endring i planene

Hallo lovlies!

Idag har jeg som sagt vært på skolen igjen, men ble en relativt kort dag ettersom jeg måtte innom nav på Kongsvinger for å søke livsopphold - igjen. Men på skolen idag så hadde vi besøk av politiet som hadde et foredrag om russetiden og litt sånn generelt med hva som kan skje hvis du gjør ditt og datt. Og det syns jeg er veldig bra, selv om hver enkelt skal kunne skjønne forskjell på rett og galt. Men så er det som regel i beruset tilstand at disse gale tingene skjer.

Som jeg skrev i forrige innlegg skulle jeg ha fri i morgen, men det ble endret på. Kontaktlæreren min kom bort til meg før foredraget med politiet startet og sa at jeg kunne få ta opp nynorsk tentamen i morgen, som de andre hadde forrige mandag, men da var jeg syk. Så jeg er veldig glad for at jeg fikk mulighet til det!

Ellers så er det bare to dager igjen til russetiden er i gang, og jeg får virkelig ikke sagt nok om hvor mye jeg gleder meg!

Nå skal jeg se dagens episode av Pærra, så jeg kanskje får lagt meg litt tidligere i kveld.

La festen komme!

Hallo folkens, long time no see!

For litt siden så kom jeg hjem fra russebilkontroll, og vi var alle skikkelige nervøse for at den ikke skulle bli godkjent på første forsøk. Men det ble den! Så nå er perla klar til russetida, og det er alle vi andre også! Vi hadde et lite sjau på bilen igår, malte på navn og alt sånn der. Føles ut som om det går så sakte til torsdag nå. Egentlig, så er det litt teit at russeslippet er på en torsdag, med tanke på at vi skal på skolen dagen etterpå, men det skal nok gå bra.

Alt av utstyr er fiksa, stryki på buksa mi, russekort er fått og alt det andre. Jeg bestilte mitt fra russeservice og er fornøyd, men har hørt andre som bestilte derifra at de ikke fikk med alt de hadde bestilt? Sikkert gått litt fort i svinga!

Ellers idag, så har jeg hatt fri, ettersom de andre hadde tentamen, som de også hadde på fredag. Skal på skolen i morgen, og så har jeg fri igjen på onsdag, da de har enda en tentamen. Jeg har jo blitt deltidsstudent, så blir en del dødtid, men det går bra. Resten av dagen idag, har jeg tenkt til å bruke på litt lekser, og så se på Vikings, skikkelig bra serie jeg begynte på i overigår, og kose meg med noe godt å spise!


Har kommet episode 8 på første sesongen som dere kanskje ser, og jeg synes den er kjempebra, så anbefaler dere å se på denne!


Double Oreo, trenger jeg å si noe om den her? Nei, det trengs ikke

Er dere russ i år?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits