tentamensuke

Hallo!

Da er det ukens andre tentamen, ganske logisk kanskje? Idag er det hovedinstrumenttentamen, men jeg blir å ta den senere ettersom jeg ikke er helt bra. Litt synd, men dette blir bare et lite oppdateringsinnlegg, siden jeg ikke har så mye tid nå. Tentamen starter jo snart. Men etterpå skal jeg til Aleksander og sove der i natt, så får se om jeg får tatt noen bilder da! :-)


arkivbilde.

Hva skal dere idag?
 

gi meg forslag!

video:min film


i want you to staylovely days

Hallo!

I nuet sitter jeg hjemme-hjemme, og skal sove her i natt. Natt som var, sov jeg hos Aleksander, og det var så koselig. Savner allerede og sove ved siden av han. Han skal nemlig til Danmark med jobben idag, så ser han på mandag igjen. Fikk ha t-skjorta hans som "minne" til vi møtes igjen på mandag, hih, søtt. Har hatt det utrolig koselig og kjempe fint med Aleksander de typ to siste ukene. Har gjort utrolig mye gøy. Vært i Sverige, på Jessheim, jeg har fått nye sko, og jeg er så lykkelig! Senere i kveld skal jeg se på film, og så skulle Aleksander ringe meg da han var kommet ombord på båten. Så det blir en veldig rolig kveld. Kommer et innlegg senere i kveld også, som jeg forhåndsskrev til dere. Kan hende det kommer enda et, det vet jeg ikke enda. Får se hvor rolig kvelden blir først, haha.Hva gjør dere i kveld?

inspiration


Ååh, så mye fint!

things i hate

Hey, hvorfor ikke være litt positive? haha.


Lærere som IKKE svarer på spørsmålet ditt what so ever. Bare babler i vei om noe annet, bitch, hold kjeft, det var ikke DET jeg spurte om!

Folk som går rundt å sier usanne ting bare for å fucke opp for andre. Seriøst, GET A LIFE.

Når du skriver en überlang melding og får "ok:)" "k" til svar.

Reklamer. Hater dem, over alt på jord.

Når folk snakker til meg når jeg har i ørepropper. Unnskyld meg? Litt privatliv hadde vært fint!

 

Treige folk. Bortsett fra meg selv, jeg elsker meg selv. He he...

Når folk ikke svarer på face/mobil/kik og alt det der. Jorda kaller?!?!

Folk som ikke klarer å kjøre bil.  Noen burde virkelig IKKE hatt billappen..!

Edderkopper, hvorfor i HELVETTE trenger dere å plage akkurat meg? Faens jævler.

Folk som tror de er morsomme. Det er bare... Nei, det takles bare ikke.Såå, det var noen av tingene jeg virkelig ikke kan fordra. Noe dere kjenner dere igjen i?

glad

Hallo!

Jeg ville bare takke for alle de fine, søte kommentarene jeg fikk.på forrige innlegg. Er virkelig rørende!<3

I morgen skal jeg møte lillebror. Han og jeg skal på bowling, så det blir koselig :-)

Men nå er det natta for meg! Sov godt alle søte små og store<3

Rikke Katrin (RIKA) Maurbakken

Hallo.

Jeg har tenkt litt i det siste. Og jeg har bestemt meg for å dele situasjonen min med dere. Ble enig med meg selv idag, da jeg faktisk ikke er helt sikker på om alle i klassen min en gang vet det. Så, here it goes;

For øyeblikket bor jeg på instutisjon. Situasjonen min "begynte" i januar/februar, da jeg selv kontaktet barnevernet for å prate med noen og fortelle at jeg ikke hadde det bra. Jeg følte meg ikke velkommen i mitt eget hjem, og ville bare bort. Dette er det flere grunner til, men alt viser tilbake til en hendelse i fjor høst. Det var da alt helvette startet. Akkurat den situasjonen er jeg ikke klar for å prate om enda, så enn så lenge lar jeg det ligge. Jeg kontaktet som sagt barnevernet på egenhånd og fikk noen å prate med. Disse personene var både hjelpsomme og snille. Jeg bodde hjemme til onsdag, og da orket jeg rett og slett ikke. Jeg hadde fått nok og trengte å komme meg vekk. Derfor dro jeg til barnevernet nok en gang, hvor jeg hadde pratet med noen derfra tidligere på dagen. Vi satt en god stund og pratet og de kom fra til en beslutning om jeg ikke skulle hjem igjen. Jeg ble da sendt til Gjøvik på Mjøsvoll akutt. Var litt ugreit men samtidig greit å være der. Den ugreie delen var at jeg var borte fra skole og venner, den greie delen, var at jeg fikk slappet av.

Cirka to uker senere, mandag i vinterferien, så ble jeg flytt hit jeg er nå. Grue barnevernsenter. Dette er så jeg skal være nærmere skolen og kan fullføre skolegangen min. Det går helt greit å være her, men jeg syns det er litt flaut. Jeg føler ikke at jeg lenger kan si jeg skal "hjem". For, det skal jeg jo ikke. Selvom det er her jeg bor nå, så er det liksom ikke hjemme. Etterhvert skal jeg flytte på hybel, men det er ikke bestemt når enda. Selvom jeg vil det skal skje fortest mulig. Grunnen til at jeg syns det er litt flaut er at om jeg skal bort noen steder, så må jeg spørre de som jobber her. Og det og si det til folk som kanskje ikke vet om at jeg bor på instutisjon, er ganske flaut. Og jeg sier ikke lenger "det var bare mamma som lurte på hvordan det gikk", men "det var bare den som var på vakt som lurte på hvordan det gikk". Men som sagt, så håper jeg å få flytte på hybel så fort som mulig.

Så om dagen, har jeg det ikke akkurat så veldig lett som dere ut i fra det over her har skjønt. Jeg går på skolen og har bare etter dette har skjedd vært borte fra skolen en dag, men unntak av enkelttimer hvor jeg har skullet på møter og slike ting. Jeg prøver så godt jeg kan å holde humøret oppe, men det er ikke alltid like lett. 

Sånn, da vet dere det. Så om jeg har en dårlig dag, så vet dere hvorfor.

hola

Hallo!

Beklager fraværet mitt, men har faktisk helt glemt av bloggen de siste dagene.. Jeg rekker ikke å blogge så utrolig mye nå siden nettet går om sånn ca 5 minutter. Utrolig kjipt, gleeder meg til å få hybel!

Men skal i hvertfall få til ett innlegg i morra! ♥

Har dere noen spørsmål foresten? 


andreapriltjuetretten

Hallo!

Nå sitter jeg godt tilrette i sofaen og ser på Paradise. Tidligere idag skulle jeg egentlig på spenst for å melde meg inn, men dem gikk jo konkurs idag. Wow, way to go.. Så da vet jeg ikke hva jeg gjør. Får se om jeg heller velger ett annet treningssenter :-)Ellers idag så var det jo første dag tilbake på skolen etter ferien, og det gikk vel helt greit. Tirsdag er for såvidt ikke en tung dag, så da er det jo ikke så rart. I morgen derimot starter dagen med 3 timer engelsk.

Hva gjør dere i morgen?

when you fake

Hallo!

Har vært opptatt hele påsken, og godt har det vært. Har samtidig hatt mye og tenke på, men idag har visst kroppen min bestemt seg for å slippe det ut. Har orker så og si ikke en dritt, bare ligget og daffet på facebook og snappet en person nå og da. Dager som denne vil jeg gjerne være foruten, men dessverre så bare kommer de da de selv vil, og det er ikke så mye jeg får gjort med det. Dager som dette, vil jeg bare grave et hull i bakken og bare forsvinne. Dager som dette, må jeg i ny og ne forfalske et smil for at alle skal tro det er bra med meg, og så de ikke skal spørre. Dager som dette, hater jeg. Heldigvis har jeg verdens beste venner, som prater med meg og muntrer meg opp. Og jeg er så evig glad i dem. Dere vet hvem dere er♥

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits