stress og press

Hei dere fine!

Fikk et spørsmål på ask på onsdag, eller var mer en "ordre" egentlig om at jeg snart måtte blogge. Og, vel, her er jeg! Denne uken har det gått i ett, lange skoledager og øving til i går etter skolen. På onsdag var jeg syk og idag er jeg syk. På onsdag var jeg sykelig forkjølet, tett i nesa og vond hals noe som fortsatt ikke har gått over. Og idag sliter jeg med hodevondt etter gårsdagen. Jeg personlig føler det har vært mye stress og press rundt denne konserten. I hvertfall mye stress den siste uka, og så er det jo et visst press om at vi skal "toppe" konserten ifjor, og jeg føler vel kanskje at vi klarte å gjennomføre det. Jeg følte i hvertfall et lite press på meg selv, ettersom jeg hadde et solonummer, og vet dere hva det var? Work av Iggy Azalea, som jeg sang på ukm. Jeg fikk min snille asian Andrea til å filme meg, så da får dere det "coveret" jeg har lovt dere også! :-)

 


Er dessverre bare mobilvideo, men jeg har hørt på kvaliteten og den er helt fin. Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet og si hva dere synes!

I helga skal jeg bare være hjemme, prøve å bli frisk igjen. Er drittlei av å være forkjøla nå, vært det i litt over en uke. Begynte med det i vinterferien, men nå er det mest bare halsen som er vond. Så får håpe jeg er på bedringes vei! 

Hva skal dere i helga?

born to die

Trosset sykdommen og bloggfrien idag, og fikk ræva i gir og lagde en sangvideo til dere. Noe jeg virkelig syns var på tide. Må bare bekalge støyet i bakgrunnen..

Vad tycks?


white horse

Vad tycks?

ukm 2012 - video

Hallo!

Nå har jeg akkurat fått videoen fra Emilie, og tenkte at jeg kunne legge den ut her! 

en gammel video

God kveld!

Tenkte jeg kunne vise dere en av mine gamle sangvideoer, som har nådd 601 views!

Someone like you - cover

Da var endelig sangvideoen her!

Det er litt flatt noen steder, og enkelte steder er ikke melodien helt på plass heller, men det får dere bare tåle! :- )

Skriv gjerne hva du syns i kommentar feltet!


kunne jeg fått litt hjelp?

Jeg hadde tenkt, for første gang på lenge, å lage en sangvideo. MEN da trenger jeg deres hjelp!

 

Det har seg sånn at jeg ikke har en eneste aning om hvilken sang jeg skal synge. Og det er jo litt dumt, for uten en sang, så er det jo selvfølgelig ingen sangvideo. Så derfor trenger jeg deres hjelp;

Hvilken sang vil dere høre meg synge?

stay (cover)

Kan være lurt å skru opp lyden litt etter introen :-)

Q; Vad tycks?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits