rolig tirsdag

Hallo!

Idag har vært en rolig tirsdag. Og nå har jeg akkurat sett på frustrerte fruer, så nå står the big c for tur. Har også begynt å blø litt på tunga, der piercingen er. Noen som vet om dette er farliiig?

Har også vært og trent idag, men var ikke helt i form. Trente bare en halvtime før jeg fant ut at jeg ikke hadde nok energi til å fortsette, ettersom jeg nesten ikke har spist noe idag. Har fått i meg en energibar og en halv pizzasnurr og skal som sagt spise nudler nå.

Ellers idag, så fikk jeg det nye passet mitt i posten!


Det til venstre er fra 2004 og det til høyre er seff fra i år.


Bluse - Bik Bok, Genser - Bik Bok, Bukse - Vero Moda

ny uke

Hallo!

Nå sitter jeg på rommet og halvsover, er så utrolig sliten, men må få gjort ferdig en lekse.  Jeg er så utrolig flink til å vente til siste liten! Men uansett, så er det egentrening jeg skriver, og er sånn cirka kommet halvveis. Så da er det jo bare resten igjen! Og for å trøste meg selv, har jeg laget meg brownies ♥

Ellers så klarer jeg å spise ganske greit, gjør ikke så vondt lenger. Og igår så hadde vi bruchetta og paella til middag, og det var så utrolig godt!

Er ikke så utrolig klar for skole i morgen, men dit må man jo uansett. Eneste brae med det er at det ikke er så veldig lenge igjen til sommerferie, og det går jo ganske fort. Har også fått endra på vgs søknaden med hjelp fra en god kompis av meg (martin!♥), så nå er jeg heelt sikker på hva jeg skal gå!


dette fikk jeg billig, fordi det er skrivefeil!some problems

Hallo!

Nå sitter jeg og slapper av etter å ha brukt en drøy time på en porsjon med taco. Har noen små problemer med å spise og snakke, men i morgen er det nok enda bedre. Begynte å bli skikkelig hoven utover kvelden igår, og før idag klarte jeg ikke engang å spise opp en yoghurt!


Måtte også invistere i en ny mascara, siden min andre var nokså tom. Denne kjøpte jeg på H&M for 99,-bråbestemt

Hallo!

Nå har jeg akkurat vært ute en tur med mamma. Bare rett oppi bakken her hos ei dame som heter Sonja. Og jeg har fått tatt piercing i tunga! Skulle egentlig ikke få det før etter skoleturen til Berlin i april, men mamma og mormor prata sammen, og bestemte at jeg kunne ta det tidligere. Som da ble idag, og jeg fikk jo ikke tid til å grue meg en gang. Var faktisk ikke så vondt heller, mer ubehagelig. Syns det var vondere å ta den jeg hadde i leppa. Ikke har den hovnet opp så mye heller :)

Hva syns dere?


rosa♥♥

trøtt dag

Hallo!

Er nå ganske klar til å sove, skal bare lese litt til i boken min først. Jeg som skulle være flink til å lese tre engelske bøker i ferien. Hahahha! Men, jeg har prøvd mitt beste, er jeg heldig klarer jeg å lese ut to. Men  en må jeg i hvertfall lese ut, siden det er lekse i engelsk.

Idag har jeg ikke gjort stort mye, bare vært oppe hos oldemor og oldefar. Fikk også tatt et bilde av rådyrene som var utenfor, men det ble litt langt unna, men kan legge det ut fordetom.

innkjøp

Hallo!

Idag har jeg og bestemor vært på Maxi og egentlig skulle jeg bare en tur innom Kremmerhuset, men det ble jo en liten tur innom Bik Bok. Var nesten helt i himmelen jeg, Bik Bok på Hamar er jo nesten tre ganger så større en den på Kongsvinger. Var også en liten tur innom Enklere Liv, og der fant jeg sånn Tangled Teezer eller noe, og sånn parfyme beholder sak.


Genser og bukse fra Bik Bok 2 for 49 kr


Ring fra Bik Bok 29 kr


Kopp fra Kremmerhuset, husker ikke pris


"R" fra Kremmerhuset 39(?) kr

Hva har du gjort idag?

trøtt og sliten

Hallo!

Nå er jeg så sinnsykt trøtt, og er nok ikke lenge til jeg skal skalle puta! Har sitti sånn ca to timer eller noe på buss idag, og det blir jeg så utrolig utslitt av. Men nå sitter jeg trygt og godt hjemme hos min kjære bestemor og skal som sagt snart sove.

Haha, ble ikke mye skrivingen. Har dessverre sykt lite å skrive om nå, så da sier jeg bare; natta♥lykke!

Hallo!

I nuet sitter jeg og stapper i meg godis, ser på tv og skriver. Lykke♥ Har ikke gjort annet idag enn å se på tv og skrive, men for ikke så lenge siden kom onkel og tante hjem fra Sverige, og de hadde handlet for mormor. Da ble det jo også litt godis til meg!

I morgen drar jeg til bestemoren min i Ottestad og blir der til onsdag. Jeg blir å ta med meg dataen, så det blir blogging! :)

Hva skal du i vinterferien?


10 ting jeg hater/er redd for

Hallo!

Tenkte jeg kunne lage et bittelite innlegg om hva jeg hater og er redd for. Er helt sikker på at det er mer en 10 ting, men orker ikke å skrive så mye. Så da begynner vi heller med 10, og så kanskje det kommer flere innlegg seinere.

Jeg

1. Er redd for å gå over veien

2. Hater å gå på bruer

3. Hater edderkopper/småkryp generelt

4. Hater folk som helt seriøst tror de er noe

5. Hater å stå opp tidlig

6. Er redd for å kjøre bil og generelt alle transportmidler

7. Er redd for å dø

8. Hater å gå i joggebukser offentlig

9. Hater å ikke ha penger

10. Hater egentlig å snakke norsk

 

Så, det var det. Er det noen som kjenner seg igjen?


// weheartit.com

på'n igjen

Hallo!

I morgen er det tilbake på skolen igjen, har ligget syk to dager nå. Er så kjett å være syk uten å vite nøyaktig hva det er. Blir helt oppgitt av lege-Norge jeg..

Uansett, så føler jeg meg ganske sunn som har spist pizza for andre gang idag. Skal på Spenst i morgen, så det er vel egentlig inget problem. Ble faktisk medlem på Spenst nå på mandag. Skal bli digg å bare trene når jeg vil!

Hva har dere gjort idag?

Er du syk, men ikke vet hva det er?
bildedryss fra Haraset

Hallo!

Har jo helt glemt at jeg har en hel del bilder å vise dere fra leiren i helgen. Så her kommer de;


Jesus lyset♥


Tullinger!♥


Roy, Sondre, Morten, Emilie og meg!
Roy som er snill og kiler meg...


Alle følger med på bildet, og det er jo bra!


Nok en gang, Roy som alltid er kjempe snill(...) mot meg :)

En ting; vi liker å ha det ryddig!


Kan vel bare nevne at vi fikk -950 poeng av snusen....♥♥

kosekveld

Hallo!

Nå sitter jeg, Emilie og Gry bare og chiller på rommet. Før vi skal ned i matsalen og spise kveldsmat klokka halv 7. Har vært en tur i kiosken og kjøpt potetgull. Senere i kveld er det festkveld hvor hver av gruppene skal ha minst ett innslag hver. Kan nok bli spennende dette!

Er ikke så utrolig mye å skrive, så jeg bare slenger med et par bilder;
Høvla Potteter!♥


nøøørd, men glad i deg for det da, bessa!♥


min energikilde i kveld!

@ haraset

Hallo!

Nå er vi stort sett ferdig med å passe på barna for idag, bare å sjekke innom så alle har lagt seg nå snart. Og klokka 23 er det ledersamling. Har ikke gjort så veldig mye her enda, bare noen bli-kjent leker og kveldsmat og andakt.

I morgen så blir det nok en lang dag, med vekking klokka 8. Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg så veldig mye. Aking, spise pølser og greier. Men blir nok litt kos på kvelden, da det er festkveld. Så vi får se hvordan det går. Kan med hånden på hjerte si at jeg VIRKELIG håper at ungene er ganske slitene allerede i morgen.

Hva gjør dere i helga?


overskrift her

Hallo!

Stolt over meg selv at jeg kom på en så fin og bra overskrift......

Ja, uansett, så skulle jeg vel egentlig ha vært i seng nå. Men har drevet å småpakket til leiren i morgen. Egentlig så hadde jeg bestemt meg for å ikke dra (pga personlige greier), men så har jeg så fantastiske venner som klarer å overtale meg. Så da blir det leir alikevel.

Gikk også veldig bra med stripingen i stad. Eller, blekingen, fant ut at det var like greit.ute og farter

Hallo!

Hadde en dårlig dag igår, så følte ikke helt for å blogge da. Håper dere forstår. Nå er jeg ihvertfall hos Emilie, og vi har tatt i i sånn fargeting i håret, for jeg trengte virkelig å få vekk etterveksten og litt av det gule håret mitt. Etterpå bærer det ut, først å spise kebab, så på klubben. 

Nå er det snart så vi skal skylle ut fargen, så vi snakkes senere!

Hva skal dere idag?guten tag

Hallo!

Da har jeg gjort ferdig ukens lekser! nesten.. Har bare geo og naturfag igjen, og det er ikke så mange oppgavene, så jeg liker å se det som jeg er ferdig. Burde jo egentlig øve litt også, siden vi har en liten(STOR) prøve på torsdag. Læreren våres sier at den er liten, men klassen kjenner henne såpass godt at liten for henne, er STOR for oss. Tror nok jeg prater på hele klassens vegne når jeg sier det.

Idag fikk vi også igjen matteprøva som vi hadde på fredag, og jeg ble mildt sagt lykkelig når jeg fikk den igjen. Tom hadde stått der oppe ved tavla og hørtes sååå negativ ut, men sånn var det ikke på mitt resultat. Fikk 3- og er ganske fornøyd med det, i og med at jeg suger i matte. Har 2 på karakterkortet, og det eeeer så flaut!

Til helgen er det snøleir på Haraset, hvor jeg igjen med mange andre være ledere for unger. Får bare håpe jeg ikke blir syk igjen. Var så utrolig kjett og dra hjem forrige gang, men det var jo høyst nødvendig så.

Hva skal dere i helga?
ukm 2012 - video

Hallo!

Nå har jeg akkurat fått videoen fra Emilie, og tenkte at jeg kunne legge den ut her! 

ukm 2012

Hallo!

 

Har  akkurat kommet ut av dusjen og kom på at jeg ikke blogget om gårsdagen i går når jeg egentlig skulle det. Så da må jeg jo nesten gjøre det nå!

Igår så var det jo UKM her i Kongsvinger, og jeg hadde det kjempegøy. Spesiell takk til Vegard som gjorde meg mindre nervøs, og av alle ting så satt vi og pratet om artige.no. Don't ask why. Det var så utrolig nervepirrende og slitsomt og møte klokka 9, for så og vente hvertfall 7 timer på at forestillingen skulle begynne, og jeg var nummer 12 ut på scena. Og heldigvis var jeg i 1.akt. Emilie filmet meg mens jeg var på scena, og skulle sende meg den nå istad, men jeg fikk den ikke for msn er så mongo, så jeg må få låne minnekortet hennes og overføre. Håper ikke det tar altfor lang tid å laste den opp på youtube hvertfall.

Her er hvertfall de tre bildene jeg har fra igår;


Yeah, that's me.


Aller flinkeste Kristoffer!♥


Flinke Kine!

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits