sliten som et helvette

Heisann!

I nuet sitter jeg bare å prater med et par venner. Er så utrolig sliten idag! Vært en tung uke på skolen og i går var jeg på fest. Var først hos Magnus og så beveget vi oss videre til telegrafen, med gode venner og møtte flere venner da vi kom til festen. Var ganske bra der, men ettersom det var en del folk, så ble det fort varmt. Ellers så er det ingenting å klage på! :-D 

Som sagt så er jeg veldig sliten, så skal bare prate en liten stund til med vennene mine, så skal jeg legge meg godt til rette i senga og lese litt i boka mi.


søte Gina som har skrevet på armen min ♥

Telegrafen

Hva gjorde dere i går?

dårlig.

Hallo!

Jeg sitter i nuet og nyter en ny episode av Paradise Hotel.

 

Jeg er dårlig idag, og har vært det en stund nå, ikke syk dårlig, men psykisk. Har det ikke helt bra nå, og kommer heller ikke til å gå så mye mer inn på det. I hvertfall ikke nå, kanskje senere. I hvertfall, så syns jeg det da er bedre å ikke blogge, for da blir det bare så kjedelig blogginnlegg. Og da sparer jeg meg heller til jeg er i litt bedre humør.

Så vet dere det.

svarene

Hallo!

Nå kommer endelig svarene på spørsmålsrunden! 

spørsmålrunde

Hallo!

Vet jeg ikke har blogget på et par dager, eller over en uke til og med? I hvertfall, så tenkte jeg å ha en spørsmålrunde siden det er en god stund siden jeg har hatt det nå. Lar den gå til mandag, så kan jeg sikkert svare på video om det er ønskelig. Spør meg om hva som helst, selv om jeg kanskje ikke svarer på alt. Det skader jo ikke å prøve.

SÅ FOLKENS, HVA LURER DERE PÅ?


Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits