bursdag - ønskeliste

Hallo!

Har hatt en liten pause fra bloggen en stund. Godt. Men nå er jeg tilbake, forhåpentligvis.

Siden jeg har bursdag om fire dager, så tenkte jeg at jeg kunne vise dere ønskelisten min, hihi.

1. Kamerastativ og fjernkontroll

2. Jeffrey Campbell Lita Shoe


3. iPhone 4S


4. MacBook Pro


5. PENGER!


Hihihi!♥

kjærestekosHallo!

Nå sitter jeg hjemme hos kjæresten min og slapper av, og det samme skjer nok i morgen. Kjæresten min er jo så snill å låner bort taben sin, siden jeg glemte data'n min hjemme. Så tar litt tid å skrive siden jeg ikke er vant til å skrive på denne enda. Har ikke stort mer å skrive så lar det bli med det her.

Hva gjør dere som er oppe i natten?


kvalitetstid

Hallo!

Nå sitter jeg hjemme hos Rune og bare slapper av, har tilbragt de siste dagene med han og dagene har vært herlige! Er lykkelig kan man si, hihi♥ De siste dagene har vi egentlig bare brukt på å råne litt rundt og sånn og slappet av, og sett på Americas Funniest Home Videos, elsker seriøst å se på det. Det er så morsomt!

I nuet sitter vi og er på Castle, og det er nok en av favoritt seriene mine. Er jo så utrolig spennende!

Ser dere på Castle?


arkivbilde.

pakken er kommet

Hallo!

Idag fikk jeg den elskede kjolen min, og den jeg synes den sitter så bra. Leste på omtalene, at mange syns den var stor i størrelsen, men det merket ikke jeg noe til. Jeg bruker vanligvis medium og bestilte kjolen i medium, og den passet veldig bra.

Kjolen er i merket Paprika.Vad tycks?

skoledagbok

Hallo!

I år tenkte jeg å skaffe meg skoledagboken fra Topp, og det har jeg jaggu gjort nå! Syns denne versjonen er utrolig bra, og mer oversiktlig. Også er det bra at det ikke er sånn ringperm ting, haha.

Har du topp sin skoledagbok?
Isåfall, hva syns du er best med den? 

wanties - JC

Åååh, jeg har SÅ lyst på  disse parene!

Hva syns dere? Hvem likte dere best?


åh, lykke!

Hallo!

Har ikke blogget før nå siden jeg bare har ligget og daffa. Våknet halv 7 idag tidlig at jeg måtte kaste opp, deilig.... Men er i hvertfall helt bra igjen nå! :-)

Har lenge irritert meg over at jeg ikke har flere timer igjen på spotify, men alt det ordnet seg istad da jeg pratet med Martin. For planen var at jeg skulle kjøpe meg spotify premium i morgen, men til min flaks så hadde han en som han ikke trengte, som jeg kunne få kjøpe. Og det sa jeg jo ikke nei takk til! Heldigvis så bor han ikke så langt unna heller, så han kom ned med den, og jeg elsker premium'en allerede. Trenger ikke å bekymre meg for å ikke få hørt hele sovelista mi i hvertfall!

i heart this - favoritter♥

acoustic/slepp - sier vel seg selv


0 sminke.

Stikkord:

nattblogging

Hallo!

Kom ikke på før nå at jeg ikke har blogget idag. Er også ganske sliten om dagen etter at jeg begynte på ny tablettkur mot magen.

Uansett, så var jeg og bestemor hos Stein og May idag og grilla, og det var kjempekoselig. Etter maten så kom Viktor og Trine som er naboen dems. Etter en stund under spilling av 10.000 så fikk vi oss en kjempe god latter da Trine plutselig sier at Stein ligner så utrolig på Ludvig fra Flåklypa! Fikk litt pusteproblemer da, haha!

I morgen eller idag da, så skal jeg hjem igjen til Kongsvinger, men det er nok ikke lenge til jeg tar turen opp hit igjen :-) Er jo ikke lenge til jeg får svar om hvilken skole jeg har kommet inn på heller. Gruer meg en del nå kjenner jeg!

Hva har du gjort idag?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits