her er svarene

God kveld!

Det ble dessverre ingen svar i går etter som jeg ble syk, så gårsdagen min besto rett og slett av soving og være på badet.. Men, idag er jeg frisk! Så nå har jeg akkurat filmet svarene til dere :-) 

Hva gjorde dere i går kveld?

helvettesuke: CHECK

Husk spørsmålsrunden som stenger idag kl. 18:00!! Dere kan stille meg spørsmål her.


Guten tag!

I nuet sitter jeg i kantina med noen fra klassen, som også er ferdig med tysktentamen. Det gikk helt greit og er skikkelig godt å være ferdig med det. Nå har jeg bare tre tentamener igjen; nynorsk, hovedinstrument og matte. Gruer meg mest til matte ettersom jeg suger i det. Menmen, det får gå som det går. Nå er i hvert fall helvettesuka over, og det er jeg glad for, så nå har jeg tatt helg med god samvittighet.

Når spørsmålsrunden er "stengt" i kveld tenkte jeg å prøve å få til video også senere i kveld, men vi får se, for vi får besøk av søskenbarna mine i dag, og de skal sove over. Men jeg skal i hvert fall få det til i løpet av helga! :-)

Skal også prøvet å få lage en sangvideo i kommende framtid, om ikke så lenge forhåpentligvis. Og det skal da være sangvideo av tentamenssangen min, som heter Phantomrider av Tokio Hotel! :-)

Har dere hatt tentamen enda?


bildet er hentet fra google.

lurer du på noe?

ANNA ANNA ANNA ANNA ANNA


Hallo!

Tenkte jeg skulle sette igang en ny spørsmålsrunde ettersom det er en stund siden jeg har hatt en. Så dere kan stille meg spørsmål til fredag kl.18:00. Kan svare på video om det er ønskelig! :-) Dere kan stille meg spørsmål her på bloggen, instagram (barbierika), twitter (rmaurbakken) og facebook (Rikke Maurbakken/rikamblogg.no). Still spørsmål om hva som helst, så skal jeg svare så godt som mulig!

Hva lurer du på?


This morning

God morgen!
Tenkte jeg skulle titte innom for å ønske dere alle en fin dag og håper dere koser dere. Det skal nemlig IKKE jeg..

helvettesuke

ANNA ANNA ANNA ANNA ANNA ANNA


Hallo og god kveld!

Har hatt en liten pause fra bloggen nå i påsken. Veldig godt egentlig og ikke tenke så mye på det. Ikke har jeg så veldig god inspo heller, har liksom ingenting å blogge om fordi det ikke skjer noe spennende eller noe i det hele tatt. Men i morgen begynner helvettet igjen. Har tentamensuke på skolen, så tentamener helt til fredag. Sykt stress og det er ulike tema alt sammen. I morgen har vi komponering, norsk på onsdag, musikkhistorie på torsdag og tysk på fredag. Alle mine favoritt fag, juhu... Men men, det går vel greit, får vi håpe!

På fredag var jeg og Gina på fest, og på lørdag var vi i Sverige!

Da var vi innom Carlings en tur, og der var det 3 for 99, såå da måtte vi jo selvfølgelig inn å titte litt, og jeg fikk med meg tre finner topper hjem. Dere får nok se de etterhvert, og også på instagram brukeren min som er; barbierika. Legger ut en del bilder der også, fra hva jeg driver med og alt forskjellig!

Skulle bare titte innom en tur og si hallo, så håper jeg dere kose dere resten av kvelden!

Hvordan har påsken deres vært?

resultat og linking

Det var bare ei som kommenterte, men hu gjetta også riktig. Så i tre innlegg er det ANNA, som blir lenket!♥


Det som var riktig, var altså septumpiercing. Har hatt lyst på dette skikkelig lenge nå, så idag var det endelig dagen! Fått høre masse fra folk om at det var ganske vondt, men personlig så syntes jeg ikke det. Er jo litt ubehagelig selvfølgelig, men jeg syntes ikke det gjorde så veldig vondt.  Hadde med ei venninne, Andrea, som moralsk støtte, og hu skulle også ta piercing, så da fikk vi rabatt, siden hun vi tok det hos hadde påsketilbud nå. Så det var jo midt i blinken! :D¨


Her er resultatet! Er kjempefornøyd ♥

Hva syns dere?

new in

God kveld!

Idag kom jeg hjem fra Ottestad og har "fikset" kameraet mitt. Jeg trodde det var ødelagt ettersom det ikke ville slå seg på og jeg var nesten knust, haha. Men fant ut nå at det bare var batteriet som var utladet. Bra jeg ikke misleder noen med hårfargen min i hvert fall.. Vel, uansett; på lørdag var jeg og bestemor på Maxi og i går var jeg på Maxi igjen med en kompis. Fikk også med meg noen trengende ting. Men overraskende nok kjøpte jeg meg ingen klær. Det er helt utrolig, haha!


Ny sminkekost, øyenbrynspenn og foundation i fargen 60 Sand.


Kaffethermos(?) fra TGR 40 kr, tror jeg. Haha, er en sånn billigbutikk med masse ræl egentlig, men syns denne var så awesome at jeg bare måtte ha den.

I morgen skal jeg ta en ny piercing, men hvor får dere vente med til i morgen å se! Skal oppdatere dere så fort jeg kommer hjem igjen. Må innrømme at jeg grugleder meg. Gleder meg til å få den, men gruer meg til å ta den. Har tenkt på dette skikkelig lenge, og utsatt egentlig, så fant ut at nå må jeg bare få gjort det!

Hvor tror dere at jeg skal ta piercing? Den som gjetter riktig først blir lenket i tre blogginnlegg framover!


NeverEnd

Hallo!

Tenkte jeg skulle drive litt "reklame"! En god kompis av meg lager remixer og egne beats(?), og går under navnet NeverEnd. Nyeste låta han har remixa er den veldig berømte sangen "Let her go" av Passenger, og den er sykt bra, akkurat som det andre han legger ut. Jeg anbefaler dere alle til å gå inn på siden hans på Soundcloud og høre på han. Dere kommer ikke til å angre, det lover jeg dere!

Har dere hørt på NeverEnd? I så fall, hva syntes dere?

Yves Rocher + rabattkode!!

Hei dere!

Tenkte jeg kunne vise noen av mine favoritter fra Yves Rocher til våren :-)


Nummer 1: Dette er en dagkrem og foundation i ett, så hvis du ikke er så keen på å bruke begge deler hver for seg, eller ikke har tid til å vente på at dagkremen skal tørke? Vel da er nok dette noe for deg. Den er som en lett foundation, men gir også fuktighet og "smelter" seg inn i huden.

Nummer 2: Dette er en foundation som skal gi deg en solglødende hud. Den gir huden et transparent utseende/gyllen farge med et dæsj perlemorshimmer. Denne må jeg absolutt ha!

Nummer 3: Lei av mørke ringer under øynene? Det er jeg også.. Da kan du prøve denne concealeren! Og hvis du har rødheter du gjerne vil skjule ekstra godt, så passer det jo også å ha en god concealer. Denne skal også i sminkepungen min i nærmeste framtid!

Nummer 4: Dette er en make-up base som skal gjøre at sminken holder seg lenger! Det er jo helt perfekt! Skjønner ikke hvorfor jeg har investert i en sånn her en enda.


Så er det denne neglelakken. Se så fin og "ren" denne fargen er da! Hadde passet meg perfekt til våren i hvertfall. På våren liker jeg å ha ganske lyse farger på neglene mine, sånn pastellaktig. Passer jo ikke akkurat så bra med svart neglelakk på våren når solen er ute og det er knall vær!

Når dere handler på Yves Rocher, kan dere også skrive inn rabattkoden "YRSPRING20", så får du hele 20% rabatt på hele kjøpet og denne ekstra gaven med på kjøpet avbildet under her! Så da er det jo bare å shoppe i vei! Yves Rocher er både utrolig populært OG utrolig rimelig. Hvem kan si nei til det?


 

ja, vi elsker

Hallo, og god kveld!

Idag har jeg hatt kortentamen, noe som gikk rett vest. Er veldig flau over å si dette, men; jeg glemte teksten på vår egen kjære nasjonalsang.. Hvordan det er mulig har jeg virkelig ikke peiling på, men jeg skylder på nervene. Hadde også Telemarkspringaren, og den og gikk rett vest altså. Teksten er vanskelig, stemmen er vanskelig, ALT er vanskelig! Heldigvis er det ett år til neste gang. Vi hadde også gymprøve idag, ikke vet jeg hvordan den gikk, men det gikk nå sikkert.

Hadde også sangtime idag, og var så heldig at jeg fikk den nesten to timer tidligere enn jeg egentlig har, så da rakk jeg 3 bussen hjem. Dagene har vært fylt med masse skole uka som var og denne uka, så det skal bli godt å få litt ferie før alle helvettestentamene begynner! :-) Kom også hjem til helt herlig middag her hjemme; løkringer, nuggets og smiley pommes frites. Riktignok ikke så veldig sunt, men gud så utrolig godt det er!

Jeg har begynt og "øve" på en ny(gammel) sang som jeg tenkte jeg skulle lage video av og legge ut. Har lagt ut en av den før, men er veldig lenge siden, så tenkte jeg skulle oppdatere. Hvilken sang det er får dere vite da jeg skal legge den ut ;-)


Lue fra Carlings// Bukse og singlet fra Bik Bok// Genser fra Monki//

Nå skal jeg se på Costa del Kongsvik og ta en tidlig kveld! ♥

Hva har dere gjort idag?

nelly favs

Hei dere!

Tenkte jeg kunne vise dere mine favoritter fra det som har kommet inn nytt på Nelly! :-)

Topper

1 finner du HER// 2 finner du HER// 3 finner du HER// 4 finner du HER// 5 finner du HER// 6 finner du HER//
 

Underdeler

1 finner du HER// 2 finner du HER// 3 finner du HER// 4 finner du HER// 5 finner du HER// 6 finner du HER//

Sko

1 finner du HER// 2 finner du HER// 3 finner du HER// 4 finner du HER// 5 finner du HER// 6 finner du HER//
 

Skulle så gjerne hatt alt det her i garderoben min, men så er det penger da. Ble forresten helt forelsket i de svarte og stripete leggingsene, de er jo like, men fy søren så kule de er! Og de høyhelte skoene skal jeg uten tvil bestille meg en gang. Alle tingene jeg har funnet her koster opp til 300 kr. Så, dyrt om du skal kjøpe alt sammen, men rimelig om du feks bare skal kjøpe en ting. 

 Noe her dere kunne tenkt å ha i garderoben deres? :-)

life of RIKA

Hei dere! Dette kommer sannsynligvis til å bli et litt langt innlegg, men jeg håper dere tar dere tiden til å lese alt♥

Fra jeg ble født har jeg hatt "problemer" i livet mitt. Jeg har vokst opp hos mormor, og "uten" mamma. Mamma har vært litt til og fra, men jeg er fortsatt veldig glad i henne. Vi har ikke hatt det typiske mor-datter forholdet, og det syns jeg er synd. Per dags dato bygger vi på forholdet våres, noe jeg syns er bra. Fra jeg var liten har jeg måtte tatt mye ansvar. Hjulpet mormor med ting i huset og hverdagslige ting. Når jeg begynte i 7.klasse så flyttet vi hit vi bor nå, fordi mormor måtte ha alt på ett plan. Så det har blitt mer hjelping de siste årene, som handling, rydde ut og inn fra oppvaskemaskinen og vaske klær osv. I 7.klasse hadde jeg også en veldig dårlig venn, som jeg ikke innså før etter en stund. Så jeg søkte om å få begynne på en annen ungdomsskole enn den jeg sogna til.

På ungdomsskolen sleit jeg en del i fag, mest matte, noe som ikke har forbedret seg. Jeg var veldig mye borte i 8. og 9.klasse som medførte til at jeg ikke fikk med meg det mest grunnleggende i matte. Noe jeg syns er synd, for dette er jo med på å dra ned snittet mitt. Det at jeg sliter med matte idag også, er veldig slitsomt. Jeg får ikke til de fleste gangetabellene en gang, og det er utrolig flaut. Men i 10.klasse var det heldigvis et høydepunkt som fikk meg til å legge vekk denne "frykten" litt. Nemlig klasseturen til Berlin. Det er virkelig den fineste turen jeg har hatt og vi bonda mer, alle tre klassene. Gleder meg masse til jeg skal tilbake dit en gang i tiden. Det var sterkt for meg å være i leirene, for jeg tenkte at det er jo faktisk folk som har det værre enn meg. Jeg hadde det vondt med meg selv på denne tiden også, men ikke i nærheten så mye som idag.


Meg i 10.klasse. Åfy..

For allerede to år siden, så skulle alt bli værre. Jeg ble utsatt for en traumatisk hendelse, og den kastet med virkelig ned i kjelleren. Jeg har kommet meg opp to eller tre trappetrinn, og det går sakte men sikkert oppover. Dette var i 1.klasse på musikklinja og over nyttår virket det som om det ikke ville bli noe bedre. Jeg klarte ikke å takle alt presset som skjedde rundt meg, og det var da jeg kontaktet barnevernet. Kontakten ble tatt opp litt tidligere, så nå var det et møte hvor de skulle vurdere om jeg skulle bli flyttet eller ikke. Jeg satt på barnevernskontoret i tre timer og pratet, pratet, og pratet enda mer. Det føltes ut som om det var lenger, og jeg satt på et "barnerom". Lukten var ikke så spesiell, ganske nøytral. Vi bestilte pizza og pratet mer om "typiske hverdagslige" ting. Jeg svarte kort og litt brydd, kjæresten min på den tiden var jo helt fra seg, noe som gjorde at jeg ble det også. Etter litt tid på telefonen kom saksbehandleren min tilbake, hun meddelte at jeg ble akuttflyttet til Gjøvik. Jeg skulle egentlig til Stange, men der hadde det blitt opptatt i løpet av kvelden. Bilturen tok vel rundt fire timer og vi var framme ved akuttmottaket i tolv tiden etter en helsesjekk på legevakta. Vi ble møtt av en hyggelig dame og vi gikk inn for å fylle ut et skjema. Hva for et slag skjema det var, kan jeg ikke huske lenger. Alle menneskene som jobbet på Mjøsvoll var veldige hyggelige, og det var personene som var der også. Det var ikke noe krangler heller, de stakk som regel bare av. Tirsdagen der oppe, var hard. Kjæresten min slo opp, og jeg var helt knust. Og hva gjorde jeg for å få vekk smerten? Jo, jeg skadet meg selv.. Jeg la meg på gulvet og gråt og skalv.


Februar 2013.

Etter knapt to uker, så fikk jeg vite at jeg skulle bli flyttet til Grue barnevernsenter. Jeg gråt av glede for at jeg ble flyttet og fikk fortsette å gå på skolen. Enda en lang biltur sto for tur, men denne gangen virket det fortere. Jeg var jo kjempeglad for å bli flyttet. Når vi kom til Grue møtte vi også en koselig dame som gikk igjennom samme skjema med meg. Jeg hilste på de andre som bodde der, og jeg merket kjapt at her passer jeg virkelig ikke inn. Beboerne var av annen kultur, annen hudfarge og rett og slett stikk motsatt av meg. Jeg sier ikke at det er feil med motsetninger, og er på ingen måte rasistisk. Men disse motsetningene var virkelig feil. Mens jeg bodde der møtte jeg til min store overraskelse kjærligheten over nettet. Det var riktignok en helg jeg hadde vært på besøk hjemme, men han møtte meg her i Kongsvinger, og kjørte meg "hjem" til Kirkenær igjen senere på kvelden. Vi er dessverre ikke sammen lenger nå da. Etter noen mnd. på Grue, så flyttet jeg hjem igjen. Dette fordi at jeg rett og slett ikke klarte. Jeg skulle egentlig "læres opp" til å flytte på hybel, men med alle motsetningene i huset, flyttet jeg tilbake til Kongsvinger.


April 2013.

Per dags dato sliter jeg også veldig mye. Jeg går på antidepressiva og går til BUP en gang i uken. Jeg er glad for at jeg endelig får hjelp, og håper det hjelper meg til å legge de vonde tankene kanskje ikke fra meg, men så godt som. Jeg sliter også med å stole på folk, dette gjør at jeg kan virke veldig bitchy hvis du ikke kjenner meg, men det er absolutt ikke med vilje. Jeg har slitt og sliter fortsatt litt med selvskading. Det sårer meg selv også og si at det ikke er lenge siden sist gang. Jeg har også slitt/sliter med selvmordstanker, men etter jeg begynte med antidepressiva, har disse nesten helt gått vekk. Arrene samler seg opp på håndleddet, men av en eller annen grunn, så er jeg ikke "redd" for at noen skal se det. Alle har vonde stunder. Noen flere stunder enn andre. Noen alt for mange. Som nevnt tidligere i innlegget, jobber jeg sakte men sikkert med å komme meg opp av kjelleren. Jeg har herlige venner og prate med, og jeg går jo også til BUP, og prater med saksbehandleren min i tillegg. Så hjelp får jeg i hvertfall!

April 2014.
 

Dette var altså min historie. Og er det noe dere lurer på, så må dere ikke være redde for å spørre!
Takk til dere som tok dere tid til å lese alt♥ 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits