natta

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg å spiser frokost og tenkte jeg skulle fortelle hva jeg har bedrevet de siste dagene med! På torsdag sov jeg over hos en kompis, og måtte ta bussen ti på halv sju morningen etter, men det gjorde ingenting ettersom det var så koselig. Fredag til lørdag var jeg og Gina ledere på natta, noe som var sykt koselig! Bortsett fra at vi mistet arket våres, hvor kampene,navnene og reglene sto, så jeg hadde fnatt en god stund helt til eksen min Magnus fant det igjen! Når jeg og Gina kom hjem i går tidlig, var det bare å hive seg rett i seng. Sov fra 8 til ti på 5. Slitin ell? Ja ell! Så da var jo halve dagen borte, men egentlig litt greit også.

Det var de siste dagene oppsummert i korte trekk. Jeg har dessverre ingen bilder fra natta, rett og slett fordi jeg ikke orket å knipse med mobilen hele tiden, meen tok jo selfie med Gina, så kan vel legge med det.

Så etter helgens soving, skal jeg bare slappe av. Er jo tross alt skole igjen i morgen..

Har noen av dere vært med på NATTA?

Fagdag

Hallo!
I nuet sitter jeg i kantina på skolen og har fagdag. Greit kjedelig, men og lærerikt. Er om IKT, og vi skal sitte her til tre.. Jeg har en del lekser denne uka og skal bort i morgen, fredag og mest sannsynlig lørdag, så vet ikke helt hvordan det blir med blogginga de neste dagene. Men vi får se.
Et bilde fra helga om jeg ikke tar helt feil.

vond hals

Hallo igjen!

Hadde egentlig planer om å lage en ny sangvideo til dere i helga, meen så har det seg sånn at jeg kanskje har halsbetennelse. Noe jeg da også sang med på konserten på torsdag, og det er jo ikke særlig godt. Så er jo ikke så rart at jeg har vondt i halsen akkurat. Trodde det bare var en vanlig forkjølelse, men da jeg fikk mormor til å se nedi halsen min var det ganske rødt og det var blemmer og jeg hadde et sår, så idag har jeg vært hjemme fra skolen og skal ned til legen i morgen. Får håpe jeg får noe medisiner da, for det er veldig kjipt å ikke kunne synge. Jeg kan jo synge, men det gjør veldig vondt i halsen da jeg gjør det, også da jeg svelger, så er ikke så lett for meg å spise eller drikke.

Etter legetimen i morgen skal jeg forhåpentligvis hente ut noen medisiner og så skal jeg til skolen. Var ikke på skolen idag, og heller ikke på fredag, så da ble det en langhelg på meg, bestående av filmer/serier og soving. MASSE soving. Og det er godt. Synd jeg ikke kan gjøre det hele uka, haha neida, må jo ha en utdanning også!

Nå skal jeg prate videre med gode venner, så får dere kose dere resten av kvelden!♥


No more redhead! Består mye igjen av håret mitt før det er blondt, men jobber med saken. Har kjøpt shampoo som skal bleke håret gradvis, så skal bruke den en stund så håret mitt får hvilt seg litt!

stress og press

Hei dere fine!

Fikk et spørsmål på ask på onsdag, eller var mer en "ordre" egentlig om at jeg snart måtte blogge. Og, vel, her er jeg! Denne uken har det gått i ett, lange skoledager og øving til i går etter skolen. På onsdag var jeg syk og idag er jeg syk. På onsdag var jeg sykelig forkjølet, tett i nesa og vond hals noe som fortsatt ikke har gått over. Og idag sliter jeg med hodevondt etter gårsdagen. Jeg personlig føler det har vært mye stress og press rundt denne konserten. I hvertfall mye stress den siste uka, og så er det jo et visst press om at vi skal "toppe" konserten ifjor, og jeg føler vel kanskje at vi klarte å gjennomføre det. Jeg følte i hvertfall et lite press på meg selv, ettersom jeg hadde et solonummer, og vet dere hva det var? Work av Iggy Azalea, som jeg sang på ukm. Jeg fikk min snille asian Andrea til å filme meg, så da får dere det "coveret" jeg har lovt dere også! :-)

 


Er dessverre bare mobilvideo, men jeg har hørt på kvaliteten og den er helt fin. Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet og si hva dere synes!

I helga skal jeg bare være hjemme, prøve å bli frisk igjen. Er drittlei av å være forkjøla nå, vært det i litt over en uke. Begynte med det i vinterferien, men nå er det mest bare halsen som er vond. Så får håpe jeg er på bedringes vei! 

Hva skal dere i helga?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits