forever alone

Hallo!

Mormor har blitt dårlig. Igjen. Men er hun heldig blir hun bare til i morgen. Er riimelig lei av at hun blir så fort syk, er så kjett :( Så i natt er jeg alene, men jeg klarer meg. Er egentlig litt godt å være alene, selvom jeg allerede savner mormor. 

 

Idag har jeg vært med Elin og Karoline og øvet til lørdagen. Da er det dags for UKM igjen. Elin og Karoline skal synge sammen, mens jeg skal synge alene. Jeg skal synge "You Make Me Wanna Die" av The Pretty Reckless og gleder meg egentlig en del. Elsker den sangen så utrolig mye!

 

Skal dere se på UKM i byen deres? Eller her i Kongsvinger?
kvelds

Hallo!

Nå har jeg spist kveldsmat, og sett første del av MGP og Norsk Attraksjon. Så nå venter bare del 2.

 

Idag har jeg bare sittet ved data'n og kjedet meg fullt ut. Derfor blir det jo ikke så spennende innlegg. Men kan jo meddele at jeg gleder meg en del til mandagen. For da skal jeg nemlig på sykehuset, og er jeg kjempe utrolig heldig, så får jeg vite hva som har vært galt med meg de siste tre årene!

 

Ser dere på MGP?


want 55

paradise

Hallo!

Nå sitter jeg og nerder matte, noe som går veldig bra(ikke egentlig). Og skal egentlig snart legge meg, men gud så mye spennende jeg finner på tv'n da!

 

Uansett, er jeg så utrolig glad i vennene jeg har. Dobbel understreking under "UTOLIG" altså, bare så det er sagt! Er så mange som er der når jeg trenger det. Og de stiller opp når jeg trenger det, og merker med en gang om noe er galt. Er så glad jeg har såå mange gode venner!

Har du mange gode venner?


Meg i midten. Jentene og sniken  hKAN!♥♥

innkjøp og sortering

Hallo!

Har i dag vært og forsåvidt er fortsatt helt på bånn. Har ikke en gang orket å ta på meg sminke. Er helt utslitt i helga, selvom jeg ikke har gjort en døyt, bortsett fra det lille samværet med Emmi på lørdag. Kan vel si at jeg er psykisk utslitt, men skal nå prøve å blogge ordentlig for det.

 

Siden vi driver med egentrening, skal vi jo skrive logg og sånn. Så i siste time idag, dro jeg på biblissen med Henriette, Geyka og Lina. Hvor jeg presterte i å tro på Henriette med at hun ikke skulle facerape meg. At jeg aldri lærer! Uansett, så fikk jeg bare skrevet to ord, og vi gikk heller på senteret. Der fikk jeg kjøpt meg øyevipper, så nå skal jeg bli skikkelig babe!hehehhe...

 

Uansett, så skulle jeg da ta bussen ti på 3, så rett før jeg kom til bussholdeplassen ser jeg bussen kjøre forbi meg. FML. Så da måtte jeg jo selvfølgelig GÅ hjem. Elsker å gå.....

Har også begynt å sortere bildene mine, så jeg skal holde mer styr på de. For se hvordan det går litt senere i året, haha.

 

Men uansett, disse er vippene jeg kjøpte

Ganske enkle egentlig. Kjøpte de på Lindex for 70 kr, tror jeg?


Kjørte som sagt sminkefri dag idag. Er egentlig ganske godt noen ganger!

 

Hva har du gjort idag?

koselig kveld

Hallo!

Nå sitter jeg og Emmi og ser på tv, har slått over på NRK, hvor MGP ruller over skjermen. Helt greit egentlig. Sitter å spiser sjokkis, pottis og popcorn. Emmi kom vel hit i 4 tia, og siden det så har vi bare sittet å stirret i pc skjermen. 

Er ikke så veldig mye mer å si, så da legger jeg bare med et par bilder!

Hva gjør dere i kveld?

finally

Hallo!

Nå har jeg endelig fått skaffet meg header til bloggen. Jeg har ikke laget den selv, men fikk min søte venn Sofie til å gjøre det, og jeg er kjempefornøyd!♥

Hva syns dere?festfin

Hallo!

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem, og fikk mamma til å ta bilder før jeg dro. Så sånn her så jeg ut i kveld;


 

slitin

Hallo!

I nuet driver jeg å lakker neglene, og burde egentlig ha vært i seng, siden i morgen blir en lang dag. Har som sagt tidligere ball i morgen, og er nok ikke hjemme før ved halv 1 tiden eller noe tror jeg. Skal prøve å få lagt ut outfit i morgen før jeg drar, men vet ikke om jeg rekker det. Kommer jo helt an på hvor lang tid jeg bruker på å ordne meg.

Ellers idag har jeg trent, gjort lekser, og øvd til prøve. Som kommer til å gå rett vest. Jeg elsker som regel historie, men mister liksom lysten når vi har prøve i to kapitler, haha.

Hva gjør du denne kvelden?
nytt innkjøp + trening

Hallo!

Har jobbet en stund med lekser nå, og er nesten ferdig. Bare at jeg må lese til prøve også, kan ikke si at jeg gleder meg akkurat. Burde vel det, siden historie er et av mine favorittfag, men jaja.

Idag har jeg vært en tur på Spenst igjen, og skal tilbake i morgen og på fredag. Er sånn tren 5 dager gratis ting, men jeg får ikke trent 5 dager på rad, siden jeg har ball på torsdag. Og i den anledning, måtte jeg bare ha denne lille hårpynten;


Kjøpte den på Glitter til 50 kr! elsker den allerede♥

 

Trener du?
Skal du ha ball snart?


travel jente i nye sko

Hallo!

Var ganske opptatt både i går og idag med å gjøre lekser, men nå er jeg heldigvis snart ferdig!

Har gått lenge med Uggs nå, og det hullet som var på skoen ble bare større, så da måtte jeg kjøpe nye vintersko, men fikk ikke gjort det før i går! Gått å sikla på de skoene her en lang stund, og endelig er de mine♥
Kjøpt på Eurosko til 500,- (halv pris)

Skikkelig smart som brukte de idag, kom meg ikke på skolen før jeg hadde fått gnagsår. Men alt ble bedre da jeg kom på skolen og fikk plaster på. Alt ordner seg for snille jenter, hihi♥

 

Har dere fått noen nye skopar i det siste?

ballhjelp og kveldskos

Hei!

Kom istad på at jeg ikke har en eneste aning om hva jeg skal ha på meg på ballet, untatt skoene. Så da tenkte jeg at jeg kunne få deres hjelp. Hvilken kjole syns dere er finest?


Fra venstre; H&M, Bik Bok og Bik Bok

 

Ellers nå i kveld, så skal jeg se på "Raske Menn", som begynner på TV2 om ikke så altfor lenge. Og snokete som jeg er fant jeg også fram litt kveldsgodt. Punsjkuler og seigmenn!♥
Hva gjør du i kveld?
Har du funnet ball antrekk enda?

my friends are the best

Hallo!

Kom hjem for en drøy time siden, og har hatt en kjempefin kveld! Jeg og bare de mest fantastiske jentene var på akekveld hos Mari. For min del syns jeg iaf at kvelden gikk alt for fort. Men sånn er det jo når man har det gøy! Må gjentas hvertfall♥
fine jenter alsåå♥
(bildet er fra mari's fjesbok)

want 54

style

 

 

go' natt hattifnatt!

Jaja, så er det skole i morgen(idag) da. Begynte egentlig idag(i går), men var fortsatt ikke helt bra, så jeg ble hjemme. Nå er jo klokka mer enn nok, så da må jeg nok si takk for meg i dag. I morgen må jeg også øve til en prøve vi skal ha på torsdag allerede. FML.

Har dere begynt med prøver og sånn allerede?


for en start!

Hallo bloggen, og ett godt nyttår til dere lesere!

Håper det startet bedre for dere enn for meg. Det hele startet med at jeg våknet i går morges og hadde så utrolig vondt i magen. Så jeg prøvde å spise, men det funket jo heller ikke. Mormor ringte mamma og de bestemte seg for at vi skulle ringe ned på legevakta og få time. Jeg fikk time klokka 3 og satt fader i meg 2 timer(!!) og ventet for å komme inn. Og når jeg først kommer inn, så må hu absolutt drive TRYKKE alt hun kan på magen min virket det som, ba meg slappe av(vet ikke hvordan i helvette jeg en gang klarte det!!) og så skulle jeg ta CRP eller hva det heter.

Og det er bare begynnelsen, rett etter jeg får det lille stikket i fingeren, føles det ut som om jeg skal spy, så besvimer jeg egentlig og litt etter kommer det en sykehus seng til meg og jeg blir kjørt ned på akutten eller noe. Så må de måle blodsukkeret mitt, og jeg får enda ett stikk. Så må jeg ligge der et par minutter, og jeg får endelig reise hjem. Må be mamma om å lage brødskive til meg for at jeg er utslitt, og bruker et kvarter på å spise kvarte. Legger meg for å sove. Og senere når jeg skulle legge meg igjen, måtte jeg dessverre etter en liten stund vekke mormor og be hun lage mat til meg. Brukte minst litt over en time, og da hadde jeg ikke spist halve(!) brødskiva engang.. Jaja, nå ser det hvertfall ut til at jeg kan spise ordentlig igjen, og godt er det!

Hvordan har din start på året vært?

Her er foresten et bildet av hvorfor jeg var så glad på slutten av det gamle året;

Jeg har nemlig kjøpt meg extensions!♥

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits