Jobb, jobb, jobb

Heisann!
Nå sitter jeg på jobb og har matpause. Har fått sommerjobb i kommunen og jobber som ungdomsarbeider/leder, hahah, husker ikke stillinga mi akkurat nå. Er i hvertfall veldig gøy, og gleder meg til neste uke, for da er det nemlig Biri som står for tur. Da er det duket for sommerleir med 16 ungdommer som vi skal være ledere for, så det gleder jeg meg til. Blogger bare på mobilen nå, men skal prøve å få til et innlegg senere idag, da jeg er hjemme :-)


Gammelt bilde.

tilfeldig

God kveld!

Tenkte jeg skulle skrive et lite random innlegg. Med "enkle" fakta om meg, som rare ting, ting jeg hater og sånn.

Let's go!

Hake

Som jeg har nevnt tidligere her på bloggen, så hater jeg at folk tar meg på haka. Og sånn er det fortsatt! Dette er en "ting" som begynte for sånn typ 3 år siden. Har ikke peiling på hvordan, og det er sykt irriterende for jeg har til og med problemer med å sminke meg!

Edderkopper

Dette er ille. Edderkopper er noe av det verste jeg vet om. Store eller små, spiller søren meg ingen rolle, de er like ekle uansett!

"Kule" folk

Dette er også en greie som irriterer meg ganske ille. Folk som tror de er kule, eller i verste fall vet de er "kule". Det er så motbydelig. Spesielt jenter som er sånn. Tror de er mye bedre enn alle andre og har draget på alle guttene. Åh, jeg klarer virkelig ikke.

Bruer

Bruer er seriøst noe jeg har angst for. Så hver gang jeg skal på senteret eller over brua bare for den saks skyld, så må jeg rett og slett manne meg opp for å klare å gå over. Ikke nok med det, så blir jeg musestille når jeg går over brua, fordi jeg må fokusere på plankene! Dette er noe som bare har blitt være med årene, og det er drit irriterende. I hvert fall når jeg skal på skolen, for da må jeg jo kjøre over brua i en buss, og det er enda verre! Hvis man går over brua og en buss eller lastebil kjører over, så kjenner man seriøst at den gynger, og det er sykt skummelt.

Og deer kom jeg ikke på noen mer randome "facts" egentlig, haha. Nå skal jeg se nyeste episoden av PLL!

Har dere noen "rare/randome" facts om dere selv?

sommerjobb!

Hallo, long time no see!

Fant ut at jeg måtte legge ut et innlegg nå, begynner jo å bli en stund siden sist. Den siste tiden har jeg ikke gjort stort mye faktisk. Dagen vi fikk sommerferie dro jeg til bestemor, og på turen dit så fikk jeg en helvettesmelding. Eller, det var ingen melding, men jeg var inne på skolearena for å sjekke eksamenskarakteren min.. Gikk rett i dass kan man si! Men ellers så gikk det greit. Var kjempekoselig å møte familien min der oppe igjen, og skal vel dit igjen om ikke så veldig lenge. Blir en stund til, ettersom jeg har fått sommerjobb, men drar nok ikke så lenge etter jeg er ferdig med det. 

Var/er skikkelig glad tidligere idag da jeg fikk en telefon fra han jeg var på intervju til på fredag. Jeg fikk sommerjobben! Åh, ble så glad at jeg hadde lyst til å skrike av glede, men kunne jo ikke gjøre det akkurat. Fortalte det først til mormor, og så ringte jeg mamma, som jeg tenkte jeg skulle tulle litt med, men jeg var så glad, så klarte ikke det så bra. I hvert fall. Sommerjobben min er å være leder på sommerleir, for barn mellom 8 og 14 år tror jeg det var. Første uken, så skal vi lederne og Tor Inge(han som driver det) planlegge, andre uken så går det til leir på Biri og tredje uken er her i Kongsvinger. Jeg starter mandag 14., og jeg gleder meg kjempemasse! Jeg elsker jo å jobbe med barn og har vært leder på både Haraset og NATTA før, så det er jo noe jeg "kan", så dette var jo bare midt i blinken for meg. Dette skal bli så moro!


Jersey'en er fra Carlings og shortsen er fra Bik Bok.


Robin og Bugge plakat i bakgrunnen♥ Var på konsert med de for ca 3 uker siden, utrolig artig! Fikk både klem og bilde!

Nå skal jeg se om jeg finner meg en ny film og se på. De tre siste dagene har jeg hatt SAW marathon, for noen syke filmer!

Har dere sommerjobb i år?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits