a result,

Bad blogger, here I am!

 

Har jo helt glemt å fortelle dere hva jeg gjorde på onsdag! Først så var jeg jo på skolebesøk og sånn, og etter skolen så var det besøk på asylmottaket med min komf.gruppe og en annen gruppe(kommer innlegg senere), og senere når jeg da kom hjem, gjorde jeg dette;

ja, nå fucka jo lyset til litt, men dere ser jo forskjellen, sant?
og her er et bilde, fra hvordan brunfargen min var før jeg farget det på onsdag;


Jeg brukte fargen Brownie fra hm, og syns det ble ganske bra! :-)

Q; Hva syns dere?

yes, herlig!

Har hatt en herlig dag på besøksdag på Sentrum Vidregående skole!

 

Og den herlig følelsen stoppet ikke der!
Først var jeg bare helt utrolig lat, nemlig at jeg venta litt over en time på bussen, istedenfor å bruke en halvtime ca. på å gå hjem.
Når jeg kom hjem, fikk jeg beskjed om å rydde rommet mitt, for at onkel skulle skru opp en sånn boks. Mamma ligger i sofaen og ser på tv, mens hun gliser som en annen gærning, og da må jeg jo selvfølgelig spørre hva det er, men mamma bare sier at det ikke er noe som helst, og jeg skjønner jo ingen verdens ting så. Da fortsetter jeg jo bare å rydde rommet mitt og sånn.
Jeg blir ferdig med rommet og setter meg ned ved siden av onkel i sofaen, og nå gliser mamma enda mer enn det hu gjorde istad, så da sier jeg; "Kom igjen da, HVA ER DET?!", kan si at jeg kanskje begynte å bli litt irritert. Men, mamma ber meg om å reise meg, og se meg rundt i rommet. Så da gjør jeg det da, og borte ved den ene seksjonen våres ser jeg at det står en sånn annen boks. Nemlig en boks - MED EN TV OPPI! lykke!!!

 

Så nå sitter jeg da og ser på den nye fine tv'en min! :-) Og på fredag, eller egentlig når jeg kommer hjem på søndag blir det enda mer lykke. For da får jeg Canal Digital decoder(elns), som gjør at jeg får alle de tv-kanalene som vi har på tv'en ute i stua. For nå har jeg bare sånne basic-kanaler.

q; Fått ny tv i det siste?


så forresten på American Idol istad, og han her er SYKT flink til å synge! John Wayne Shulz eller noe sånt :D

waiting for tomorrow

Da sitter jeg benket foran tv'n i stua, og ser på Bring It On.

 

Chiller i heldressen og loker bare rundt på face og skybyen egentlig. Har ikke stort mer å gjøre enn det, og se på filmen.

Blogging ble det ikke noe av igår, fordi jeg var bare hos pappa til idag, og da gadd jeg ikke å ta med meg pc'n. Var egentlig godt å ha en dag uten den.
I morra er det tidlig opp, for da skal jeg i kirka, skal faktisk møte halv ti!!!

 

Beklager for webcam bilde, men jeg er lat og orker ikke finne kameraet!


nytt i skapet!

Idag har moren min vært ute og handlet litt, blandt annet på europris,(I lol'd) hvor jeg og lillebror fikk noe hver. Kosta bare 100 kr, så det er jo riktignok fake, men på en måte, så vil jeg kalle den "ekte" siden man kan dra opp glidelåsen helt. Det er noe man nemlig ikke kan på den jeg har fra før av. Og da skjønner jo alle sikkert at det er OnePiece jeg prater om, så her kommer da et bilde;

grey&pink


Atm, så er jeg sykt trøtt, og skal bare gjøre en RLE-lekse før jeg finner sengen(rettelse; sofaen).
G'night!♥

 

q; Har du OnePiece?
q; Er du trøtt idag?

"jeg er lei for å måtte si dette..

..sånn direkte til deg Lucy, men det er sant, du er en gretten person."

 

En av setningene av monologen jeg skal kunne utenatt til i morgen! Vet ikke hvordan i h******* jeg skal klare å gjøre det, MEN, I'll find a way ;-))

q; Har du monolog-øving? :-)

// photo; weheartit.com

fake

Tenkte jeg kunne ta litt av tiden min, til å skrive dette innlegget her. Har egentlig tenkt på å skrive dette innlegget en god stund, også på den gamle bloggen min og faktisk.

Triste og glade ting, kjedelige og sinte. Dette er ting man må gå gjennom hver dag, om ikke alle av disse hver dag, men minst en av de. I løpet av mange dager over en lengre periode, har jeg klart å være innom alle på èn dag. Det er en ren utmattelse for kroppen, fordi du føler at du rett og slett ikke klarer å gjøre en dritt!

Over en ganske lang periode nå, har jeg skjult alt. Jeg prater minimalt med folk, venner som bekjente. Lysten til å prate om det, den er der den, men jeg får det liksom aldri ut. Nå skal det da sies at jeg har de beste vennene i verden, og de stiller alltid opp for meg. Bare de ser at jeg ikke ser helt bra ut, så kommer vanligvis setningen;"Går det bra med deg?" eller; "Det har ikke skjedd noe?". Også, når sant virkelig skal sies, så er det bare få av vennene mine som vet "my whole lifestory".

Det er tider hvor jeg bare vil låse meg selv inne på rommet, og bare gråte meg i søvne. Selvom jeg vet det ikke gjør det bedre. Det eneste som egentlig gjør det bedre, er å gjøre noe med det, nemlig ved å prate med folk om det. Naturligvis noen du stoler på, og som du vet kan holde tett om ting.

En tid gikk jeg også gjennom en liten periode med styring. Ikke fra min side, men fra en annen medelev. Virket som om hun på en måte var "sjefen" min, og jeg ikke fikk lov til å gjøre annet enn det hun ga meg lov til. Dette var også den tiden jeg hadde "emo" perioden min. Det var hun som påvirket meg, men at hun ikke turte å vise hvem hun egentlig var, så hun ville at jeg skulle gå sånn med henne. Det var på barneskolen, og jeg og den jenta har ingen kontakt idag. Nå når jeg tenker meg tilbake, så spør jeg egentlig bare meg selv hvordan jeg kunne være så dum. Hvorfor jeg ikke kunne SE, at hun var sånn. Men, gjort er gjort. Og jeg er glad for at jeg begynte på den ungdomsskolen jeg går på. Er så utrolig mange brae folk der!

Nå også, sliter jeg med en form av depresjon, det er også noen ganger jeg ikke orker å spise noe. Siden jeg er så trist. 

Folk sier alltid at jeg er så blid og i møtekommende. Smilet er for det meste fake, i møtekommende er jeg stort sett hele tiden. Det er bare sånn jeg er. Smilet mitt er jo selvfølgelig ikke alltid fake, vennene mine og andre spesielle personer klarer jo å få det ekte, men det er bare tider, hvor jeg må fake det. Jeg har også svakheter, jeg blir fort glad i folk, og stoler litt for fort på folk i blandt. Noe som i tilfeller bare ender opp med at jeg blir såret, og enda mer deprimert. Den andre svakheten er at jeg er utrooolig følsom. Derfor prøver jeg å være så snill som mulig, og bare ber om at ingen skal være sure og skrike/rope til meg. 

Lang tenking om jeg egentlig skulle skrive dette innlegget, og poste det, som sagt. Men, jeg må bare få det ut..


//photo; weheartit.com

ganske random

Igjen, beklager sykt crappy kvalitet på både lyd og film. Filma med webcam, skulle også egentlig blitt posta på onsdag!

want 25

what are you doing?

Da er det bare litt under en halvtime igjen til jeg skal å møte noen herlige jenter!

 

Idag så er det jo bedehuset, så da har jeg noe å gjøre. Første torsdag på en stund kan man si. Tror ikke jeg har vært der på tre ganger.
Ellers idag så har det ikke skjedd så mye, annet at jeg ble nesten nødt til å kappe av meg føttene.. Sto seriøst i en fuckings halvtime å venta på bussen!! Altså, første kvarteret var jo greit, for da var det et kvarter til bussen skulle komme, men den kom jo ikke før 3. Jeg som endelig trodde solen var her og skulle smelte vekk snøen, men der tok jeg jo grundig feil. Det var jo så fint vær idag morges! Så nå har jeg fine og blaute converse♥♥♥♥..

Snødd store kjerringer hos deg idag?
Hva skal du bedrive kvelden med?


want 24

Var inne og så litt på nelly nå, og fant et par sko som jeg fikk ganske lyst på!

Juena //nelly.com

for en uke!

Skulle akkurat til å sette meg med engelsk, da jeg kom på at jeg måtte blogge før jeg glemmer det!

Ser for meg at denne uka kommer til å bli litt travel. Kanskje andre ikke syns det, men jeg syns det ihvertfall! Kan jo ta litt oppsummering og hva jeg skal gjøre denne uka;
Mandag(idag): Gjøre ferdig presentasjon, øve til prøve, lekser
Tirsdag: Naturfagsprøve 1.time, øve på monolog og sang, lekser
Onsdag: Forhåpentlighvis ferdig med lekser, monolog/sang øving,
Torsdag: Monolog/sang øving, øve til samf.prøve(?), bedehuset

Og, ehm, ja. Fredag, er det jo ikke så mye spessielt som hender! :-) Men ellers så syns jeg uken ser ganske travel ut, og føler selv at det kanskje ikke blir så mye øving som jeg skulle håpet på. De andre hadde jo prøven forrige uke, men siden jeg var syk fra tirsdag til fredag, så skal jeg ta den i morgen i stedet for.

Nåja, da blir det hvertfall litt engelsk før jeg begynner med øving!

Q; har du mye å gjøre denne uken?
Q; har du vært syk i det siste?

"
life resembles a novel more often than novels resemble life" - George Sand.

22:54

Bli med du og da vel!

iamkonk
Stikkord:

want 23

can you see us?

Lykke! Nå ligger jeg og daffer på sofaen min mens jeg ser på Ghost Whisperer.
Ingeborg kom med en anbefaling der du kan se tv-show og sånn,GRATIS! Gjett om jeg ble glad da 'a, for jeg har jo kun 3 sesonger av GW.

Besøk siden her!


q; ser du på Ghost Whisperer?


want 22

don't want to!

Lyst til å sove, og ikke lyst til å sove!

Uff, jeg har hostet meg gjennom en halvtime allerede. Gleeeeder meg til å se hvordan resten av natten blir!.... 
Uansett, så VIL jeg oppover til pappa og møte folk i hallen.

Omg, sry for syte innlegg, følte bare for å få det ned et sted.

//we♥it

want 21

denne kjolen er så fin!
q: vad tycks?

Isabella Dress NOK 995, Lipsy - NELLY.COM

dere finner meg her!

Hvis du tilfeldighvis skulle lure på hvor jeg er, så kan du finne meg her;

Altså på sofaen min. Der skal jeg bli sittendes en god stund idag, og der vil jeg sitte å switche mellom å lese boken til Maria Amelie og å lese om vann. Utrolig spennende, ihvertfall å lese om vann. Hvem liker ikke å lese om vann liksom?

Vel, da får dere ha en fin dag, om dere skal på skolen, være hjemme, på jobb eller bort! :-))


q; har du lest boken til Maria Amelie?
q; er du syk?

want 20

opprydning

Idag har jeg tatt en opprydning på rommet mitt, men blir spennende og se hvor lenge jeg klarer å holde det ryddig denne gangen!

Og når jeg ryddet fant jeg blant annet disse to tingene;

go'gos elns, er fra jeg var 10 år ung, tror jeg.autograf fra de som er med i Return, haha, ba mamma om å skaffe meg autografen, siden jeg ikke var gammel nok!

 

Q; Hadde du go'gos ?
Q; Har du autograf fra Return?

want 19

litt forstyrrende bakgrunn, i know, men shit samma.
Untitled

by rikkepuzen on Polyvore.com

ich bin krank

Uff, da er jeg syk igjen da. Hvorfor må jeg være forkjøla? Og hvorfor minst to ganger i året? Var jo forkjøla i vinterferien også, men det ble litt bedre, før det i går bare ble verre.


Var også på kafe med Emilie igår, det er noe vi må gjøre oftere! Og pinlig nok, er dette det eneste bildet jeg har;


Hva gjorde du igår ?
Er du også syk idag?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits