much hair, such wow

God kveld folkens!

Jeg har tenkt til å dele min lille "fetish" med dere. Når jeg skriver det, så høres det jo helt feil ut, men det er noe jeg virkelig digger.. Hår på brystkassa og magen for den saks skyld på mannfolk, gutter, ja dere skjønner pointet. Såå, jeg surfet litt rundt på pinterest og fant noen deilige bilder med mannfolk med hår, og lagde en kollasje som jeg tenkte å dele med dere idag.Se på dette da folkens! Å herre, det er jo bare så deilig. Liker også for så vidt kærer med skjegg og bart, men må ikke være alt for mye. Sånn som de på bildene over har er greit. Jeg har bare ikke mer å si enn at det faktisk er ubeskrivelig deilig. Hvert fall hvis du skal sove med en som har hår på brystet, det er jo så godt å kose på!

Hva syns dere om hår på brystet(og magen) og ansiktshår?

sommerkroppen

God kveld!

Overskriften er egentlig litt ironisk, i hvert fall for min del. Men jeg har i hvert fall et mål om å bli fornøyd med meg selv. Ikke nødvendigvis for å føle meg "bra nok" for andre. Så idag har jeg vært innom Clas Ohlson og kjøpt meg vekter på 2 kg, rosa. Selvfølgelig er de rosa, haha! :-) De er av merket Reebok, og ser sånn her ut;Har allerede prøvd de og tror dette kommer til å bli bra. Har også lastet ned et "treningsprogram", 30 day ab challenge, og så har jeg også en rockering og bruke :-)

Så nå skal jeg prøve meg på ett "nytt" og litt sunnere liv, så får vi se hvordan det går. Kan hende jeg også poster noen oppdateringer i forhold til dette.
 

Driver dere med trening til "sommerkroppen"?

din mening; tiggere

Hallo!

Tenkte jeg skulle ta opp et nok så kjent tema; nemlig tigging. Selv så har jeg ikke så god "erfaring" eller kjennskap til tigging/tiggere, men har jo som hver nordmann min mening. Jeg har ingenting i mot de norske tiggerne/uteliggere, for de sitter jo bare der. Men når det kommer til de utenlandske, og da ofte rumenske, så bringer det mildt sagt frem djevelen i meg. Det er greit nok at de er fattige (eller er de det?), men å gå nærmest oppi trynet til folk for så å se så trist ut som man kan for å få et par kroner, så blir jeg virkelig irritert.

Nå kan jeg jo ikke ta på meg all denne "kunnskapen" om hva de egentlig vil oppnå her i Norge ved å tigge, men jeg har også hørt utallige historier fra folk, her i distriktet spesielt om romfolk som de da blir kalt. Ene historien inneholder at de alle har en bakmann som de jobber for, tjener inn penger, "avslutter" dagen og drar hjem til et flott hus på Oslos beste vestkant. Den andre inneholder at de reiser rundt i en stusslig nokså rusten kassebil, ringer på dører til folk og spør om de feks. vil kjøpe malerier, mens noen andre sniker seg inn i huset, eller rundt om ute huset for å stjele ting de kan selge videre.

Jeg husker enda tiden det ikke var tiggere her i Kongsvinger, men det kommer vel en tid hvor jeg glemmer det og. Til og med på Skarnes er det tiggere. Jeg skjønner ikke. Hvorfor kan de ikke bare skaffe seg en jobb? Igjen, det kan jo være vanskelig, men det virker i hvertfall ikke som om noen av dem prøver. Hadde en opplevelse personlig tidligere idag, jeg og mormor var på Coop Mega og handlet, og vi måtte stå ute og vente på taxi, og da kommer det en tigger bort til oss. Står der og mumler ett eller annet, mormor rister på hodet og mannen fortsetter å mumle. Tror ikke jeg overdriver om jeg sier at han sto der i hvert fall to minutter.

Okei, nå høres det jo ut som jeg er verdens mest dømmende person, men som nevnt tidligere i innlegget er jeg bare nok en nordmann med sin mening.


bildet er hentet fra google.

 

Så nå kjære lesere vil jeg gjerne høre din mening om tiggere/tigging.

 

6 things to do

Hallo!

Tenkte jeg skulle dele med dere noen ting jeg har lyst til å gjøre før jeg dør. Kommer sikkert flere "deler" av denne her :-)


Dette må være en av de tingene som står øverst. Har sååå lyst til å møte Ed Sheeran!


Dette hadde vært så gøy, elsker og reise, men har dessverre ikke fått muligheten til å se så mange land; enda!

Wopsi, dette er gjennomført allerede, haha!

Hva vil dere gjøre før dere dør?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits