det store utland

Hei!

I går var jeg med S til det store utland, altså Sverige. Skulle hovedsaklig ha snus, men ble litt ekstra også. Haha, føler meg litt slem som dro han med inn i alle disse klesbutikkene. Før han hentet meg, var jeg på senteret her i Kongsvinger, oog innom Bik Bok igjen, hvor jeg fant litt mer godsaker som ble med hjem!


Singleten er fra Carlings og på salg kostet denne meg bare 65 kr! Skjørtet er fra Bik Bok. Jeg bruker det som høytlivskjørt, ergo så kort på bildet.


Toppen er helt basic og også fra Bik Bok.


Øreringer og neglefil. Så lenge jeg har utvidelse i det ene øret, bruker jeg bare en ørering. Derfor tenkte jeg at disse passet perfekt!


Hjerteringen, denne går det ann og åpne, feste med magnet. Jeg har ikke langt noe inni der, i og med at jeg rett og slett bare ikke vet hva det skulle vært. Alt jeg handlet på Bik Bok kostet meg bare 119 kr! :-)
Parfyme fra Nicki Minaj, kjøpt på Kicks. Denne her lukter bare så utrolig godt! Kostet 339.

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Skal spise middag med familen klokka 8 og etter det kommer S en tur.

Ha en herlig fredag alle sammen!♥

innkjøp 14.01.14

Hallo!

Fikk vite at stipendet kom inn på fredag allerede, så etter jeg hadde kommet til Kongsvinger en halvtime(!!!!) for sent, gikk jeg innom senteret, for å titte om det var noe salg. Oog det var det jo selvfølgelig! Jeg var innom Bik Bok og Glitter og fikk med meg litt saker :-)


Armbånd fra MK and A Olsen, ring og nesestrips(?) striper kanskje, haha. Alt dette betalte jeg bare 80 kr for!


Ble litt mørkt bilde, men elsket dette armbåndet med en gang jeg lå øynene mine på det. Så det ble såklart med hjem!


Dekselet som sitter på mobilen ble kjøpt forrige uke, men ble også kjøpt på Glitter, så valgte å vise dette samtidig. Jeg syns det er superbra at de har fått inn litt deksler til Samsung også, for det har jeg virkelig savnet! Det nye dekselet og øredobbene betalte jeg 87 kroner for! Billig handel, men jeg ELSKER å handle på salg!

Hva syns dere om innkjøpet?

awkward

Hallo!

Så har jeg ikke blogget på en stund igjen da. Jeg orker rett og slett ikke å beklage meg, for jeg vet at det mest sannsynlig kommer til å skje flere ganger. 2.året på musikklinja er krevende, og jeg vil fokusere mest mulig på skolen, men skal ikke slutte å blogge. Det blir bare i minimale mengder. Har også hatt en del awkwarde øyeblikk de siste dagene, så har heller ikke hatt helt energien til å blogge.

Har sovet borte to dager denne uka. Begge dagene til Gina på Magnor. På tirsdag sov Ingebjørg der også, og vi fikk besøk av Silje! De tre jentene er virkelig herlige. Vi hadde det kjempekoselig og til slutt måtte Silje dra, uheldigvis. Jeg, Gina og Ingebjørg bestemte oss derfor for å gå ned og se en film, mens Gina gjorde spansk og jeg norsk. Vi så på The perks of being a wallflower. Kan ikke helt huske om vi så den ferdig, men vi så den i engelsken på 1.året. Den filmen er så utrolig fin! 

I går sov jeg hos Gina igjen, men føre vi dro hjem til henne dro vi til Sverige. Jeg trengte meg en ny bag, noe Gina også gjorde i tillegg til sko. Først var vi på Sportshoppen, men så ingen bager, så da spurte vi i kassa for å være sikker, men der hadde de ingen. Men på andre siden av veien, altså sånn typ 10/15 min å gå, DER hadde de. Så etter Gina hadde kjøpt seg sko, bestemte vi oss for å gå akkurat dit. Valget falt på en north face bag, og jeg er utrolig fornøyd. Jeg husker dessverre ikke navnet på butikken, men det var i hvertfall salg på den. Den kostet egentlig 1200, men jeg fikk den for 999 SEK/ 977 NOK.
Aaah, se de freshe fargene da dere! Jeg er utrolig fornøyd med den!

Som sagt i starten av innlegget har jeg hatt et par av de awkwarde øyeblikkene de siste dagene eller, de to siste ukene vel og merke. Jeg kommer ikke til å gå noe nærmere inn på hva det er, og kommer vel heller ikke til å hinte så alt for mye til det heller. Det er bare awkward og litt vanskelig samtidig. Jeg tar(prøver) tiden til hjelp, og bare ser hva som skjer! :-) Har også heldigvis venner som får meg til å le da jeg helst ikke vil det, hihi.Ellers har jeg "begynt" med Ask.fm igjen. Har hatt kontoen hele tiden, men har bare ikke vært innom den på en stund. Dere kan finne meg der under brukernavnet "barbierika", som på nesten alle andre plasser! Still meg masse spørsmål da dere! :*

Har du bag fra The North Face?
Har du bruker på ask.fm?

shopping

Hallo!

Søndag, og dagen derpå. Var på tidenes fest i går, hvor blant annet Stian Thorbjørnsen gjestet, men det fortalte jeg dere vel om? I så fall, så er det den beste festen jeg har vært med på. Og det var ikke bare pga Stian. Men gud, så sykt god stemning det var der! :-) Formen er helt fin igjen nå, selvom jeg ikke var så veldig dårlig da jeg sto opp heller. Sånn typ halv 1 tiden? I hvert fall..

Etter som butikkene er stengte idag, kikket jeg litt innpå nelly, på salgsiden deres. Og DER fant jeg noe fint! Fant dessverre ikke igjen den da jeg hadde klikket den hjem til meg, så. Er den utsolgt? Dere kan i hvertfall få se den da jeg får den!


poutymouuth.

I morgen er det atter en gang skole. Kan ikke si jeg gleder meg, men bare man kommer i gang, så går det vel fint. Nå går det også veldig fort til kantinekonserten vi skal ha, og jeg gleder meg faktisk, for første gang! I fjor hadde vi en ganske døll sang, men i år er det bedre! :-)

Har dere bestilt noe fra nelly i det siste?

nytt og billig

Hallo!

For ikke lenge siden kom jeg hjem fra gaten med mamma. Vi har nemlig vært på en liten shoppingtur! Mamma spanderte litt ting på meg, så da ble det to overdeler, en bh og tre smykker. Er ganske fornøyd egentlig :-) Var jo 70% på smykkene på Bik Bok, så da måtte vi jo slå til! Glemte å ta bilde av toppene, haha. Men de er helt basic svarte fra Cubus, så det gjør vel ikke stort mye.
Ring fra Bik Bok
Kjede fra Bik Bok


Ooog enda et kjede fra Bik Bok, hih. Mamma kjøpte seg også to smykker, og det kom vel på rundt hundrelappen :-)


Og her har dere halve meg, haha. Genseren er fra Bik Bok, Kjedet fikk jeg av min kjære, og Sløyfa er fra Glitter.

Har hatt det koselig idag, og etterpå blir det kanskje litt forandringer på håret også! :-) I morgen skal jeg og mamma trene, men før det skal jeg hente lillebror på SFO.  Og i morgen kveld så kommer også Aleksander, og det blir kos! Skal tidlig opp på fredag for og dra til Sverige, for på fredag har vi sånn grillfest her i sameiet, og det blir også gøy. Det er det jo hvert år, haha! 

Hva syns dere om innkjøpet? Har dere vært på slag på Bik Bok i det siste?


 

bittelite innkjøp

Hallo!

Idag var det tid for stipend igjen. Skoleårets siste :-( Så må vel prøve å spare det så godt jeg kan, og finne meg en helsikkes jobb så jeg har penger til jeg skal på ferie. I hvertfall, så var jeg en liten tur på senteret med Gina, og så litt, og jeeg hadde på en måte bestemt meg litt på forhånd for hva jeg skulle ha. Har sett på disse buksene siden de kom ut, og bestemte meg for at med en gang jeg fikk penger, så skulle jeg kjøpe de, og det gjorde jeg!


Bak og foran. Elsker disse. De er mye finere på enn når de henger og slenger på stativet. Og i størrelsen så er de kanskje bittelitt små, men jeg tok str. 30 som jeg pleier å ha. Prøvde 29, men det ble for lite. Så anbefaler dere nok til å kjøpe de i den størrelsen dere vanligvis bruker, om dere skal ha disse :-)

Så var vi vår obligatoriske tur innom bikbok, og der fant jeg denne herligheten;

Har et lignende par fra før av, bare fra Glitter og litt andre farger. Dere kan se det på bildet nederst til høyre på forrige innlegg. Måtte bare ha disse solbrillene. Og så er de jo svarte, så de går jo til det meste.

Hva syns dere om innkjøpet?

it's friday

Hallå!

Nå som det endelig er fredag igjen, gjør jeg som jeg nesten gjør hver fredag på denne tiden; sitter i stua og ser på Senkveld. Og så er Joachim her.  Kos. Også koser vi oss med potetgull. Selvom det er fredag idag, så kunne jeg gjerne ha hatt en bedre fredag. Skulle også egentlig til frisøren idag men.. Jeg var en liten tur innom Bik Bok og kjøpte meg noe jeg tror var øredobber, men er litt usikker gitt.

Er det øredobber, eller hva er det?Kjøpte meg også en ny hals, men den tok jeg ikke bilde av, av en eller annen grunn. 

innkjøp 161012

Hallå!

 

Når jeg hadde kommet til Kongsvinger idag, gikk jeg for å møte Joachim en ørliten tur, synd det ble så kort. Men skal heldigvis til han på fredag, så tenker nok at jeg går til han etter jeg er ferdig på skolen :-) I og med at det ikke er så langt til han fra skolen, så er det likegreit.

Etter jeg hadde møtt Joachim, så møtte jeg på en gammel klassekamerat, nemlig søte Ida som ble med meg på senteret. Skulle bare kjøpe meg en bukse jeg har siklet på en stund, men var en genser som bare ropte på meg, så bare måtte ha den! Den er kjempefin og jeg gleder meg til å bruke den.
Åååh, så utrolig fin!
Har en helt lik bukse bare i svart. Glidelåsen er bak og det er highwaist.

Begge plaggene er fra Vero Moda.

Hva syns dere?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits