herlig sommer!

Hallo!
Nå er jeg og Alek på sørlandet. Fikk ingen til å gjesteblogge for meg, så da blir det litt mobilblogging isteden. Har utrolig fint vær her nede, og i nuet avkjøler jeg meg litt før jeg skal ut i solen igjen. Blir ikke så fort brun, så må nyte timene jeg har med god sterk sol! :) Har også med meg første boken av 50 shades of grey triologien så jeg har noe å lese mens jeg er ute i sola.

chunky

God kveld!

Har visst ikke blogget på en liten stund jeg, eheh. Vel, jeg er tilbake nå, i hvert fall for øyeblikket. Idag har jeg lagd muffins. Chocolate chunk ett eller annet, haha. De ble i hvert fall veldig gode!

Sitter i nuet og ser TBBT helt alene i stua. Mormor har lagt seg og Aleksander er på jobb. Så, her sitter jeg da. Framover blir det dessverre litt dårlig med blogging. I morgen drar jeg til Aleksander og skal være der helt til neste helg og på tirsdag der igjen drar jeg bort, kommer hjem på torsdag, og på lørdag igjen så drar vi jo til sørlandet. Så vi får se. Det kan hende det blir litt mobilblogging.

Two can keep a secret

If one of them is dead.

Pretty little liars, desidert min favoritt serie. Hver uke er det som å sitte på en pinebenk for å vente på neste episode! Har lett frem noen bilder fra we heart it som jeg tenkte jeg kunne dele her :)

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits