under månen

Hallo!

På torsdag var jeg ute og gikk en tur og når jeg så opp på månen ble jeg litt forbauset. Bare se på dette bildet her;


Prøvde å redigere bildet litt så dere skulle se det bedre. Ser dere den stoore ringen rundt månen? Det er ikke kameraet som har gjort det sånn! Var både stilig og litt creepy på samme tid.

 

Hva tror dere den ringen kan være?

hello redhead!

Hallo!

Nå har vi akkurat vært på Esso og leid oss film. Ja, dere leste riktig, ESSO.. Siste filmen av Harry Potter rulle nå over skjermen. Og en ting til; hello redhead


på tirsdag farget jeg håret mitt rødt igjen!

Nå blir det bare å se på filmen, og så kanskje en liten tur ut etterpå:-)

Hva skal dere i kveld?

okay

bøker

Hallo!

Idag er det lørdag g\og enda en kjedelig dag. Skulle så inderlig ønske at jeg var i kjæresten min sine trygge armer nå. Men her sitter jeg da. Har vært en liten tur på biblioteket idag og lånt meg to bøker av favorittserien min, nemlig Pretty Little Liars. Har lånt bøkene Feilfri og Rått. Så føre jeg begynner på de, så skal jeg siste episode av Pretty Little Liars og se filmen Fame. Og dessverre så har jeg ikke kameraet mitt her og ikke vet jeg når jeg får det, så da får dere nøye dere på webcam bilder så lenge.

Nå skal jeg godte meg med episoden og filmen!

Hva gjør du i kveld?

rally finnskog 2013

Hallo!

Denne helgen har jeg vært med Rune, og i går var vi på rally! Sykt lenge siden jeg har vært på rally så var artig og dra på det igjen. Var bare meg og Rune, men fy så koselig det alikevel var! :-) Tok en del bilder av rallybilene, og tre filmsnutter, så satt alt sammen inn til en video, istedenfor at det skal bli et møkklangt innlegg.

 

Var ikke så mye fart som det jeg hadde håpet på, men kom et par bilder innimellom som hadde ganske grei fart. Det var også to biler som holdte på og kjøre av, men klarte elegant og hente seg inn igjen på banen. Og selvfølgelig en del som la den breit, og det er jo alltid gøy å se på!


inngangsbilletten!

verdens beste kjæreste♥

kjæresten min som tok dette bildet, flink er han♥

Så nå gruer jeg meg bare til enda en skoleuke. Kjenner jeg gleder meg veldig til vinterferie om ikke så alt for lenge nå. En helg blir liksom ikke nok tid å slappe av på. Selv om man tilbringer den med hjertet sitt.

Hva har dere gjort i helgen?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits