke den beste filmen jeg har sett. Den var helt ok. Etter det stakk vi en bråtur innom byfesten, hvor jeg faktisk møtte på Krister, kjempe koslig å se han igjen! :-) Så gikk vi til manis hvor vi stappet i oss pizza og pratet om absolutt alt og ingenting. Etter det, stakk vi bort til byfesten igjen. No more to tell;
ILU♥


Ingemars på scena!
Prøvde oss på pedoblikk, men det er det visst bare Lina som klarer!


Sondre, Mari, Lina, Henriette og Lisa♥
Geyka og Maia♥


Veldig vellykket bilde... :-)

Hva har du gjort i helgen?

Kongsvinger byfesten; dag 2

Heihei!

Jeg orker bare ikke å blogge i går når jeg kom hjem. Jeg var så sulten og sliten, og for å ikke glemme at jeg var utrolig bløt. Det regna i heeele går. Men det stopper ikke oss fra å dra å se på Madcon. Dessverre, så hadde jeg ikke med meg kamera, siden det regnet. Så da får dere heller se på bildene glomdalen tok her.

Idag så er det Ingemars som står på planen. Og det blir nok til at vi tar oss en tur idag også! :-)

 

//Rikke Maurbakken

Kongsvinger byfesten; dag 1

God kveld alle sammen!

Har nå vært hjemme en stund, så nå tenkte jeg dere skulle få se bildene fra den første dagen med byfest!


Emmi♥


søtinger♥


Maisan på sitt beste!♥


Lisafina! ;*


Ida og Lina♥


Ida, Lina, Geyka, Mari og Henriette♥


DDE♥Har hatt det kjempe koselig i kveld, og i morra fortsetter det! :-D For da kommer jo Madcon, og noe sier meg at det kommer til og ta av skikkelig. Før de er det også mange lokale band som skal spille, og det gleder jeg meg kjempe til. Ettersom det er ett par jeg kjenner som skal opptre! :-)

Har/skal du på byfesten?

de neste dagene

Guten abend!

I morgen så begynner byfesten her i Kongsvinger. Det varer helt til lørdag, og det skal være 3 kjente band som spiller og mange lokale band. De tre kjente er; DDE, Madcon og Ingemars. Jeg har med meg kamera alle kveldene, og skal prøve å få tatt noen bra bilder til dere! Så, hvis du ikke bor så langt unna da, så bør du virkelig ta den en tur! Hvis du vil lese mer, kan du trykke deg inn her eller her.

Skal du ta deg turen til Byfesten?

ut

Nå stikker jeg ned i gata for å møte Emmi, og senere kommer også Ida. Tror bare hun sover enda. Er nok fordi hu fikk sukkerkick. Neida. Jeg vet ikke jeg. Vi hadde hvertfall en sikkelig saklig prat på facebook igår......

Uansett, nå stikker jeg. Liten mulighet for at det blir sangvideo i kveld. Har nemlig fått dilla på en utrolig bra sang. Man Down, av Rihanna.

Hejdå, puss puss!

innkjøp 140811

På søndag, så var jeg jo i Sverige. Og da fikk jeg selvfølgelig litt klær av mormor;Gensere fra cubus 2 for 199

Fra H&M - 99kr

Den er mye finere på. Fra H&M - kr 199

Bukse fra cubus - kr 199


Tycks?


finally, her er,,,

SMINKEVIDEOEN!;

 

Jeg fant ut at jeg babla ganske mye, så jeg la musikk over. Og foresten, dere som ser på Jersey Shore, hør på lyden jeg lager 8:00! Sound like Snooki much?

Produkter;

Hudkrem - Eucerin
Bronsing Powder - H&M
Øyeskygge pallett - Wet n' Wild
False lash effect
2000 calorie dramatic look
Blush - Wet n' Wild
Dipliner - H&M
Eyeliner - H&M
Svart øyenskygge - H&M 

Hva syns du?

guess,

GUESS WHAT I HAVE COMING ON THIS BLOG TONIGHT?

chill

Heyo!

Ville bare fortelle dere at rommet mitt nå er ferdigmalt. Så i morgen blir det nok litt på plass-rydding. Fargen, ble som sagt, veldig fin. Bilder får dere når alt er på plass og sånn. Nå er det bare straight up messy!

Uansett, nå sitter jeg og ser på Jersey Shore, og sånn blir nok fram til jeg skal legge meg. Blir nok ikke så lenge til, ettersom jeg har planer om å få tilbake døgnrytmen min til skolen starter. Neste mandag!!! Blir ganske godt også egentlig. Har vært hjemme det meste av ferien, så det skal faktisk bli godt å komme tilbake på skolen. Noe som blir nytt, er at vi får ny lærer. Siden Knut(gamle læreren) har flytta til Svalbard, for å bo med isbjørnene :-( Jaja, det er sikkert litt av en opplevelse. Uansett, så blir det spennende å se hvem vi får som lærer.

Skal du få ny lærer?


arkiv bilde

film på g

Hei dere!

Nå sitter jeg i stua(også mitt sovested), og ser på film. Dum og dummere. Har faktisk ikke sett denne filmen, men den er ganske bra faktisk! :)

I morgen så skal vi kjøpe ny maling, for vi brukte opp malingen istad. Fargen blir faktisk utrolig fin!

Ser du på dum og dummere?


want 48


Stockholm Shoes// nelly.com


sliten!

God kveld!

Nå er jeg utrolig sliten. Har drivet på rommet mitt i hele dag, og vi har allerede fått malt ett strøk. Er litt spent på å se hvordan veggene blir når jeg får opp taklampa. For atm, så ser det ikke ut sånn jeg vil ha det i det hele tatt :(

I morgen blir det en tur til söta bror. Skal å kjøpe litt klær til skolestart, også skal mormor være med, og da satser jeg på at det blir litt. Ikke det at jeg er bortskjemt altså..........

Uansett, nå skal jeg se litt på tv, og så skal jeg sove!

Natta :-)♥


switched at birth

God kveld!

Skal straks sove, men først skal jeg ta meg tid til å se litt på en ny serie. Den heter som overskriften sier;"Switched at Birth". Vet ikke hvordan serien er, men det finner jeg jo straks ut. Tror ikke den har kommet på norske tv-skjermer enda. Jeg ser nemlig på SideReel.

Burde egentlig sove, ettersom oppussingen av rommet mitt begynner for fullt i morgen. Da vi skal begynne å male. Som jeg har sagt før; så gleder jeg meg utrolig mye til det blir ferdig.

Har du sett Switched at Birth?


eneste som henger igjen på veggen, fordi vi rett og slett ikke vet hvordan vi skal få det ned..

outfit 120811

Heihei!

Idag så har jeg vært ute med Andrea, Silje og flere folk. Hadde med meg kameraet, men det glemte jeg jo selvfølgelig. Så derfor ble det ingen bilder fra idag. Derfor, får dere heller antrekket mitt for idag;


Genser - Cubus // Bukse - Cubus

Humør ring - Kjøpt på Røros for et par år siden // Sølvring - Julegave et eller annet år

Begge ringer fra Bik Bok


Hva har du gjort idag?

bedre og verre

Hei alle sammen!

Nå er det kveld igjen, og jeg sitter godt plassert i sofaen min. Godt å slappe av etter å ha ryddet rommet idag. Skal jo pusse opp rommet mitt igjen, og jeg gleder meg som en unge!

Negla mi er bedre, men halsen min er verre. Nå så begynner det bare å blir vondt å svelge, noe som jeg absolutt hater! Håper ikke det varer så lenge. Men bare for å være sikker, så skal jeg nok en liten tur til legen om ikke mange dagene, bare for å sjekke om alt er i orden.

Nå er det Two And A Half Men på tv, så vi blogges!

Hva har du gjort idag?usminket

want 47

winter

 

 

godt!

God kveld!

Sitter å nyter ett nattmåltid, før det blir litt Jersey Shore-titting. Elsker den serien ass! 

Ellers, så har ikke neglen min bedret seg. Det er utrolig vanskelig bare å spise disse nudlene! Uansett, her slutter innlegget, Jersey Shore har startet!

Ser du på Jersey Shore?


pain!

Heihå!

Nå har jeg vært hjemme et par timer, og fått gjort et par ting her. Som å ta ned senga mi. Litt uvant å ikke ha den her, men godt er det også!

Jeg hadde pakket ut og sånn, så jeg skulle finne fram dataen min. Jeg satt i laderen, og skulle sjekke at den satt i ordentlig, og BOM, negla mi denger inn i veggen. Neesten så den brakk på midten. Så sykt vondt! Så nå sitter jeg med en liten bandasje på fingeren.

Har du gjort lignende?


just my luck


Dette lever jeg på nå da. Sykt hvordan stemmen min høres ut, noen ganger høres det ut som om jeg er på vei i stemmeskifte. Men men...

Uansett, idag er siste dagen min hos bestemor, for i morgen skal jeg jo hjem. Så da blir oldemor og oldefar med også. Utroolig koslig♥

Ellers idag, så har jeg vært på besøk hos noen slektninger, som det er en stund siden jeg har sett. Så det var kjempe koslig å hilse på de igjen. Ooog, de har en så utrolig søt hund. Vet ikke hvordan rase det er da men. Søt var den da, skulle kose hele tiden og sånn. Fyyy, som jeg har lyst på hund!


Har du hund?
Begynner du å bli syk? 

chimme

Hej allihopa!

Jaja, ny dag igjen. For de som lurer, så våknet jeg ikke nå altså. Våknet ved 11 tiden i morges. Er ikke så fryktelig mye å gjøre, så da sitter jeg bare her og chimmer da :-) Lurer på om jeg skal finne noe å se på på data'n. Noen forslag? Annet enn å chimme så sitter jeg å irriterer meg over armen min, har nemlig fått eksem dèr også.

I går så ringte mamma meg for å si at hun skulle demontere senga mi. Endelig, sier jeg bare!♥ Da når jeg kommer hjem, kan jeg sikkert begynne å rydde ut, så vi får malt det og sånn. Kommer nok noen før og etter bilder for de som ønsker det. Eller, jeg legger nok ut uansett, så får de som vil se, se og de som ikke vil, bare drite i det :-) Gleder meg så utrolig mye til å pusse opp rommet mitt igjen!

Skal du pusse opp rommet ditt?


good evening!

God kveld ja!

Akkurat nå så kjenner jeg at jeg er ganske klar for å sove. Skal snart begynne å legge meg tidligere, så jeg kommer inn i det til jeg skal begynne på skolen igjen. Er faktisk bare 15 dager igjen nå! Må ærlig innrømme at jeg gleder meg til skolen starter igjen, for da har jeg noe å gjøre. Har nesten ikke hatt noe å gjøre i sommerferien, så jeg kjenner at det faktisk skal bli godt med litt lekser igjen.

Gleder du deg til skolen starter igjen?


May the future time, give us peace.


Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits