bursdagsfeiring!

Hallo allesammen!

Har feiret bursdagen min her hjemme idag. Er en liten stund siden gjestene dro nå, men har ikke rukket og blogge før nå. Har ikke så utrolig mye å skrive så da viser jeg heller dagens outfit, og gavene jeg fikk. :-)


Topp - Sorbet // Shorts - vet ikkeSko - DNA


Gaver;


iPod dock


Gavekort på kinoen og litt godis og tiggis

I tillegg fikk jeg litt penger og sånn. Kommer et innlegg senere om to(?) andre ting, men hva det er sier jeg ikke enda. Det får dere se når jeg lager det innlegget :-)

Hva syns dere?want 45

nelly

 

nelly by rikkepuzen featuring a bow dress

 

en gammel video

God kveld!

Tenkte jeg kunne vise dere en av mine gamle sangvideoer, som har nådd 601 views!

kos kos

Hullo!

Sitter nå og ser på sommertid, blir trekt tilbake til mine tanker om hvor fæl den mannen som gjorde det er. Det er så fælt! Uansett, jeg prøver å ikke tenke for mye på det. 

Ellers sitter jeg og feiter meg opp på pops og potetskruer. Godt og bare ha en slækk dag. Så i morgen og på søndag blir det nok en joggetur på meg, så jeg får bort litt av alt jeg skal spise i helga. Skal nemlig feire bursdagen min her hjemme på søndag, og da blir det nok en del kake på meg(rettelse; mye kake. jeg er jo kakemons!). Nå er det bare fire dager igjen av min tid som fjortis.

Idag har jeg også hatt en sminkefri dag, utrolig godt det og. Gikk på butikken uten sminke gjorde jeg og. Er ikke så farlig for meg med sminke. Eller jo, men har jeg en skikkelig ræva dag, så gidder jeg ikke å sminke meg. Syns ikke det er så uvanlig og se meg selv uten sminke, men det er det nok for vennene mine, siden, jeg skal innrømme det, at jeg er faktisk litt sminkedokke. 

Hva har du gjort idag?


hjemme fra ferie!

Tjena allihopa!

Har idag kommet hjem fra Sälen og som dere sikkert har sett, så var det ikke noe nett der oppe. Bilder skal dere også få litt senere i innlegget. Egentlig så skulle jeg jo bare være med bestemor til hytta i Trysil til søndag, men så bestemte pappa og de seg for å dra til Sälen på lørdag, og da ble jeg med dem. For jeg hadde så utrolig lyst til å se hvordan det var der og sånn. Og det var utrolig fint der!

Eneste dumme, var at når du betalte med norske sedler, så fikk du igjen svenske penger. Og det gikk heller ikke ann å betale med norske mynter. Men ellers så var det som sagt utrolig fint der, med et badeland! :-)


alle dyre bilder er i fra Fäboden;

nøff nøff!


Eieren til denne hesten fortalte oss at vi måtte være forsiktige, for den var så glad i barnevogner.. no kidding!


Av alle geitene som var der, var dette den eneste som ville kose! Men se så søt den er da!♥


Stygge hønda som prøvde å drepe meg.. :(
Lillebror fikk kjenne på kaninen♥
0 sminke...


Utrolig godt det har altså. Kan spises av barn over 6 måneder...

 

Hva syns du om bildene?
Har du vært i Sälen-Lindvallen?

baah.

ukens blogg.Hallo ja...

 

Gud så trøtt jeg er! Lå og vre meg til ved tre-tiden i natt. Utrolig ikke godt! Men, jeg sovna da etterhvert, og nå er jeg våken. Vurderer å kanskje sove i bilen, hmm.. Skal i hvertfall begynne å lese boka jeg låner av bestemor. Eller jeg har jo begynt å lese den, men jeg har bare lest prologen enn så lenge. Så jeg begynner på del 1 idag.

Uansett, så tenkte jeg på ukens blogg.. I og med at jeg sikkert ikke kommer til å blogge noe særlig mens jeg er i Trysil og Sälen, så tenkte jeg heller å kåre to vinnere når jeg kommer hjem på onsdag. Høres det greit ut? For, jeg orker ikke å mobilblogge ukens blogg. Det får dere meg seriøst ikke til å gjøre. Så det er sagt.

Orker ikke å ta ett morrastryne bilde nå, så dere får nøye dere med det fra igår :-)

snart borte!

Hallo i stugua!

 

Nå er det snart natta for meg. Skal sikkert nerde litt tetris, før jeg legger meg godt til rette i denne gode senga, for å begynne på en bok som ser ut til å være ganske spennende. Tilgi meg, heter den. Gleder meg til å begynne å lese den. Har også en annen bok. Bøkene til sammen har 708 sider!!  Så, jeg har en del å lese. Men tror nok det skal gå bra, som den lesehesten jeg er. Jeg bare elsker å lese bøker med spenning og drama!

Vi drar ganske tidlig i morgen, så skal se om jeg klarer å slenge inn et kjapt innlegg før vi drar. Men er ikke helt sikkert. Drar ved 9 tiden og jeg skal stå opp sånn 7ish, så vi får se hvordan det går. Jeg er jo så treg på morningen og så det. Liker ikke å stå opp tidlig, men det går helt greit. Står opp når jeg får beskjed om det, for det meste.

Liker dere å stå opp tidlig?


Tror jeg prøvde å smile, eller noe sånt..


Harlan Coben - Tilgi meg og Se meg, Medusa av Torkil Damhaug

klar til i morgen!

Hei!

 

Nå sitter jeg hos bestemor, og er rimelig klar til i morgen, og de neste dagene som kommer. Skal jo som sagt til Trysil og Sälen.

Er utrolig mett nå, siden jeg bestemor og Kathrine har vært ute å spist på Peppes. Starta først med den gigantiske salaten, spiste nesten bare rekene, though. Men jeg ble jo ikke akkurat mer sulten av desserten. My Oreo Dream, seks lag med lys og mørk sjokolade, med sjokolade saus og sånn. Er ikke gæli det?! :-D 


Webcam bilde, sorry. Orker bare ikke å finne fram kameraet!

liten tid

Heihei!

 

Har dessverre ikke så mye tid til å blogge nå, så dette blir bare kort. Må gjøre ferdig ting til bursdagen og sånn! Men, jeg skulle bare si ifra, at det kan hende det ikke blir noe blogging før på onsdag, siden jeg skal bli med pappa og de til Sälen, i Sverige. Og det er jo ikke sikkert det er nett der, tviler faktisk. Men vi får nå se, kan hende det kommer et innlegg fra mobil eller noe sånt.

Gleder meg en del, for jeg har jo aldri vært i Sälen før! :-)

 

Har du vært i Sälen?


old photo.

trøtt og sliten

ukens blogg.Hallo!

 

Nå sitter jeg godt plassert i senga, og bare slapper av til de tusen. Er så sliten, så tror jeg faktisk skal legge meg litt tidlig i kveld. Okej, glem det, klokka er jo 5 over halv 11...

I morgen skal jeg være med til bestemor, sove over, før vi fredag morgen reiser opp på hytta hennes. Blir nok superkoselig! :- ) Vet ikke om jeg får blogget der, siden jeg ikke vet om det er noe nett. Så hvis det ikke kommer noe innlegg her før på søndag, så skjønner dere hvorfor.

 

Hva har dere gjort idag?
Har dere hytte, hvor?


my breakfast

Nå sitter jeg å spiser,til frokost. Utrolig godt. Blir dessverre ikke noe bilde av meg nå, ettersom jeg ikke har ordnet meg og greier. Men det kommer senere så, don't worry. :-)

Drar som sagt til pappa etterpå idag, og blir borte til søndag. Men jeg har jo dataen min med meg, og kameraet, så det blir nok med blogging! Må bare beklage for korte og kjedelig innlegg, men blogglysten er ikke helt på topp. Og jeg kunne godt tenkt meg noen blogg-tips..♥

 

Hva spiser du til frokost idag?

koseklær

ny runde med ukens blogg.


Har nå satt på meg koseklær og sitter å ser på tv. Er så godt og bare slappe av! :- )

Er egentlig ikke så mye å skrive, enn at jeg skal til pappa i morgen. Skal feire bursdagen min, som ikke er før om 14 dager. Men, jeg sier jo ikke nei takk til en litt tidlig feiring. Tror det er fordi at lillebroren min har bursdag på torsdag, og da ble det litt enklere å feire min samtidig! :- )

Hva gjør dere i kveld?♥


want 44

ny runde med ukens bloggMatsumoto 3 // nelly.com

ting du kanskje ikke visste om meg

1. Jeg har så lange negler at jeg nesten har problemer med å få minnekortet mitt ut av kameraet.2. Jeg skriver med neglene på dataen.

3. Min naturlige hårfarge er mørkeblondt


5. Jeg har en syk fobi for små krypdyr, og insekter!

6. Folk som ikke skriver spørsmålstegn, er..HAT.. Seriøst, blir helt gal av folk som ikke gjør det!

7. Selvtilliten min suger. Det eneste jeg liker med meg selv er øynene og leppene mine.

8. Jeg har alltid vært super sjenert, men begynner å komme litt ut av det. Hater virkelig å være sjenert..

9. Jeg går aldri uten mobilen min.

10. Jeg ELSKER å se på film

 

Fortelle meg en ting om deg, ingen vet?

want 43

black queen

 

 

kontakt meg

Tenkte jeg kunne skrive litt om hvilke sider og adresser dere kan nå meg på. Så det blir litt enklere;

 

Rikke Katrin Maurbakken @ facebook

rikkepuzen @ skybyen

rikkeow @ youtube

rikke_katrin@hotmail.com for sponsor/alt annet :- )

sjekk forandringen!

Tenkte å vise dere, en aldri så liten forandring. Ikke på meg, men på en stor stjerne! Det sier vel ikke dere så veldig mye hvis jeg sier Matthew Lewis? Nei, ikke det. Hva med Nilus Langballe? Ganske så riktig. Vår kjære Nilus har forandret seg utrolig, og på en bra måte!

Bare se her;

Sånn så han ut i 2005 ca.

 

Og sånn, ser han ut nå(!!);
Flere enn bare meg som syns han er blitt en ordentlig hunk?

 

Hva syns dere?

 

noe nytt!

Jeg regner med at dere har sett den nye header'n min?;


Den er det søte Ida, som har laget. Tusen takk,søta!♥ 

Hva syns dere?

Filmkos

ukens blogg


Nå er det ikke lenge til en av mine favoritt skuespillere kommer på skjermen. Daniel Radcliffe♥♥ Skal nemlig se "Harry Potter og fangen fra Azkaban". Så da har jeg funnet fram litt smågodt, så filmen kan egentlig bare starte nå med en gang! :-)


All godisen min denne helgen!

Skal du se på Harry Potter?
Pleier du å ha mye godis i helgene?

frisørbesøk

innkjøp 140711

Dere husker den toppen jeg la ut under wants i går? Vel.. Nå er den MIN! Bare i svart da, fant ut at det var bedre og ta den, siden jeg ikke liker å gå i hvitt. Og ble jo ganske glad når jeg så prisen, for den kostet jo bare 99kr! :- )


Love♥

 

Ellers, så var jeg jo med Ida, vi gjorde ikke akkurat så mye.Satt bare i skateparken til jeg skulle klippe meg. Så da skulle Ida gå over og møte Susanne :- ) Jeg fikk klipt meg (det kommer videoblogg etterpå), og skulle da møte Andrea, som foressten var utrolig treg! Men uansett, vi gikk på Meny, for jeg holdte på å dø av tørst! Så da vi kom oss drikkedisken, eller hva faen, så kommer Kokkin og skremmer nesten livet av oss, eller hvertfall meg. Uansett, var koslig å se deg igjen! :- D Hvis du leser dette da..

Etter vi hadde vært inne på Meny, så jeg fikk kjøpt meg Burn, Kokkin mente forressten at det ikke var godt for meg, pff, skjønner ikke hva han mener.......... Jo, etter vi hadde vært på Meny, så møtte vi Martine og Tom, var litt med dem og møtte andre folk. Så ble klokka ti over halv fem, og da måtte jeg ta bussen hjem.

Jaja, koselig har jeg da hatt det idag!♥

 

Hva syns dere om toppen?want 42

en herlig kveld

Halloen!

 

Nå sitter jeg inne på rommet mitt å slapper av, etter å ha kommet hjem fra kino med mamma. Vi var på Harry Potter og Dødstalismanene 2, kan med hånden på hjertet si at dette er den beste av alle filme av Harry Potter jeg har sett. I og med at filmen er så ny på markedet, så kommer jeg ikke til å skrive noe om den, ettersom jeg regner med at en del har tenkt jeg å se den på kino de kommende dagene :- )Tidligere idag, så ble jeg en liten smule sur. Kula på piercingen datt nemlig av - igjen! Så da gikk jeg opp til Sonja, så hu fikk satt den på ordentlig, så nå håper jeg den virkelig sitter til jeg skal bytte :- )

 

I kveld blir det nok tidlig natta, ettersom jeg må opp litt tidlig i morgen. Skal jo nemlig til frisøren i morgen. Men, kjenner jeg meg rett, så blir det ikke så tidlig alikevel....

 

Hva har du gjort idag?
Skal du til frisøren i morgen?


want 41

kveldskos

husk å meld dere på ukens blogg HER!


Sitter nå inne på rommet mitt, som vanlig, og koser meg med tortilla chips mens jeg bare switcher mellom kanalene til jeg finner noe spennende å se på.

 

Dagen min idag har vært ganske avslappet, har fått bestilt meg frisørtime også. Trengs egentlig, skal bare klippe tuppene så det vokser fortere, og så skal jeg tynne det ut litt. Jeg har jo så sick tykt hår! Ble så utrolig glad når jeg så meg i speilet istad, og tenkte over hvor langt håret mitt har blitt, det er faktisk snart så det er på samme lengden som det var før jeg klipte meg før jul. Utrolig deilig å få tilbake det lange håret♥ Da har jeg jo også mye mer muligheter til å gjøre forskjellige frisyrer.

 

Hva har du bedrevet dagen din med?

mine nye klær

Som jeg sa i et tidligere innlegg sa jeg jo at jeg skulle legge ut bilder av de nye klærne mine. Er jo ikke helt nye, men for meg er de det. Klærne er arvet av min onkels kjempe pene kjæreste! :- ) Jeg orket ikke å ta bilde av de på, for en del av det er for lite, men jeg tok det med, for da har jeg et mål nå som jeg skal begynne å trene.

 

Overdeler;


Svart bluse - husker ikke hvor den er kjøpt.


Hvit topp - fra Gina Tricot


Grå genser - fra BikBok


Brun(?) topp - fra Divided


Grå topp - fra Cubus


Rosa topp - fra Sorbet

Jakker;Fra Batistini


Fra NikeHusker ikke hvor fra


Fra H&M

Kjoler;


Fra BikBok


Fra BikBok


Fra BikBok

Skjørt;


Fra BikBok

Bukser;

Fra BikBok


Fra Cubus tror jeg

Belter;
Vad tycks?

skal kanskje starte

Jeg har en liten stund nå vurdert om jeg skal begynne med ukens blogg. Men jeg er ikke helt sikker. Gidder jo ikke begynne med det hvis det ikke er noen som melder seg på og sånn.

Så her er mitt spørsmål til dere;

Vil dere ha ukens blogg her på bloggen?


candypop / photo; privat

pictures

Det var de bildene jeg tok idag, ble ikke så mange siden jeg bare var utenfor her hjemme hos pappa. Har jo vært utrolig bra vær, så idag har vi grillet! :- ) Har egentlig ikke så mye å blogge om, ettersom det ikke er noe som skjer. Blir nok bedre blogging når jeg kommer hjem.


Hva syns du om bildene?

me at the moment

Helluen!

 

I skrivende stund ligger jeg i sengen og bare daffer mens jeg hører på musikk. Er ikke så fælt mye å gjøre her hos pappa, men kanskje jeg tar meg en tur ut med kameraet etterpå. Vi får se :- ) 

 

Ellers, så skal jeg jo hjem i morgen. Vet ikke helt når jeg er hjemme, plassert på rommet mitt. Men det kommer nok en oppdatering på det senere idag. Om jeg ikke tar helt feil, så skal jeg ta den bussen jeg alltid tar. Men er ikke helt sikker.

 

Hva skal du gjøre idag?


sjekk på Nelly

Nå har også jeg desginet min egen kjole på Nelly;
 


Hjælp mig med at vinde, Stem på min kjole her!

 

Så da er det bare å stemme!♥

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits