varulver, hekser og vampyrer

Hei alle sammen!

Nå som vinterferien er på sin siste dag er jeg litt lei meg, jeg kunne gjerne hatt en uke til! Men men. Denne vinterferien har jeg tilbragt med varulver, hekser og vampyrer som tittelen sier. Har nemlig fått hekta på enda en ny serie; The Originals! Er en så utrolig bra serie, og klarer virkelig ikke slutte å se på den, synd at det bare er to sesonger, men. Jeg ser alt av serier og filmer på popcorn time, det er noe man laster ned, og det er ganske mye nytt der! Hørt at noen sier det er virus, men jeg har ikke merket noe til det i hvert fall.

Ser alle mine favorittserier der, så denne "appen" er virkelig å anbefale. En ting de ikke har som jeg gjerne skulle hatt der er Kardashians, men det finner man alltids et annet sted. De seriene jeg ser på er den nevnt over, Pretty Little Liars, Breaking Bad, Hart of Dixie, How to get away with murder og American Horror Story. Så det er en del å slå i hjel tid med! Ser også på filmer her og det er mye å velge mellom, men selv foretrekker jeg helt skrekkfilmer og sånn.


Har kommi litt lenger enn den episoden på bildet her, for nå er jeg på episode 21.

Ellers så var jeg i går ute på streetmeet her i Kongsvinger, og jeg skal innrømme det at SÅ mange biler på langtidsen(råneplassen) er det lenge siden det har vært! Og det var utrolig morro å være med på, ettersom jeg selv hadde en litt dårlig dag i går, så var det koselig å få kommet seg ut og være med gode venner og bekjente. Var vel ikke hjemme før ved 3 tiden i natt, så det tyder jo på en bra kveld!

Hva har dere gjort i vinterferien?

all over again

Hallo alle søte!

Tenkte bare å gi dere et raskt nattinnlegg. "Informere" dere litt. Jeg begynner å bli syk igjen, eller, jeg har vært forkjøla en liten stund nå og topper det hele med at halsen min begynner å bli hoven igjen. Noe som vil si at enten så får jeg streptokokker igjen, eller så får jeg betent spyttkjertel og må nok en gang på sykehuset. Men om det er det som feiler meg, så skal de operere vekk den kjertelen. Sist gang jeg var på kontroll på Elverum eller når jeg var innlagt der, husker ikke helt, så sa det at hvis det kommer tilbake så er det mest sannsynlig at de opererer. Så hvis det er dette som kommer tilbake, så håper jeg de gjør det, så jeg blir kvitt den dritten.

Begynner å bli lei av å være syk. Har et ganske dårlig immunforsvar dessverre så er "forkjøla" så og si året rundt. Men, på den annen side, så går det litt bedre med meg psykisk!

Har dere hatt betent spyttkjertel? I så fall, hvordan opplevde dere det?


når psyken sier stopp

Hei alle sammen!

Idag begynte jeg egentlig sent på skolen. Fikset meg, ordnet skolemat, pakket bagen og gikk ut døren. Men så "slår" psyken inn. Jeg kommer ikke lenger enn til litt borti gaten her før alt bare sier stopp.. Da snur jeg bare og går hjem igjen. Jeg som faktisk ville på skolen idag! Jeg begynner å bli så lei. Hvorfor kan jeg ikke bare bli frisk? Det er snart tre år siden, men jeg sliter like mye enda, om ikke verre. Det er ille. Ille at jeg ikke får til det jeg VIL få til. At det enkelte dager bare faller i grus, alt sammen. Jeg går jo til BUP en dag i uken, og føler at jeg gradvis blir bedre, men jeg er jo fortsatt ikke frisk. Jeg vil bli frisk. Jeg SKAL bli frisk. Selv om det ikke er i morgen, kanskje ikke neste måned, og kanskje ikke om 3 måneder, men en dag.. En dag skal jeg være helt frisk.

Jeg har også blitt deltidsstundent siden sist. Følte at det var det riktige å gjøre ettersom jeg har så mye fravær fra første termin. Så jeg er helt sikker på at jeg skal klare det. Jeg bruker heller et år ekstra enn at hele utdanningen min bare skal gå i dass fordi at jeg ikke er frisk. Det skal jeg ikke la skje. Psyken skal ikke ta fra meg utdanningen min, jeg skal klare det.

Men sannheten er; jeg er utslitt. 
UKM

Heisann!

Har ikke blogget på en stund nå, og fant ut at jeg likte best og blogge på blogg.no, så da fortsette jeg like greit her!

Idag så har jeg vært med på UKM her i Kongsvinger, med masse herlige folk. Er en like bra opplevelse hvert år! Selv om det ikke var like mange påmeldte i år som i fjor, så er det fortsatt like koselig.

Glåmdalen, lokalavisa, fulgte det også live! Det kan dere sjekke ut HER!


Måtte også kjøpe meg ny choker idag, ettersom jeg la igjen min hjemme..


Jeg og fine Eli min sang Fall for you av Secondhand Serenade


Og alene sang jeg Take me to church av Hozier! :-)

Nå som jeg endelig er hjemme igjen blir det ikke lange stunden jeg er oppe før jeg må hoppe til køys igjen. Må nemlig tidlig opp i morgen også for å komme meg på øving til russerevyen!

Håper dere alle har hatt en flott lørdag!♥

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits