produktanmeldelse: flake away

God kveld!

Er en stund siden jeg har kommet med en produktanmeldelse nå, så tenkte siden jeg ikke har så mye for meg, så hvorfor ikke? Produktet for dette innlegget heter som det står i overskriften "flake away", den er fra produsenten soap&glory som er et kjent merke fra Storbritannia. Dette er en body scrub med en helt herlig lukt, og jeg bruker den i ansiktet, ettersom jeg flasser en del der. Dette er en miniutgave som bare koster 39 kr på apoteket boots, er ikke sikker på om de har det på andre apoteker. Det står at scruben skal påføres fuktig hud, men fungerer like fint om huden din ikke er fuktig. Jeg pleier å bruke den hver gang etter jeg har dusjet, og huden blir utrolig fin etterpå. Jeg har tatt noen bilder, men vet ikke hvor godt det synes hva den gjør, men kanskje dere ser forskjell. Jeg har også skrevet en anbefaling/anmeldelse av et annet produkt fra soap&glory som dere kan lese HER.
Dette er altså miniutgaven av Flake Away, men du får den også i større boks.


Før


Under "behandlingen"


Etter

Som sagt, så vet jeg ikke hvor godt dere ser forskjellen, men huden min er i hvert fall litt rødere etter "behandlingen" enn før, dette pga scruben. Huden blir også myk og glatt etter du har tatt av og jeg anbefaler og ha på en fuktighetskrem etter denne scruben, for å ivareta huden bedre. 

Har dere prøvd denne scruben? I så fall, hva syns dere om den?
Har dere noen andre produkter fra soap&glory? 

standardavvik, varians og alt annet dritt

Hallo!

Nå sitter jeg og Gina og øver til matteeksamen... Vi har eksamen på mandag, og jeg har til nå øvd siden søndag og har også tenkt til å øve helt fram til mandag. Vi har en time matte i morgen, men den får jeg dessverre ikke vært med på ettersom jeg har time på BUP, men på fredag har vi forberedelsesdag, så da jobber vi med matte hele dagen. Jeg er ikke sykt motivert for å jobbe med matte, men jeg er fast bestemt på at jeg skal få en bra karakter. Vel, i mine øyne så blir jeg glad bare jeg får en toer i matte, ettersom jeg, vel.. Strøyk på tentamen... Er ikke fullt så stolt over det gitt, så derfor gir jeg jernet nå føre eksamen i håp om og hvertfall bestå.

Er så utrolig mye og øve på ettersom det er skriftlig i forhold til muntlig hvor man bare får ett tema og forholde seg ti. Men jeg gjør mitt beste, og mer får jeg ikke gjort. Har mistet en del matte i løpet av årene fra 8.klasse og til idag. Men det verste er at jeg mistet mye av matten i 8., noe som resulterte i at jeg ikke kan det mest basice i matte, sånn som å gange store tall, og dele store tall. Kan heller ikke alle gangetabellene, men det er det vel få som gjør også, eller?Nå skal jeg ta meg en pause fra matten en liten stund. Laste ned litt ny musikk til mobilen og fortsette med å se på Castle! :-)

Hva kom dere opp i til eksamen?

every thought

Hei!

Hadde dere en fin 17.mai? Det hadde i allefall jeg! :)

Begynte dagen med å se på sendinga fra nrk, hvor det i år også var fra her i Kongsvinger. Senere på kvelden ble det ut på fest hvor jeg møtte mange nye og noen gamle fjes. Utrolig hyggelig var det i alle fall! :-)

Vel, tilbake til overskriften. Jeg har ikke lyst til at dette skal bli en "klage/syte" blogg, men jeg må bare få det ned på "papiret". De siste dagene, har alt bare blitt verre. Jeg har problemer med å konsentrere meg, jeg spiser mindre, og jeg tenker mye, mye mer. Det begynte å gå nedover allerede etter påskeferien. Grunnen til det tror jeg er at jeg ikke har hatt time på BUP siden før påskeferien. Gamle tanker kommer tilbake, vonde tanker, og jeg vil ikke ha de i hodet mitt. Så derfor er jeg litt fraværende, sitter for det meste alene. Men skjuler det alltid med et smil når jeg er ute blandt folk. Det er så mye jeg har lyst til å fortelle, men som jeg ikke kan eller bør. Det er mest tankene fra den traumatiske hendelsen som kommer tilbake, de tankene som gjør mest vondt. Jeg vil ikke ha det sånn her, jeg unner ingen å ha det sånn her. Alle fortjener jo å ha det bra, ikke sant? Heldigvis så har jeg ny time på BUP nå på torsdag, og det skal bli godt å komme dit igjen. Føles rart å si at det blir godt å komme dit, men det gjør jo på en måte det, for det "klarner" opp tankene mine litt. Jeg kjenner jeg er sliten etter jeg har vært der etter å ha "rippet" opp i gamle sår, men også lettere på en måte, for å ha snakket om det.

Har mest lyst til å bare slutte å tenke. Ikke bry meg om noenting, ingen følelser. Lurer på hvordan det hadde vært.. Jeg er også av typen som blir fort glad i folk, noe som kan slå tilbake på meg selv. Noe det også har gjort. Og det er jo heller ikke bra, da snakker jeg jo selvfølgelig i guttesammenheng. Begynner å prate med en fyr, tenker at han her, han er annerledes, og så viser det seg sånn at enten så er han ikke annerledes, ellers så er han ikke ute etter noe seriøst. Og det er jo ting som virkelig kan gå innpå en, i hvert fall hvis man er en sånn person som jeg er. Ikke har jeg så særlig motivasjon til noenting lenger heller, men på skolen i dette tidspunkt, så må jeg bare. Vi har kommet opp i matteeksamen, og jeg har øvd siden søndag, og skal også øve hver resterende dag frem til mandag. Jeg NEKTER å stryke i matte, jeg absolutt nekter. Om jeg så bare får en 2'er så er jeg sjeleglad!

Slenger med noen bilder fra weheartit 
 
utslitt

Hallo!

Overskriften sier seg selv egentlig, har vært mer eller mindre utslitt de to siste dagene, og har derfor ikke orket å blogge. De andre dagene har jeg bare latt være på grunn av inspirasjonsmangel. Tenker og kanskje skrive et litt lenger innlegg i kveld om hvordan "tilstanden" min er for øyeblikket, men vi får se. 

Idag har jeg for det meste bare sett på Castle og sett dagens episode av pærra. Har ikke særlig mye krefter til å gjøre så mye annet. I går var jeg hjemme fra skolen, og skulle egentlig dra idag, men jeg husker ikke engang når jeg sto opp idag, så.. I morgen er det ihvertfall tilbake på skolebenken, og da er det duket for biinstrumenttentamen. Har øvd på sangen min hele helga, hvertfall ti ganger om dagen, om ikke mer. Er bare så utrolig nervøs for å feile på et grep. Skal spille Say something på piano og skal synge til. Så har tenkt og lage en sangvideo av det, om det er ønskelig?


Har begynt på første sesong av Castle, og det er 5 sesonger, så har litt å gjøre for å si det sånn.
FL studio. Har absolutt INGEN erfaring når det kommer til dette her, men tenkte jeg skulle prøve meg på det. Skape noe sykt heftige beats! Haha, neida..

Hva har dere gjort i det siste?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits