ny spørsmålsrunde!

Hallo!

Tenkte at siden det er så lenge siden, at jeg kunne ha en spørrerunde! Skal la spørrerunden gå helt til torsdag  LØRDAG klokka 00.00, så dere har god tid til å stille spørsmål :-)

HVA LURER DERE PÅ?


skole skole skole

Halloi!

Nå sitter jeg på skolen og har tysk. Ikke det morsomte akkurat, men nå driver vi med et prosjekt såå det går vel greit. Har ikke kommet så langt, så burde vel egentlig ikke blogge nå, men jeg har jo helgen på å jobbe også. Det det skal vel gå ganske greit det også! :) Etterpå er det naturfagprøve som kommer til å gå rett vest, men skal øve i de to friminuttene vi har fram til prøven, så kanskje jeg får inn litt mer kunnskap.

Ellers idag så skal jeg jo på bedehuset og møte herlige folk♥

 

Hva skal du idag?


arkiv bilde

kort dag

Hallo!

Nå har jeg gjort meg klar til å sove - igjen. Skulle nemlig sove litt i stad og våkne sånn cirka et kvarter før Paradise startet, men våknet ved 11-tiden, så jeg har akkurat sett kveldens episode på nett.

På skolen idag hadde vi et lite opplegg angående Berlinturen. Var ikke noe sånt stort, skulle bare ha en liten presentasjon og se en film. Husker ikke helt hva filmen heter, men det handlet om en mann som var dritgod på å forfalske penger, men han ble tatt og masse mer. Kan sikkert få lånt meg filmen engang og skrive en liten omtale på den!

Hva har du gjort idag?

Hadde også med meg kameraet idag, så her er de få bildene som ble tatt;

upset

Hallo!

Nå sitter jeg godt planta i senga og ser på Paradise Hotel, og etter det er det The Big C. Prøvemuntlig idag gikk rett i dass, men trøster meg med det at det ikke teller så fryktelig mye som en ekte eksamen gjør.


Genser fra Cubus

ingen glede

Sitter nå på skolen og venter på at klokka skal bli ti på halv 1, for da skal nemlig jeg fremføre. Gruer meg utrolig, så det er i ingen glede akkurat..

hard work!

Hallo!

Fikk for litt siden vite hva jeg skal opp i på prøve muntlig. Jeg fikk RLE med temaet, de fire store verdensreligionene. Kan ærlig innrømme at det ikke gleder meg så utrolig mye. Hadde mye heller hatt lyst til å komme opp i engelsk, men RLE er i hvertfall bedre enn matte som noen kom opp i. Så sånn sett så er jeg egentlig glad. Men... uff så mye jeg eeegentlig også gruer meg...

Jaja, hard work fram til i morgen!

Har dere hatt prøve muntlig?


gammelt bilde

hei sveis!

Hallo!

Nå er det snart i køys for meg, men tenkte bare å vise fram den nye sveisen min!


Vad tycks?

prøve

Fått tilbake tysk prøva mi, må ærlig innrømme at jeg ble litt misfornøyd. Menmen!

long time no see

Hallo!

Endelig har jeg tid og krefter til å blogge litt igjen! Har allerede vært stress denne uka, hadde prøve idag, og prøve på mandag som vi forhåpentligvis får igjen i morgen. Har også sovet et par timer idag, så våknet ved ni tiden av at jeg hadde fått meldinger. Glad jeg våknet føre 9, for da begynte jo den nye tv-serien NAV på TVnorge, og den var faktisk veldig bra!

Igår så hadde vi kunst og håndverk, og da benyttet jeg anledningen til å knipse et par bilder!
fine bakgrunnsbildet mitt! follow meg på instagram; rikkepuz


Lina og Håkon♥


Linnea sin scrapbook!


Håkon er stolt over siden sin, haha! :)


hockey stjerna mi♥


nesa mi heter canon♥ eheh...

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits