svar del 2

rommet mitt

Hallo!

Har hatt fri fra skolen idag, siden det var engelsk eksamen, så ble soving til rundt 1 tiden på meg idag. Men godt var det! Ryddet rommet mitt på søndag og tok like godt noen bilder mens det var på sitt ryddigste. Har jo lenge lovet bilder av hvordan rommet mitt ble etter jeg pusset opp. Nå har jeg jo ikke de gamle bildene her, så dere får nesten bare nøye dere med de nye.

^
Inngangen til rommet mitt fra stuen.


Min supergode(!!) dobbelseng♥♥


Sminkebord, tv og så der


"bok"hylla mi, hvor jeg på nederste hylle har favorittskoene mine♥ og min fiine plakat på døra♥
 

Elsker fargen på rommet mitt, men om jeg kunne valgt igjen, ville jeg nok ha valgt en mer rosa farge :-)

Del to av svarene holder på å bli lastet opp, ATM!

svar del 1

Her er endelig første del av svarene :-D

 

skoleklar

Hallo!

Nå er jeg skikkelig klar for skolen!........ Joa, blir nok en grei skoledag i dag, og i morgen har jeg jo fri, så er egentlig ganske greit! Når jeg kommer hjem idag skal jeg prøve å få spilt inn to videoer. En sangvideo og en med svarene på spørrerunden :-)

Ha en fin dag på skole og jobb! :-D
herlig dag!

Hallo!

Igår hadde jeg en herlig dag. Var først ute med Emilie og Jenni mens jeg ventet på at Andreas skulle komme med toget. Siden det var andre pinsedag var det jo ingenting som var åpent, så da satt vi bare på en benk og loka. Og for en gangs skyld så hadde jeg med meg kameraet mitt! :-)

 


Fine på håreet


Søtpia96


ilu♥


Telegrafen (y)


Skolen jeg kaaanskje blir å starte på til høsten! :-)

 

Hvordan var gårsdagen deres?

dag 29 og 30

29 - Et bilde som viser håndskriften min30 - Et bilde av meg fra denne dagen og tre fine ting som har skjedd i løpet av de siste 30 dagene


1. Møtt en helt herlig fyr!

2. Hatt det superfint i finværet!

3. Kost meg masse med venner/venninner!

lørdag 260512

Hallo!

I går var jeg en heldig liten jente som fikk en bra opplevelse. Jeg var nemlig med onkel Rick-Are på gatebil! Har dessverre ingen bilder derifra, men jeg hadde det utrolig morsomt. Det var utrolig masse fine biler der, og utrolig rå kjøring! Skal heelt klart ta meg en tur på neste gatebil også!DAG 27- Bilde av din parfyme

Denne parfymen er fra Lindex, og kostet så billig som 99 kr, og den lukter kjempegodt! Den heter Lover. Min er snart tom, så må invistere i en ny en snart!

DAG 26- Bakrunnsbildet ditt på mobilen og PC-en/Mac-en

Har samme bakgrunssbilde på iPhonen og pc'n, og det er dette bildet av meg selv. Selvdigger as....

DAG 25- Et bilde av deg som liten

Dette bildet er fra jeg gikk i første klasse. Jeg står til venstre og til høyre står søte Sofie!♥


BABES!

DAG 24- Noe/Noen jeg hater

Vel, her kan jeg vel egentlig bare legge til videoen jeg lagde for en stund siden!

 

outfit 210512

Syns?
Topp fra Vero Moda // Short fra Bik Bok

DAG 23- Et naturbilde jeg har tatt

Haha, det eneste "naturbilde" jeg fant som jeg har tatt. Er bilde av to rådyr for de som absolutt ikke skulle se det, og bildet ble tatt i vinterferien i år.

Vad tycks?


we heart it

DAG 22- Et bilde av mitt / mine favoritt plagg

Denne toppen har blitt min favoritt topp og favorittplagg. Denne kjøpte jeg da jeg var på klassetur i Berlin. Kjøpte den på Vero Moda, og tror jeg gjorde lurt i det, for jeg har ikke sett den her i Kongsvinger. Men hallo, den er jo SÅ fin!DAG 21- Bilde av mine favoritt sko

Hahah, jeg er nok en gang for lat til å finne fram kameraet mitt. Så blir google bilder denne gangen også!


De er som disse, bare at mine er ferskenfarget. Fant ikke bilde av de, såå.

Har du converse?

dag 19 og 20

DAG 19- Bilde av mitt/mine favoritt leppeprodukter


orket ikke å ta fram kameraet, haha.

DAG 20- En eller flere mannlige kjendiser jeg liker, og hvorfor


Kunne serr ha gifta meg med Tom Kaulitz. Jeg bare digger denne fyren, FY FAEN SÅ DEILIG.

gratulerer!

Hallo!

Vil bare gratulere hele Norge med dagen, og håper at folk har kost/koser seg!♥

DAG 18- Et TV program jeg er helt oppslukt i

Det TV-programmet jeg ser på for tiden og absolutt elsker er The Lying Game. Er også veldig glad Pretty Little Liars, men det har ikke kommet på lufta enda igjen, men nå er det ikke lenge igjen! Så til den tiden har jeg begynt og se på The Lying Game, som jeg har blitt helt oppslukt i.

Ser du på The Lying Game?


DAG 17- Vise det fineste bilde av meg

Vad tycks?


DAG 16- En eller flere kvinnelige kjendiser jeg liker, og hvorfor


weheartit.com

Lady Gaga. Jeg rett og slett bare elsker denne dama♥ Er ikke mer å si om den saken!

fasting på g

Hallo!

Om ikke lenge drar jeg til sykehuset for min gastroskopi time. Kan ikke si jeg gleder meg så fryktelig mye.. Gruet meg en stund nå, og får se ann formen til å gå på skolen etterpå. Er samtidig så utrooolig sulten. Måtte faste siden klokken 12 inatt, men vann går bra inntil en time før undersøkelsen.

Snakkes!

Skal dere på sykehuset idag?
DAG 15- Skriv ned min nåværende ønskeliste

Hallo!

Blogget ikke igår, rett og slett fordi at jeg ikke har noen favorittfilm akkurat nå. Så da droppet jeg like godt den.


Min nåværende ønskeliste lyder så her:

1. Komme inn på det jeg vil til høsten

2. Macbook Pro

3. iPhone 4S

4. Dra på en fin ferie i sommer

Det var det eneste jeg kom på nå faktisk! :-)

dag 12 og 13

Hallo!

Beklager at jeg er litt sløv på blogginga, men er ikke så lett siden mormor igjen er på sykehuset. Hun dro på mandag og kommer igjen nå på mandag.


Dag 12 - 5 fine blogger


Sophie Elise. Jeg rett og slett bare elsker denne jenta, jeg leser bloggen hennes fast og synes uten å ha møtt henne, at hun er en fantastisk person. Hun skiriver utrolig bra og bryr seg ikke hva folk mener, og det synes jeg er bra. Jeg skulle ønske jeg var litt mer som henne!♥


Anna Edwin. Denne jenta er og fantastisk, elsker bloggen hennes og hun står for det hun gjør. Ble veldig lei meg da hun skulle slutte og überhappy da hun begynte igjen. Synes hun er så utrolig morsom! :-)


Fanny Andersen. Fanny er også utrolig flin til å blogge. Og hun er også morsom, og bryr seg vel egentlig langt F i hva andre syns om henne. Anbefaler på det sterkeste å lese bloggen hennes om dere ikke gjør det.


Erica Kvam. Denne jenta her er også sykt morsom. Haha, syns det om nesten alle blogger jeg leser! Men, gud som jeg misunner utseende til Erica, hu er sååå pen!♥ Hun er også flink, stikk innom bloggen!


Aurora Mohn. Som de fleste vet om de har lest bloggen til enten Aurora eller Erica, så er de søskenbarn. Aurora er også utrolig morsom og hun skriver bra!

 

Alle bildene er lånt fra hver enkelt person sin blogg.


Dag 13 - Et bilde av telefonen min


iPhone 3G... Ønsker meg så fælt iPhone 4S istedenfor, så må vel bare begynne å spare. Eheh..

 

Leser du disse bloggene?
Hvilken mobil har du?

DAG 11- 5 - 10 ting jeg ikke kan leve uten.

Hallo!

Hadde helt glemt dette og kom på det nå. Skulle vel egentlig ha lagt meg, men hva gjør jeg ikke for bloggen?♥


5 ting jeg ikke kan leve uten:

1. Vennene mine

2. Mobilen min

3. Musikk

4. Klær

5. Mat

Okej, de to siste var vel så random som det går ann, men kom ikke på noe mer, så da var det vel ganske relevant å skrive opp det.

Hva er det du ikke kan leve uten?


weheartit


privat

godt å være ferdig

Hei!

Idag har det vært en helt grei skoledag, om man ser bort i fra den første timen. Da fikk vi nemlig igjen matte tentamen. Ikkje braa. Men utenom det så har vi idag begynte å se på en film, og den heter drageløperen. Noen som har sett den? Vi skal se den ferdig i morgen, så blir nok ingen dårlig dag i morgen heller. Jeg har også hatt naturfag presentasjon idag(om hjernehinnebetennelse), som jeg faktisk syns gikk veldig bra, med tanke på hvor lite jeg trodde jeg kunne, så kunne jeg vel egentlig det meste. Måtte bare se ned et par ganger, og det er jo positivt! :-) 

Ellers er jeg ganske sliten, mormor dro på sykehuset igjen igår. Syns synd på henne som er der så ofte. Men som jeg alltid sier; det er ikke så lett å bo med et stabeist! Hun hadde for lite oksygen i blodet denne gangen, så nå blir hun nok til over helgen. Savner henne mye allerede!♥♥

Er mormoren din på sykehus?
Har du hatt naturfag presentasjon? 
kjørte caps idag!

DAG 10- En sang som betyr mye for meg

Hallo!

En sang som betyr mye for meg er Elsket av Gino og Roger. Jeg rett og slett bare elsker den, den er så sterk, men samtidig utrolig fin. Kan sangen utenatt og setter den på hver gang jeg føler meg deppa eller nedfor. Griner nesten hver gang jeg hører den siden den er så fin. Og jeg anbefaler alle til å høre på den, skal legge til videoen under her. Gino og Roger er under plateselskapet G'Bless Records. G Bless Crew, som Gino er medlem er, er usikker om Roger også er det, men i hvertfall de har vært her i Kongsvinger og jeg elsket begge konsertene dems like mye. Sangen Elsket handler om at hvis det er noe du ikke får til, så gjør det ingenting, men at du kan sette deg ned og bare ta det med ro. Nå er jeg egentlig utroolig dårlig til å forklare, så jeg bare slutter med det. Og HØR på sangen!

Hva syns dere om sangen?


irritert

Hei!

Skulle jo filme svarene istad, hadde fått spilt inn videoen, skal til og se på den, og da... KAMERA, Y U NO FOCUS?!! Så, siden jeg har ganske kort lunte så lot jeg det ligge. Nå lager jeg meg heller muffins jeg skal kose meg med etterpå! :-)

Var vel egentlig bare det jeg skulle fortelle, og at det kanskje kommer en liten sangvideo i løpet av uken. Så sant fokusen ikke svikter - igjen.

Har du problemer med fokusen på kameraet ditt?DAG 9- Beskrive familien min.

Hallo!

Idag skal jeg filme svarene til spørsmålsrunden, men om du har noen siste spørsmål å stille; still dem HER.


Vel, familien min... Familien min er kort sagt; spesiell.  Kommer egentlig ikke på noen annen måte å beskrive de på. Er selvfølgelig glad i alle sammen, men om det er noen jeg er nærmere enn andre, så er det onkel Rick-Are. Jeg kan fortelle han absolutt alt, han er som en psykolog rett og slett, taushetsplikt! Også er han jo morsom da, det må vi ikke glemme. Rick-Are er broren til mamma, men jeg har en som er yngre, som heter Petter, det er broren til pappa. Petter er 5 år eldre enn meg, mens Rick-Are er 7 år eldre. Som sagt så er jeg ganske nærme Rick-Are, fordi vi har nemlig bodd sammen.. ja hvertfall 12 år, om jeg ikke husker feil, og vi har faktisk vært som søster og bror, til og med kranglet som et ordentlig søskenpar!

Ooog, smarte meg har ingen bilder av onkel.. (y) I hvertfall, så er jeg så utrolig glad for at jeg har onkel Rick-Are!♥♥

 

Hvordan vil du beskrive familien din?

DAG 8- Mine plakater

ikke glem å stille meg spørsmål!


På rommet mitt så har jeg faktisk bare en eneste på plakat. Og den er av One Direction og henger på min kjære dør!

Hvem har du plakat av?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits