sliten

Hallo!

Idag dro jeg hjem en time tidligere fra skolen. Helt utslitt idag, så blir bare og slappe av med netflix resten av dagen! Karet meg på skolen idag tidlig, men nest siste time gikk det bare ikke lenger.. Jeg tenkte jo også at jeg skulle lage sangvideo til dere i går, men også da var jeg veldig sliten. Har opplevd det en liten stund nå, men så fort jeg "kommer meg på beina", så skal jeg få laget en sangvideo! 
Haha, idag har mormor lekt fotograf! Måtte smile litt for dere da, mine fine lesere!

I morgen har vi gym, og da er det egentrening som står på planen. Men bortsett fra styrke, så er sikker på hva annet jeg skal gjøre.. Noen som har noe forslag?

Dette ble ett ganske kort innlegg, men er som sagt ganske sliten, så får heller ta det igjen senere!

mønstring

Hallo!

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en lite kjøretur. Har neesten ikke vært hjemme idag en gang! Jeg og M måtte opp klokken 8, for jeg skulle nemlig møte i rådhusteateret klokken 10. Har nemlig vært UKM idag, ungdommens kulturmønstring. Selv syns jeg det var litt dårlig oppmøte rundt publikum idag. Var ikke full sal en gang, noe det var ifjor. Men på en annen måte gjorde ikke det noe, for da var jeg ikke så himla nervøs. Men i hvertfall; Jeg sang sangen "Work" av Iggy Azalea, en av mine favorittartister. Sang blir vel litt feil og si, ettersom det er mest en "typisk" raplåt. Men jeg synes faktisk jeg gjorde det ganske bra, og fikk også gode tilbakemeldinger av de andre deltakerne på ukm, så det var utrolig hyggelig. Var også en der som var helt syk på å beatboxe, og det er jo bare helt rått å høre på!

Såå, i "anledning" ukm, så tenkte jeg faktisk å lage en sangvideo der jeg synger Work i morgen! Syns det er utrolig artig at jeg får til den sangen(tok meg bare to uker å lære andre verset). Så er litt stolt av meg selv. Haha, selvgod? Annet enn å "spille inn" sangvideo i morgen, så blir det bare å slappe av. Søndag er jo en daffedag, så det skal utnyttes. Vel, ikke helt.. Må fortsatt vaske klær..

Nå skal jeg sette på en film og munche litt godis, så håper jeg dere fine har en fin natt videre!♥


Bildet er ikke tatt i dag.

tidlig morgen

God morgen!

Idag har jeg vært tidlig oppe, så tidlig som halv fem! Er ikke noe jeg gjør hver dag, men ville ha litt ekstra tid til å spise frokost og fikse meg. Sov med håret i dott i natt, og gud.. Det så virkelig ut som en sau når jeg tok ut strikken, men har heldigvis roet seg ned litt nå! Tok to bilder til dere, men ble bare webcam bilder. Orker ikke å ta fra speilrefleksen så tidlig på morningen.


Ser at det fortsatt er litt sauete, haha! Håret mitt har også blitt "bleket", altså gått vekk litt i vask. Egentlig så gjør ikke det meg noe, for da blir det enklere å få det blondt. Noe som jeg savner nå..


Strikkejakka er fra Carlings og toppen fra Cubus.

Nå skal jeg bakke skolebagen min og pusse tenner og slikt og så drar jeg på skolen.

Ha en fin dag på jobb/skole alle sammen! :-)♥

nail polish

Hallo!

Har vært borte fra skolen idag og i går, grunnet skikkelig magesmerter.. Heldigvis er det bedre nå, så regner med å dra på skolen i morgen. Siden jeg hadde så mye dødtid, fant jeg ut at jeg skulle gjøre noe annet enn å se på film, serier og spille hay day, så da lakket jeg neglene mine! Jeg brukte et nail polish kit jeg har kjøpt på Bik Bok, der det er fargene; rød, gullglitter, svartglitter og svart. Under ser dere før og etter bilde.

Før

Jeg filet neglene mine litt føre jeg satt på neglelakken. Jeg filte dem i en "rund" fasong for å få de litt finere.

Etter

Ble altså rødt og gullglitter! :-)

Nå skal hockeykampen mellom Sverige og Tjsekkia rulle over skjermen her. Ha en fin kveld videre, mine fine♥

Ser dere på hockey?

 

SOA

Hallo!

Bloggen har dessverre vært litt nedprioritert i det siste da dagene går litt opp og ned. Jeg skal på møte på barnevernet i morgen og på tirsdag så var jeg hos legen. Har tatt to prøver, hvorav den ene jeg leverte til legen, og den andre ble sendt i posten til lillehammer. Sendte den på onsdag, så regner med at om det er noe feil så får jeg svar i løpet av uka. Dette er prøver i sammenheng med magen min, for å prøve å finne ut hva som er galt. Har også sendt inn ny søknad til BUP, som skal vurderes nå på torsdag, og håper jeg kommer inn denne gangen. Jeg trenger virkelig hjelp. Tidligere hendelser hjemsøker meg, og jeg vil ikke mer. Heldigvis har jeg vært såppas "sterk" og gitt alt jeg kan kutte meg med til mormor. Så jeg bare får de da jeg trenger de. Jeg vil ikke kutte meg lenger, og nå har det gått en uke siden sist. Jeg tenker på det, men jeg vil ikke gjøre det. Vil ikke ha flere arr..

Men, over til en litt hyggeligere sak! Jeg var borte på besøk i går hos en kompis hvor ei venninne av meg og x'en min var, så av anbefaling fra x'en min skal jeg nå sette meg og se på Sons of Anarchy på netflix. X'en min sier at serien er veldig bra, så da må jeg jo bare prøve å se den. Ettersom favorittserien min, Pretty Little Liars bare går en gang i uken, og ikke legges ut på netflix, så må jeg ha noe annet å gjøre i mellomtiden. Ellers så ser jeg også på Family Guy, en serie jeg er ganske opptatt av, den er ikke spesielt morsom, men vil heller beskrive den så dårlig så det blir bra.

Vi har internasjonal uke på skolen nå, og i morgen og på tirsdag har vi workshops, så vet ikke hvor mye blogging det blir da, men på onsdag så drar alle elevene, så da blir det forhåpentligvis litt mer blogging! :-)

Hva har dere gjort i det siste?


Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits