husmor

God kveld!

Sitter nå helt stappet i sofaen. Jeg har nemlig vært litt husmor og laget vafler her hjemme, så nå er vi alle mette! Er fortsatt en del igjen så Alek kan få da han kommer. Er ganske mettende, så orker ikke så mye om gangen. Aller beste på nystekte vafler er bare smør, eller brunost. Hva liker dere best på vafler?

Måtte ha noe og varte meg opp med mens jeg lagde vafler, så da mikset jeg et glass med solbærsirup, haha:)


Beste saften jeg har smakt i mitt liv i hvertfall!

nelly wants

Heya!

Kom over tre ting på Nelly jeg viiirkelig fikk lyst på!


Genser, HER.


Shorts, HER.


Sko, HER.

Noe av dette dere likte?

nytt og billig

Hallo!

For ikke lenge siden kom jeg hjem fra gaten med mamma. Vi har nemlig vært på en liten shoppingtur! Mamma spanderte litt ting på meg, så da ble det to overdeler, en bh og tre smykker. Er ganske fornøyd egentlig :-) Var jo 70% på smykkene på Bik Bok, så da måtte vi jo slå til! Glemte å ta bilde av toppene, haha. Men de er helt basic svarte fra Cubus, så det gjør vel ikke stort mye.
Ring fra Bik Bok
Kjede fra Bik Bok


Ooog enda et kjede fra Bik Bok, hih. Mamma kjøpte seg også to smykker, og det kom vel på rundt hundrelappen :-)


Og her har dere halve meg, haha. Genseren er fra Bik Bok, Kjedet fikk jeg av min kjære, og Sløyfa er fra Glitter.

Har hatt det koselig idag, og etterpå blir det kanskje litt forandringer på håret også! :-) I morgen skal jeg og mamma trene, men før det skal jeg hente lillebror på SFO.  Og i morgen kveld så kommer også Aleksander, og det blir kos! Skal tidlig opp på fredag for og dra til Sverige, for på fredag har vi sånn grillfest her i sameiet, og det blir også gøy. Det er det jo hvert år, haha! 

Hva syns dere om innkjøpet? Har dere vært på slag på Bik Bok i det siste?


 

happy countdown

Hallo!

Nå er det faktisk bare 32 dager igjen, til jeg og Aleksander drar på ferie til sørlandet. Og gjett om jeg gleder meg! Har jo aldri vært på sørlandet, så gleder meg litt ekstra :-) Som jeg skrev i et tidligere innlegg, så skal vi også innom sparkjøp butikken da vi skal dit, og titte litt og helt sikkert få med noe hjem igjen også. Sparer opp penger til det akkurat nå, så jeg skal ha noe å bruke. Kan hende vi titter innom noen andre butikker da vi er der også, det vet vi ikke enda. Men det får vi se på da vi kommer ned dit. Alek har vært der med foreldrene sine og søsteren sin før, og det er visst veldig fint der, og vi får utsikt til havet. Og det er visst nesten rett utenfor leiligheten vi skal bo i!Idag er nok en dag med avslapping, og jeg syns det er godt, men vil samtidig ha noe å gjøre. Ble ikke til at jeg så på Dear John i går, men begynte derimot og se på den idag da jeg våknet, men har ikke orket å se ferdig hele enda. Kommer nok til å gjøre det senere i kveld, for nå ruller Top Model UK over skjermen! :-) Har ikke stort mer å fortelle dere akkurat nå idag, så ender det med dette.

Hva skal dere i kveld?

oppkvikkende og tårevått

Hallo!

Sitter nå og nyter litt kveldsmat med en kopp latte macchiato, og felte for en liten stund siden en par tårer. Har nemlig sett på Letters to Juliet. Trodde ikke det var en typisk grinefilm, og det er jo ikke sikkert at den er det heller. Men jeg endte i allefall opp med og felle noen tårer. Haha.. Skal etterpå se Dear John, hvor Amanda Seyfried også er med, om jeg ikke tar helt feil? Vet ikke om det òg er en grinefilm jeg? Det "høres" nesten sånn ut. De fleste jentefilmer pleier vel og være grinefilmer, sånn i utgangspunktet.Idag dro Aleksander på jobb igjen, denne uka for kveldsskift. Og jeg skal ærlig innrømme; at jeg savner han allerede! Men som de sier, så er det bra at man savner hverandre litt. Selvom det er kjedelig og være fra hverandre. Heldigvis så er det ikke lenge til torsdag kveld, så prøver å gjøre mest mulig så det skal gå fortere! :-)

Har også vært med herlige Jenni idag, noe som ikke har hendt på en veldig god stund. Så det var utrolig godt og se henne igjen!♥ Gikk litt rundt på senteret før vi satte oss på Le Cafe og tok en Frappè. Utrolig godt. 

Hva skal dere nyte denne kvelden?


kose middag

God kveld!

Inntok middagen for en liten stund siden, og har etter det bare sittet i sofaen og daffet. Ble så utrolig mett! Vi hadde spekemat og eggerøre, og det er jo så utrolig godt. Og ikke minst mettende! Både meg, Aleksander og mormor satt som tre slakt etter vi var ferdige med middagen. Alle like gode og mette.


Se så mye godt!

Er fortsatt like mett, men må jo stappe innpå med lørdagsgodis også! Hahah... Sitter fortsatt i sofaen og daffer, og på tv'n ruller "Dr. Dolittle". Morsom film i grunn! Planen for resten av kvelden er vel bare at vi skal fortsette og slappe av. Jeg har ikke tenkt til å gjøre noe ekstravagante(?) greier så. Ellers så har jeg jo sommerferie nå, så skal prøve å få til litt bedre blogging framover! :-)

Hva gjør dere i kveld?

første klasse

God morgen!

Idag er det min siste dag i første klasse, og godt er det! Blir veldig godt med ferie nå, for det er noe jeg virkelig trenger, atm. Dette blir dessverre bare et kort innlegg, men skal se om jeg kanskje tar med meg kameraet mitt på skolen og knipset litt bilder til dere! :-)

Hvilken klasse går du ut av i år?


nattblogg

Hallo!

Burde snart eller egentlig allerede ha vært i seng. Skal til tannlegen i morgen, så kan sove litt lenger, men burde alikevel ha vært i seng. Shit samma. Men tenkte først å vise dere noen tattoveringer jeg syns er tøffe. Alle bildene er tatt fra weheartit.

Hva syns dere om disse tattoveringene?

tidsfordriv

Hallo!

I nuet driver jeg med litt #tidsfordriv. Haha, hastag for the win! Løser litt kryssord og skal se i sparkjøpkatalogene for å finne noe jeg kanskje kan kjøpe da jeg og Aleksander skal på ferie. Skal nemlig ikke så langt unna sparkjøp butikken! :-) Skal til sørlandet, og der er det første gang jeg er, så gleder meg skikkelig.

Hos Adecco idag var det ingen hjelp og få i og med at det var 18 årsgrense der. Så får vel bare søke selv i litt forskjellige butikker. Vet ikke om det er forsent heller jeg men. Det skader da ikke og prøve! :-) Har enda en fridag igjen, men på onsdag er det tilbake på skolen igjen. På fredag er det heldigvis sommerferie for min del, og det skal bli utrolig godt! Har vært et turbulent skoleår, men håper at neste år blir lettere.I morgen skal jeg være med Aleksander opp på Mercedes for å levere bilen hans fordi de måtte fikse på bilen med en gang. Var visst en ødelagt bærearm. Nå vet jo ikke jeg hva det er da, ettersom jeg ikke har så bra med peiling på bil og slikt, haha. Får håpe det blir fint vær i morgen også, for jeg er SÅ klar for sommer akkurat nå!

Hva skal dere i morgen?

slapper helt av

Hallo!

Jeg er inne i nok en langhelg mens Aleksander må på jobb igjen i morgen kveld. For øyeblikket sitter vi bare og slapper av med hver våres pc og tv'n på, men alle de andre i huset sover, haha. Er bare jeg her i huset som har fri i morgen og på tirsdag, og Aleksander begynner jo som sagt ikke på jobb igjen før i morgen kveld. Så da kan vi sitte oppe litt lenger! :-) 


I morgen skal vi gjøre noen ærender. Jeg skal på Adecco og en elektronikkbutikk og Aleksander skal bestille service på bilen. Etter det skal vi hente mamma og handle litt og så hjem og spise middag og bare slappe enda litt mer. Vet ærlig talt ikke hva jeg skal blogge om akkurat nå, så slutter ved dette. Er lov til å foreslå ting å blogge om altså, er ikke ulovlig!Har dere fri i morgen og tirsdag?

lykke

Hallo!

Gjett hvem som ikke kom opp i muntlig? Jupp, det er meg! Ble utrolig glad da vi fikk vite at vi ikke hadde kommet opp. Utrolig flaks vi har hatt, ikke kom vi opp i skriftlig og ikke muntlig heller. Himmel på jord altså! :-) Så etter vi fikk vite at vi ikke kom opp, gjorde vi det samme som i går. Ikke en dritt. Og det skal vi også gjøre i morgen.. Men heldigvis så får vi fri på mandag og tirsdag har vi jo også fri. Har ikke helt fått med meg hvorfor vi har fri på tirsdag, men takker ikke nei til en fridag i allefall! 
For litt siden så så jeg på AFV, og det må virkelig være noe av det morsomste jeg har sett på. Er så mange dumme og morsomme klipp, og mange som er så dumme så de blir morsomme. Som jeg nevnte i går så begynte jo Pretty Little Liars igjen, og spennende som det er, så er det virkelig å sitte på pinebenken for å vente på at neste episode som skal komme ut. Det er den mest spennende serien jeg har sett i hele mitt liv og er min favoritt serie. Elsker den, virkelig.

I så fall, så skal det bli godt med helg igjen i morgen. Bare slappe av helt, selv om vi ikke gjør stort mere på skolen heller. Men blir ikke det samme å slappe av på skolen som å slappe av hjemme. Vet ikke hva dere syns jeg men, jeg slapper av MYE bedre da jeg er hjemme!

Hva skal dere gjøre i kveld?

lillelørdag

Hallo!

Nå sitter jeg på skolen uten lærer, og det har vi gjort i hele dag så og si. Har ikke gjort en dritt i dag, så min tilstedeværesle på skolen burde heller vært fri. Skjønner ikke hva vi skal på skolen da vi ikke har noe å gjøre. Blir så utrolig kjett. Sitter samtidig og skriver på en sang, men er så vanskelig å finne noe å skrive i det hele tatt. Etterpå kommer Aleksander og henter meg, og da skal vi nok bare hjem og slappe av. Er så utrolig sliten idag, og har ikke peiling på hvorfor! Legger meg i grunn ganske tidlig og er flink til og stå opp og sånn. Tror jeg har søvnproblemer eller noe, haha.I morgen så får vi vite om vi kommer opp i muntlig. Noe jeg også helst vil slippe, sånn som vi slapp skriftlig. Men om jeg skal komme opp i muntlig, så vil jeg helst ha engelsk eller samspill. Det hadde vært perfekt og komme opp i! Gruer meg til å få vite det. Har ikke særig lyst til å bruke hele helga mi på matte eller naturfag liksom..  Men det går vel bra. Får vi håpe. Så den sangen jeg nevnte over her. Jeg har kommet et stykke på vei, men ikke langt nok. Vil gjerne gjøre den helt ferdig og lage melodi til, for det hadde vært helt himmelsk! Får prøve på det i morgen, kanskje jeg er litt mer oppegående da, haha!Nå sitter jeg mutters alene og bare venter på at Aleksander skal hente meg, som er om typ en time. Har allerede sett den nye episoden av Pretty Little Liars, så vet ikke helt hva jeg skal gjøre fram til da. Finner vel på noe!

Hva skal dere idag? Får dere vite muntlig i morgen?

helg igjen

Hallo!

Da er det helg igjen. Glemte dessverre å blogge i går men. I helgen er jeg og Aleksander hjemme og skal vel egentlig bare slappe av. Har funnet noen filmer og se på, så det er det ikke mangel på. Tror vi har lastet ned snart fem filmer jeg, haha. Vi er alene hjemme med mormor, ettersom mamma er på telttur og lillebror M er hos faren sin. Så vi skal hjelpe til med å lage middagen, sånn som i går. Da var det taco, men idag så står løvbiff og pommes frites med bernaise saus på menyen. Gud så godt det er!

Jeg og Aleksander var på Signessjøen istad for å sole oss litt, men da vi kom dit, var det utrolig skyete. Så satt der var bare et knapt kvarter føre vi bestemte oss for å reise hjem igjen.I går på skolen så hadde jeg både naturfagpresentasjon og matte prøve. I naturfagen var jeg alene og hadde om DNA-testing og genterapi, som faktisk gikk ganske greit. Men så var det matten da. Vi hadde prøve om funksjoner, så vi skulle da bruke GeoGebra. Jeg har jo drevet med dette en del da jeg gikk på Tråstad, så forventet at det skulle gå ganske greit, men neida. Sleit en del føre jeg kom meg igang, og da jeg kom til den siste oppgaven, klundra litt i ti minutter OG hjelp fra læreren (les: det hjalp ikke) så ga jeg rett og slett opp alt og leverte. Men til tross for det, så syns jeg det gikk ganske greit, både med presentasjonen og prøven. Så gjenstår bare å se!I nuet sitter vi alle tre i stuen og følger med på det svenske bryllupet. Og jeg må virkelig si det at jeg er glad for at jeg slipper å være kongelig. Skal jeg gifte meg, så vil jeg ikke ha en haug med mediefolk rundt meg. Haha..

Hva gjør dere i kveld? Følger dere med på bryllupet?

no more monroe

Hallo!

Idag tok jeg et vanskelig valg for menneskeheten... Neida, var bare for meg selv og Aleksander sin skyld jeg gjorde det. Bestemte meg nemlig for å ta ut piercingen min i leppa. Syns det er fint med og uten, men for min del så må jeg nok velge uten, for jeg vil ikke ha noe slikt brutalt arr i ansiktet. Så da beholder jeg heller bare tungepiercingen min og hullene i ørene. Var også litt irriterende for Aleksander, ettersom stanga var så lang, så fikk han den så og si oppi nesa nesten hver gang vi skulle kysse. Haha, stakkar! Tok den opp igjen 15. mars, siden jeg har jo hatt en gang før, men da tok jeg den også ut. Men NÅ er det nok. Holder med tungepiercing og hull i ørene for meg tror jeg. Tok den ut på skolen i stad, og har den fortsatt i bagen. Burde vel kanskje kaste den, haha..

Hva syns dere? Er det finere med eller uten monroe/madonna piercing?


nye favorittsanger

Hallo!

Her er noen av mine nye favorittsanger;

Avril Lavigne - Here's to never growing up 

 

Pitch perfect - Cups 

 

Iggy Azalea - Work 

 

Lana Del Rey - Cola 

 

Ask og Embla - Father's eyes 

 

Noen av disse dere liker godt?

bestevenn

God morgen!

I går var jeg jo med Emilie igjen, og det var sååå godt! Vi hadde utrolig mye å prate om ettersom vi ikke har treftest på en stund. Så da ble det jo en del skravling. Oog, vi gjorde ikke stort mer enn det sånn egentlig. Måtte såklart ta noen bilder, men ble bare med iPhonen til Emilie;
Jenta mi har fått piercing i tunga! ♥
Mårn ja..Ja, resten av bildene er ikke stooort annerledes fra de over her. Så tenker det holder med disse. Var i hvertfall som sagt, veeldig godt å treffe Emilie igjen, og håper bare for guds skyld at det ikke blir så lenge igjen til neste gang! :-) Ønsker hun lykke til idag siden hu får vite om hun kommer opp i muntlig eller ikke idag, så, lykke til ♥

Blir du trekt opp i muntlig idag? Hva heter bestevenninnen din?

sjekk denne siden!

Hallo!

Jeg har kommet over en ny side, FIFFIT, hvor de selger klær og tilbehør.  De er da åpenbart en motebutikk, og selger en del merkeklær, nevnt nedenfor. Selv har jeg valgt ut tre favoritter blant alt dette de har og selge, og tenkte jeg skulle vise dere de! FIFFIT samarbeider med en grossist i Italia og selger en del merkeklær som blant annet Prada, D&G, Replay, Levis og mange fler. 

Rosa sko, så utroolig fine. Passer perfekt til den lille sorte!Sort skjorte, passer enkelt og greit til en vanlig olabukse. Eller kanskje en shorts?Grå skjorte, passer vel egentlig best til de svarte buksene. Men veeldig fin altså!Dette er et sponset innlegg av sponsetblogg.no

blogginnlegg

Hallo!

Akkurat for øyeblikket har kreativiteten min takket for seg og gått sin vei, så det forklarer overskriften.

Idag har jeg jo hatt sangtime, og i går på pianotimen min, så begynte jeg å lære "Wherever you will go", og jeg kom faktisk ganske langt på sangen. Er ikke så utrolig avansert heller ettersom det nesten er bare de samme akordene hele tiden. Så på sangtimen min idag prøvde jeg og kombinere piano og sang, og det gikk faktisk ganske greit! :-) Skal møte Emilie etter skolen idag, noe som blir veldig koselig siden det er så lenge vi har sett hverandre. Ellers så jobber jo Alekander kvelden denne uka så får ikke sett han før på fredag, men det skal vel gå bra. Har gått bra til nå, så går vel bra resten av uka også. Går nokså fort da man har mye skolearbeid.I helgen skal vi være hjemme og på fredag er det jeg som står for kokkeleringen. Så blir nok noe ganske enkelt og godt, som taco! Er en stund siden jeg har inntatt det i matsystemet nå, så det skal bli godt! Ellers i helgen skal vi nok bare slappe av og se på film og sånn. Gidder ikke gjøre så mye annet uansett. Noen som foresten har forslag til bra filmer og se?

Hejdå, skolearbeidet venter! 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits