krittycats

Hallo!

Utrolig dårlig blogger. I know... Har bare vært en del å tenke på i det siste, men tror det går litt bedre nå. Så da kan det hende det går litt bedre med bloggingen også! :-) I går (tirsdag) hadde vi en god del fri på skolen, fra kvart over 9 til kvart over 1. Så sier seg jo selv at ting ble litt kjedelig. Jeg, Emilie og Gina derimot bestemte oss for å gjøre noe vi syntes hørtes gøy ut; nemlig å farge hele tavla hvit med kritt!


Måtte jo selvfølgelig være litt kattepuser samtidig. Eller som vi sier "krittycats", hih. Andrea var med hun også, men hun filmet og tok et par bilder. Skal se om jeg klarer å få redigert videoen litt med noen andre videoklipp jeg har. Så jeg kanskje kan legge de ut her på bloggen om det er ønskelig.

I morgen er det torsdag, og jeg starter sent på skolen. Har egentlig dans og drama de tre første timene, men har ikke vikar i morgen, så da har vi fri fram til fem på halv 12. Og godt er det, for jeg kan faktisk sove hele TO timer lengre!? Annet enn det er det bare tysk og engelsk i morgen. Så.. Egentlig er det en ganske kjedelig dag. Menmen, det får gå. Livet på muskklinja sier jeg bare!

da er det ny...

...LANGHELG!

Gud så godt det er med langhelg igjen! Var veldig søvnig på skolen idag, noe som jeg egentlig har vært hele uken siden jeg ikke sover noe godt da jeg sover uten Aleksander. Men i natt får jeg sovet godt, siden jeg drar jo til han etterpå. Det skal bli så koselig!♥

I nuet ser jeg på Paradise Hotel, og er spent på hvem som går ut i kveld. Ellers i uka, så har jeg ikke giddet å se så utrolig mye på det de andre dagene, men parseremonien MÅ jeg ha med meg. Må si at mine favoritter er Kristian Rene og Isabell. Mest fordi jeg blir sammenligna med Isabell, og ikke pga utseende, og må vel egentlig si meg litt enig...

Hvem er deres favoritt i PH?


bittelite innkjøp

Hallo!

Idag var det tid for stipend igjen. Skoleårets siste :-( Så må vel prøve å spare det så godt jeg kan, og finne meg en helsikkes jobb så jeg har penger til jeg skal på ferie. I hvertfall, så var jeg en liten tur på senteret med Gina, og så litt, og jeeg hadde på en måte bestemt meg litt på forhånd for hva jeg skulle ha. Har sett på disse buksene siden de kom ut, og bestemte meg for at med en gang jeg fikk penger, så skulle jeg kjøpe de, og det gjorde jeg!


Bak og foran. Elsker disse. De er mye finere på enn når de henger og slenger på stativet. Og i størrelsen så er de kanskje bittelitt små, men jeg tok str. 30 som jeg pleier å ha. Prøvde 29, men det ble for lite. Så anbefaler dere nok til å kjøpe de i den størrelsen dere vanligvis bruker, om dere skal ha disse :-)

Så var vi vår obligatoriske tur innom bikbok, og der fant jeg denne herligheten;

Har et lignende par fra før av, bare fra Glitter og litt andre farger. Dere kan se det på bildet nederst til høyre på forrige innlegg. Måtte bare ha disse solbrillene. Og så er de jo svarte, så de går jo til det meste.

Hva syns dere om innkjøpet?

dette er meg

Hallo!

Tenkte å gi dere en titt på hvordan jeg så ut på denne tiden av året i fjor. Vet ikke om jeg har forandret meg så veldig mye jeg, men. Har jeg forandret meg?

bildene er fra rundt april/mai/juni


workout

Hallo!

Akkurat nå sitter jeg hjemme-hjemme og bare venter på at dusjen skal bli ledig Haha, har dusja for lengst nå. Har nemlig vært på trening med mamma :-)  Trener på Gym24 her i Kongsvinger, og så langt, så syns jeg det er ganske bra der. For meg så er nok det viktigste tredemølla, sykkel og håndvekter. Så jeg syns det jo er topp, så lenge jeg får drive med det jeg syns er best. 

Skal sove her til torsdag, og da drar jeg til Aleksander og blir hos han til mandag. Gleder meg sånn til å se han igjen, han jobber kvelden denne uka, så får ikke sett hverandre før han henter meg på torsdag. Kjipt, men det går. Har i hvertfall noe herlig å glede meg til♥

Har dessverre ikke så fælt mye spennende å blogge om nå, men skal prøøve å bli litt flinkere! :-)

Trener dere på treningssenter? I såfall, hvilket?


langhelg

Hallo!

Idag fikk jeg langhelg, og den skal nyytes! Har dere langhelg? Hadde bokmålstentamen idag, og jeg tror det gikk ganske bra :-) Jeg burde vel sånn egentlig sove nå, siden jeg skal opp klokken 7, for kvart på 8 er jeg nemlig hentet av Aleksander. Han jobber natta denne uka og ville helst hente meg etter jobb, så ja, da ble det sånn! :-) Da vi kommer hjem til han skal han først sove (kommer nok til å duppe litt jeg og), men etter det er vi ikke helt sikre på hva vi skal enda. Vi skal nok bare ta det heelt rolig. På mandag dro jeg og Aleksander for å kjøpe kveldsmat, så bestemte meg dermed for å kjøpe meg sushi, riktignok bare fra kiwi, men still, og denne søte colaflasken jeg fant;


Og forrige tirsdag kjøpte Aleksander en hvor det sto "Søta", hihi, syns de er så søte!♥

Neste uke får vi vite hva vi kommer opp i, i eksamen, eller om vi i det hele tatt kommer opp i noe. Personlig, så håper jeg egentlig at vi ikke kommer opp i noe. Men om vi skal komme opp i noe, håper jeg mest på Engelsk. Det er definitivt det beste, i hvertfall etter min mening.

Nå skal jeg legge meg, så jeg er sikker på at jeg våkner av vekkerklokka! Natta alle søte ♥


bildet er ikke fra i dag.

days

Hallo.

Idag har jeg vært med Aleksander - igjen. Haha, er ikke stort annet å gjøre, egentlig. Vi har ikke gjort så mye idag heller, bare slappet av og sånn. Var ganske greit, selv om vi slappet av hele helgen også. Ble dessverre ingen bilder, siden Aleksander er så sta og vil helst ikke være med på bilder. Neida, han skal få slippe, men sier ikke nei takk til om han blir med! Hihih.

I morgen skal jeg trene igjen, har meldt meg inn på et treningsstudios, Gym24 i Kongsvinger og skal i hvertfall trene der hver tirsdag :-) Ellers i morgen er det vanlig skole, så siden det er tirsdag så skal vel det gå ganske greit. Skal prøve å slenge inn et innlegg i morgen siden jeg har såpass mye fri.

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits