avslappet

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg i sykehussenga og bare slapper av. Jeg hadde en operasjon i går for å få fjernet spyttkjertelen som jeg har hatt problemer med tidligere. Våknet i går ved 8-tiden og ble operert i 12-tiden og var ikke våken igjen før i 17-tiden. Så det var en lang dag kan man si. Etter de hadde fjernet spyttkjertelen satt de inn ett dren for å forhindre at det skulle blø og bli infeksjoner, og jeg skal ærlig innrømme at det er noe av det ekleste jeg har kjent. Klarte heller nesten ikke å prate etter operasjonen fordi halsen min var så sår, og nå etter jeg har fått ut drenet er det fortsatt vanskelig å svelge.På det midterste bildet her ser dere altså drenet jeg hadde i halsen. Vet dette kanskje kan bli litt ekkelt for noen å lese, men samma det. Jeg fikk ut drenet på morningen idag og det var utrolig ekkelt! Det nederste bildet er etter jeg byttet bandasje, som sagt så er det fortsatt veldig ubehagelig å svelge og å spise, men jeg prøver så godt jeg kan. Det er også ganske "ekkelt" å røre på hodet pga. såret og bandasjen, for jeg er så redd at det skal sprekke opp, men det gjør jo ikke det, haha. Er bare jeg som er litt paranoid.

Nå skal jeg prøve å komme meg opp av senga og en liten tur ned på Narvesen, så nemlig at de har gratis kaffe hver dag denne uken!

Har dere operert vekk spyttkjertelen?

på leting

Hei alle sammen!

Nå er det en veldig god stund siden jeg har blogget, og selv om jeg ikke helt vet hva jeg skal blogge om, så slenger jeg inn ett innlegg uansett.

Som overskriften sier så er jeg på leting. Både etter jobb og leilighet. Jeg droppet ut av skolen for ca en måned siden, fordi jeg rett og slett ikke klarte mer. Psyken tok overhånd og sa stopp. Jeg hadde så lyst til å klare dette nå, men sånn ble det da altså ikke. Så da er jeg på leting etter jobb og ett nytt sted å bo som sagt. Jeg har lenge hatt tanken om å flytte hjemmefra, men jeg har aldri gjort noe med den tanken fordi jeg har likt meg så godt hjemme her. Men nå tror jeg at det er tid for å finne meg noe eget.

Jeg fikk også ett brev i posten her om dagen. Innkalling til en ny operasjon. Jeg var jo innlagt rundt denne tiden i fjor tror jeg det var, med betent spyttkjertel. Første operasjonen hadde jeg i juni, hvor de prøvde å gå inn i munnen og fjerne den steinen som ligger og blokkerer der, men det fikk de ikke til, de fikk bare ut litt grus som de fortalte meg. Så var jeg på kontroll på Elverum nå for ikke så lenge siden og da fikk jeg valget mellom å få en ny operasjon eller ikke, og da valgte jeg operasjonen, rett og slett fordi jeg er møkk lei av å kjenne denne "steinen" inni munnen min. Så 16.november er det altså en ny operasjon som står for tur, og jeg skal innrømme at jeg gruer meg litt. Det de skal gjøre under denne operasjonen er og gå inn i halsen, ettersom de skal fjerne hele kjertelen, og etter operasjonen så skal jeg få et dren i halsen, i tilfelle jeg blør. Det er faktisk drenet jeg gruer meg mest til, og vet ikke om jeg kommer til å greie å spise ordentlig etter operasjonen heller. Men det kommer nok til å gå bra, for på Elverum så er de så utrolig flinke, og jeg er i hvert fall skikkelig fornøyd med dem!

Har også lagt inn et nytt design her på bloggen, men har ikke klart å få inn headeren enda.. Så om noen ville ha hjulpet meg med det, så hadde jeg blitt veldig glad! :-)

 

Har dere fjernet spyttkjertelen? I så fall, hvordan var det å spise etter operasjonen?ny runde

Hei alle sammen!

En god stund siden jeg har blogget nå, og gjør det faktisk på mobilen nå, ettersom min "kjære" skolepc ikke funker helt som den skal.

Har jo skjedd en del siden sist gang. Russetiden ble begynt og jeg hadde det kjempegøy, helt til jeg ble syk den siste uka, og var så vidt med. Det var jo ikke akkurat etter planen, men men. Russetiden tok slutt, og nå er jeg jammen i meg syk igjen..! Er ganske lei akkurat det nå, både å være syk og å være psyk. Jeg er ekstremt sliten etter russetiden, men også sliten av alt det andre.

Neste uke så har vi to eksamener. Bokmål og nynorsk skriftlig,og det skal vel gå bra.

endring i planene

Hallo lovlies!

Idag har jeg som sagt vært på skolen igjen, men ble en relativt kort dag ettersom jeg måtte innom nav på Kongsvinger for å søke livsopphold - igjen. Men på skolen idag så hadde vi besøk av politiet som hadde et foredrag om russetiden og litt sånn generelt med hva som kan skje hvis du gjør ditt og datt. Og det syns jeg er veldig bra, selv om hver enkelt skal kunne skjønne forskjell på rett og galt. Men så er det som regel i beruset tilstand at disse gale tingene skjer.

Som jeg skrev i forrige innlegg skulle jeg ha fri i morgen, men det ble endret på. Kontaktlæreren min kom bort til meg før foredraget med politiet startet og sa at jeg kunne få ta opp nynorsk tentamen i morgen, som de andre hadde forrige mandag, men da var jeg syk. Så jeg er veldig glad for at jeg fikk mulighet til det!

Ellers så er det bare to dager igjen til russetiden er i gang, og jeg får virkelig ikke sagt nok om hvor mye jeg gleder meg!

Nå skal jeg se dagens episode av Pærra, så jeg kanskje får lagt meg litt tidligere i kveld.

varulver, hekser og vampyrer

Hei alle sammen!

Nå som vinterferien er på sin siste dag er jeg litt lei meg, jeg kunne gjerne hatt en uke til! Men men. Denne vinterferien har jeg tilbragt med varulver, hekser og vampyrer som tittelen sier. Har nemlig fått hekta på enda en ny serie; The Originals! Er en så utrolig bra serie, og klarer virkelig ikke slutte å se på den, synd at det bare er to sesonger, men. Jeg ser alt av serier og filmer på popcorn time, det er noe man laster ned, og det er ganske mye nytt der! Hørt at noen sier det er virus, men jeg har ikke merket noe til det i hvert fall.

Ser alle mine favorittserier der, så denne "appen" er virkelig å anbefale. En ting de ikke har som jeg gjerne skulle hatt der er Kardashians, men det finner man alltids et annet sted. De seriene jeg ser på er den nevnt over, Pretty Little Liars, Breaking Bad, Hart of Dixie, How to get away with murder og American Horror Story. Så det er en del å slå i hjel tid med! Ser også på filmer her og det er mye å velge mellom, men selv foretrekker jeg helt skrekkfilmer og sånn.


Har kommi litt lenger enn den episoden på bildet her, for nå er jeg på episode 21.

Ellers så var jeg i går ute på streetmeet her i Kongsvinger, og jeg skal innrømme det at SÅ mange biler på langtidsen(råneplassen) er det lenge siden det har vært! Og det var utrolig morro å være med på, ettersom jeg selv hadde en litt dårlig dag i går, så var det koselig å få kommet seg ut og være med gode venner og bekjente. Var vel ikke hjemme før ved 3 tiden i natt, så det tyder jo på en bra kveld!

Hva har dere gjort i vinterferien?

all over again

Hallo alle søte!

Tenkte bare å gi dere et raskt nattinnlegg. "Informere" dere litt. Jeg begynner å bli syk igjen, eller, jeg har vært forkjøla en liten stund nå og topper det hele med at halsen min begynner å bli hoven igjen. Noe som vil si at enten så får jeg streptokokker igjen, eller så får jeg betent spyttkjertel og må nok en gang på sykehuset. Men om det er det som feiler meg, så skal de operere vekk den kjertelen. Sist gang jeg var på kontroll på Elverum eller når jeg var innlagt der, husker ikke helt, så sa det at hvis det kommer tilbake så er det mest sannsynlig at de opererer. Så hvis det er dette som kommer tilbake, så håper jeg de gjør det, så jeg blir kvitt den dritten.

Begynner å bli lei av å være syk. Har et ganske dårlig immunforsvar dessverre så er "forkjøla" så og si året rundt. Men, på den annen side, så går det litt bedre med meg psykisk!

Har dere hatt betent spyttkjertel? I så fall, hvordan opplevde dere det?


UKM

Heisann!

Har ikke blogget på en stund nå, og fant ut at jeg likte best og blogge på blogg.no, så da fortsette jeg like greit her!

Idag så har jeg vært med på UKM her i Kongsvinger, med masse herlige folk. Er en like bra opplevelse hvert år! Selv om det ikke var like mange påmeldte i år som i fjor, så er det fortsatt like koselig.

Glåmdalen, lokalavisa, fulgte det også live! Det kan dere sjekke ut HER!


Måtte også kjøpe meg ny choker idag, ettersom jeg la igjen min hjemme..


Jeg og fine Eli min sang Fall for you av Secondhand Serenade


Og alene sang jeg Take me to church av Hozier! :-)

Nå som jeg endelig er hjemme igjen blir det ikke lange stunden jeg er oppe før jeg må hoppe til køys igjen. Må nemlig tidlig opp i morgen også for å komme meg på øving til russerevyen!

Håper dere alle har hatt en flott lørdag!♥

bytter plattform!

Hallo!

Jeg har valgt og bytte blogg plattform fra blogg.no til nouw! Så dere kan følge meg der. Bloggen er her!

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 1582136309
Ett godt nytt år!

Hallo!

Vil bare nok en gang ønske dere ett godt nytt år, og håper at alle hadde det koselig i går. Det hadde i hvert fall jeg! Vi begynte med å spise kalkun til middag halv 7 og dessert etter det, og under middagen måtte hver og en av oss trekke en lapp hvor det sto skrevet en utfordring som vi skulle gjøre under middagen, uten å si til noen andre hva utfordringen var. Senere på kvelden, sånn cirkus kvart på tolv, så gikk vi alle sammen ut og drakk alkoholfri champagne, tente på stjerneskudd og fyrverkeri når klokken slo tolv og vi gikk inn i ett nytt år. Hadde også tent opp bål, så vi ikke skulle fryse i hjel, haha. Men som jeg nevnte i forrige innlegg, så skulle jeg prøve å få tatt noen outfit bilder av hvordan antrekket mitt var i går kveld, og det har jeg fått gjort!Brukte til og med leppestift i går, noe jeg vanligvis ALDRI gjør, ikke når jeg er på fest eller noen ting, men tenkte, what the hell? Det er nyttårsaften liksom.


Kjole fra HER// Sko fra Jeffrey Campbell, Lita spike


Ble til en forandring faktisk veldig fornøyd med sminken og hele antrekket mitt i går!

Nå sitter jeg hjemme hos mamma på Skarnes og gjør egentlig ingen verdens ting. Bare slapper av, for er som regel helt utslitt etter å ha vært på leir.

Hvordan var deres nyttårsaften?

nyttårsleir

Hallo!

I nuet sitter jeg på Haraset og som overskriften sier er jeg på nyttårsleir. Det er like koselig hver gang og komme tilbake hit. Vi har alle akkurat vært ute i finværet en tur, ettersom det ikke er så særlig kaldt idag. Har også med kameraet hit, så har tatt en del bilder jeg tenkte og slenge med!

Nå sitter vi og ser på at Ola og Endre spiller fifa, og snart er det grøt på gang her! Etter det så blir det vel og ordne oss til i kveld. Skal prøve å få tatt noen outfit bilder til dere som dere får i morgen da jeg har kommet meg hjem igjen :-)

Ble et litt kort innlegg dessverre, men vet liksom ikke helt hva mer jeg skal fortelle om, så ønsker dere bare et godt nyttår og håper at dere koser dere i kveld! ♥

julestress

Heisann!

Da har jeg endelig fått ræva mi i gir for å blogge litt for dere igjen. Har vært ganske mye i det siste på skolen og ikke minst julestress. Idag er det jo lille julaften, og jeg gleder meg utrolig mye til i morgen. Mest for og åpne gaver, haha!Som sagt så har det vært en del å gjøre på skolen før vi fikk juleferie. Vi har hatt særemne, eksamensoppgave, prøver og julekonsert. Så sier kanskje seg selv at det har vært en del å gjøre. Har derfor ikke hatt helt motivasjon til å blogge, eller ork. Siden det er blitt vinter, så har jeg også vært litt mer nede i kjelleren enn vanlig, da jeg sitter en del på rommet og bare ser på serier og spiller Kardashian spillet. Men det går mot lysere tider!Har også satt opp juletreet, pyntet det og lagt gaver under. Det er så koselig! Og siden det er lille julaften så har vi fortsatt tradisjonen med å se på grevinnen og hovmesteren på NRK1, noe som er like moro hver gang (synes i hvert fall jeg).

Jeg og mormor var en tur nede på senteret i går for å få gjort unna de siste julegavene og jeg fikk også med meg en liten ting hjem!

Mobilsticker fra BikBok, husker dessverre ikke pris på det, men det var på salg.

Nå skal jeg fortsette kvelden min med å se på serie, spise kjempeklump, snuse og drikke red bull!

Jeg håper dere alle får en kjempefin jul!♥
 

helt ferdig

Hei alle sammen!

Gud så lenge siden det er siden jeg har blogget nå! Vel, grunnen til det er at jeg ikke har hatt stabilt internett, og at jeg har vært utbrent. Har rett og slett ikke orket og blogge eller gjøre nesten noen ting i det hele tatt denne siste måneden. Er hjemme igjen til stabilt nett, men kan ikke love at det blir så veldig bra blogging framover. Har en dårlig periode akkurat nå. Kan hende det kommer noen innlegg i ny og ne, men vet ikke enda. Så til dere som fortsatt titter innom bloggen min; jeg er takknemlig♥

Har egentlig ingenting å blogge om nå, og heller ingen motivasjon. Eller en liten en. Tenkte jeg skulle lage en liten "review" av det nye albumet til Tokio Hotel. Er sikkert ikke alle som er like begeistret for det, men kan fortelle at jeg skal lage den på engelsk for hovedsaklig og ha den ute på youtube, men kommer sikkert også til å legge den ut her på bloggen. Har også høstferie nå, så skal prøve å komme meg opp igjen, så kanskje det blir bedre med blogging etter ferien, men kan dessverre ikke love noen ting.


bildet er fra i slutten av september.

I am Barbie

Hallo!

Vet jeg ikke fikk blogget når det var russekro, og det beklager jeg, men glemte helt av det, og siden da har det gått i ett med skole og kjøretimer egentlig. Men håper på å klare å blogge mer jevnlig nå, om ikke hver dag, så kanskje i hvert fall annenhver. Akkurat nå, så er jeg hos mamma i Austvatn, virkelig vælas navle.. Er koselig her da. Skal være her til mormor kommer hjem igjen, og tror nok det kommer til å gå helt fint.

Tirsdager er alltid en tøff dag på skolen. Begynner med produksjon etterfulgt av kor, så er det veiledning, dirigering og musikkhistorie etter det. Men selv om skoledagen da er ferdig, så er jeg ikke jeg ferdig. Vi er ferdige på skolen ti på tre på tirsdager, men jeg har sangtime halv seks, så jeg er ikke ferdig før kvart over seks! Sanglæreren min er utrolig flink og rå, så det er jo ikke hun det er noe problem med, er bare det at jeg skulle likt å ha time litt tidligere på dagen..

Men, over til noe mye mer koseligere! Jeg husker ikke om jeg har nevnt det her på bloggen, men mens jeg var syk, så klikket jeg noe greier hjem fra sheinside, og har på meg den ene nye genseren idag!


Dette er altså den nye genseren, og kan vel si at livet mitt er komplett nå? Skulle helst ha hatt en stoor hello kitty samling også, men dette er jo et bra steg på veien! Alle som kjenner meg, vet at jeg elsker rosa, og under den kategorien kommer også Barbie, haha!

Siden sist har jeg også kjøpt meg ny mobil! Min gamle S3 var helt gåen, slo seg av som den selv ville og klikka om hverandre, så da fant jeg ut at jeg like godt kunne kjøpe meg en ny en.


Og da ble det en iPhone 5S! Har egentlig hatt lyst på den en stund, men vurderte og vente til 6'ern kom, men klarte ikke vente, haha.. Så da ble det denne, og jeg er kjempe fornøyd. Har jo hatt iPhone før, men det begynner å bli en god stund siden, så var litt uvant i starten og skulle skrive på den og sånn, men det gikk typ en dag, så var jeg vant med det.

Nå skal jeg fortsette og øve til morgendagens prøve i musikkhistorie, og så skal jeg se på BB!

Har du iPhone?

syk og svak

Hei søtinger!

Jeg beklager slapp blogging, men jeg har ligget med streptekokker og går nå på penicillin, så begynner å bli frisk igjen. Har sovet i typ to døgn, gått ned fire kilo og spist et ordentlig måltid. Greit nok at jeg ville gå ned i vekt altså, men ikke på denne måten..

söta bror

God kveld!

Idag har jeg vært innom kjøreskolen og i Sverige med mamma og Hasse. Bestilte min første kjøretime (dobbeltime), og den er allerede på onsdag neste uke! Både gleder og gruer meg, men kommer nok til å gå fint. Så etter turen innom Smedtorp, så bar det videre til Sverige. Har kjøpt min egen snus idag, ble jo 18 for snart to uker siden, så er litt stas, haha!


Kjøpte også denne utrolig fine genseren fra Carlings. Den var på salgt til 149 kr, husker ikke original prisen.


Så var vi innom Maxi mat, og da kjøpte jeg meg litt Willy Wonka godis. Og det er så utroolig godt. Syns alle over her er like gode, haha. Har også en annen smak i de små Nerds'ene, og en pakke med Grapehead, vet ikke om det er Wonka godis?

Var også innom Subway og spiste, og de har såå god mat. Er jeg i Sverige, så spiser jeg enten der, eller på Maccer'n. Selv om Subway er det beste valget av de to. Du holder deg mett SÅ mye lenger, enn om du spiser feks. en Big Mac meny.

Ble et litt kort innlegg, men har ikke stort mer å fortelle dere i nuet.

Har dere smakt Willy Wonka godiset før?

asian town

Hallo!

Ble ingen flere innlegg i går, for jeg og Gina ble liggende å se på film, haha.. Så først Wolf Creek 1 og 2, så etter det tenkte vi at vi skulle se på en søt film, meen vi endte opp med enda en skrekkfilm som heter Oculus. En film som er laget av produsentene fra Paranormal Activity og Insidious. Anbefaler virkelig alle og se den. Den er litt mindfucking, men den er bra. I hvert fall etter min mening.

Nå har jeg og Gina vært en liten tur i Sverige, hvor vi møtte på noen kjente, som alltid er koselig.


Gina ville ikke bli tatt bilde av.. That asian...


Oog enda et selfie av meg!

Nå skal vi se på film - igjen.. Haha, virker som om det er alt vi gjør når vi er med hverandre! Men ja, i hvert fall. I morgen så drar jeg hjem igjen. Blir nok ingen flere blogginnlegg idag, men er tilbake igjen i morgen :-)

Har dere sett Oculus?

av sted til skogen

Hallo kjære lesere!

Nå skal jeg straks ture av sted til skogen, men ikke hvilken som helst skog. Skal nemlig til Eidskogen! Og da skal jeg til Gina så klart, haha, har ingen andre der jeg kjenner, så ja. Trodde det skulle være fint vær idag, men er litt overskyet og blåser en del, så slang på meg en joggebukse og kosegenser! 

Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal ta med meg kameraet til magnor eller ikke, meen det finner jeg ut av. Pc'en blir i hvert fall med, så blir nok et innlegg eller to mens jeg er der. Jeg og Gina finner alltid på noe, så får sikkert et eller annet å blogge om :-)


Åååh, se på den kroppen! Dette er Cameron Dallas, en viner.


Så er det meg da, haha. Her har dere forresten kosegenseren jeg har på meg idag. 

Blir nesten litt lei meg av å se på septumen min nå. Er så lei av den jeg har i, så gleder meg bare til pakka mi fra bodypiercing kommer til uka! Men, nå folkens, nå drar jeg til skogen. Så prates vi når jeg har kommet meg dit!

Hva skal dere denne søndagen?

 

mjøsa og lyn

God ettermiddag!

Nå har jeg fått lasta over videoen av lynet til pc'en og lasta den opp på youtube, så tenkte å dele den med dere her. Var sykt mye lyn og det lyste opp hele stua når vi ikke hadde døra oppe. Det var helt sykt! Har også tenkt til å vise dere et lite utsiktsbilde fra jeg var på Biri med jobben, var så utrolig fint der, og har så lyst til å dra tilbake.


Dette var utsikten vår fra lederhuset. Ene dagen var vi også ute og rodde der faktisk. Med en kopi(?) av Ormen Lange. Det var sykt gøy, men også veldig tungt!

Så, over til det fæle være vi hadde nå søndag som var. Har allerede fortalt dere hvor mye det lyste opp inne, men skal også vise dere hvordan himmelen så ut da det lynte.


Så mye lyste det altså opp!

Nå skal jeg vise dere videoen, og ja; jeg banner på slutten. Jeg er utrolig redd for lyn og torden, men heldigvis så er huset vårt lyn avledende.

 

Lynte ganske greit ja..

Har dere vært på Biri før?
Har dere hatt fælt uvær i det siste? 

Jobb, jobb, jobb

Heisann!
Nå sitter jeg på jobb og har matpause. Har fått sommerjobb i kommunen og jobber som ungdomsarbeider/leder, hahah, husker ikke stillinga mi akkurat nå. Er i hvertfall veldig gøy, og gleder meg til neste uke, for da er det nemlig Biri som står for tur. Da er det duket for sommerleir med 16 ungdommer som vi skal være ledere for, så det gleder jeg meg til. Blogger bare på mobilen nå, men skal prøve å få til et innlegg senere idag, da jeg er hjemme :-)


Gammelt bilde.

tilfeldig

God kveld!

Tenkte jeg skulle skrive et lite random innlegg. Med "enkle" fakta om meg, som rare ting, ting jeg hater og sånn.

Let's go!

Hake

Som jeg har nevnt tidligere her på bloggen, så hater jeg at folk tar meg på haka. Og sånn er det fortsatt! Dette er en "ting" som begynte for sånn typ 3 år siden. Har ikke peiling på hvordan, og det er sykt irriterende for jeg har til og med problemer med å sminke meg!

Edderkopper

Dette er ille. Edderkopper er noe av det verste jeg vet om. Store eller små, spiller søren meg ingen rolle, de er like ekle uansett!

"Kule" folk

Dette er også en greie som irriterer meg ganske ille. Folk som tror de er kule, eller i verste fall vet de er "kule". Det er så motbydelig. Spesielt jenter som er sånn. Tror de er mye bedre enn alle andre og har draget på alle guttene. Åh, jeg klarer virkelig ikke.

Bruer

Bruer er seriøst noe jeg har angst for. Så hver gang jeg skal på senteret eller over brua bare for den saks skyld, så må jeg rett og slett manne meg opp for å klare å gå over. Ikke nok med det, så blir jeg musestille når jeg går over brua, fordi jeg må fokusere på plankene! Dette er noe som bare har blitt være med årene, og det er drit irriterende. I hvert fall når jeg skal på skolen, for da må jeg jo kjøre over brua i en buss, og det er enda verre! Hvis man går over brua og en buss eller lastebil kjører over, så kjenner man seriøst at den gynger, og det er sykt skummelt.

Og deer kom jeg ikke på noen mer randome "facts" egentlig, haha. Nå skal jeg se nyeste episoden av PLL!

Har dere noen "rare/randome" facts om dere selv?

sommerjobb!

Hallo, long time no see!

Fant ut at jeg måtte legge ut et innlegg nå, begynner jo å bli en stund siden sist. Den siste tiden har jeg ikke gjort stort mye faktisk. Dagen vi fikk sommerferie dro jeg til bestemor, og på turen dit så fikk jeg en helvettesmelding. Eller, det var ingen melding, men jeg var inne på skolearena for å sjekke eksamenskarakteren min.. Gikk rett i dass kan man si! Men ellers så gikk det greit. Var kjempekoselig å møte familien min der oppe igjen, og skal vel dit igjen om ikke så veldig lenge. Blir en stund til, ettersom jeg har fått sommerjobb, men drar nok ikke så lenge etter jeg er ferdig med det. 

Var/er skikkelig glad tidligere idag da jeg fikk en telefon fra han jeg var på intervju til på fredag. Jeg fikk sommerjobben! Åh, ble så glad at jeg hadde lyst til å skrike av glede, men kunne jo ikke gjøre det akkurat. Fortalte det først til mormor, og så ringte jeg mamma, som jeg tenkte jeg skulle tulle litt med, men jeg var så glad, så klarte ikke det så bra. I hvert fall. Sommerjobben min er å være leder på sommerleir, for barn mellom 8 og 14 år tror jeg det var. Første uken, så skal vi lederne og Tor Inge(han som driver det) planlegge, andre uken så går det til leir på Biri og tredje uken er her i Kongsvinger. Jeg starter mandag 14., og jeg gleder meg kjempemasse! Jeg elsker jo å jobbe med barn og har vært leder på både Haraset og NATTA før, så det er jo noe jeg "kan", så dette var jo bare midt i blinken for meg. Dette skal bli så moro!


Jersey'en er fra Carlings og shortsen er fra Bik Bok.


Robin og Bugge plakat i bakgrunnen♥ Var på konsert med de for ca 3 uker siden, utrolig artig! Fikk både klem og bilde!

Nå skal jeg se om jeg finner meg en ny film og se på. De tre siste dagene har jeg hatt SAW marathon, for noen syke filmer!

Har dere sommerjobb i år?

much hair, such wow

God kveld folkens!

Jeg har tenkt til å dele min lille "fetish" med dere. Når jeg skriver det, så høres det jo helt feil ut, men det er noe jeg virkelig digger.. Hår på brystkassa og magen for den saks skyld på mannfolk, gutter, ja dere skjønner pointet. Såå, jeg surfet litt rundt på pinterest og fant noen deilige bilder med mannfolk med hår, og lagde en kollasje som jeg tenkte å dele med dere idag.Se på dette da folkens! Å herre, det er jo bare så deilig. Liker også for så vidt kærer med skjegg og bart, men må ikke være alt for mye. Sånn som de på bildene over har er greit. Jeg har bare ikke mer å si enn at det faktisk er ubeskrivelig deilig. Hvert fall hvis du skal sove med en som har hår på brystet, det er jo så godt å kose på!

Hva syns dere om hår på brystet(og magen) og ansiktshår?

standardavvik, varians og alt annet dritt

Hallo!

Nå sitter jeg og Gina og øver til matteeksamen... Vi har eksamen på mandag, og jeg har til nå øvd siden søndag og har også tenkt til å øve helt fram til mandag. Vi har en time matte i morgen, men den får jeg dessverre ikke vært med på ettersom jeg har time på BUP, men på fredag har vi forberedelsesdag, så da jobber vi med matte hele dagen. Jeg er ikke sykt motivert for å jobbe med matte, men jeg er fast bestemt på at jeg skal få en bra karakter. Vel, i mine øyne så blir jeg glad bare jeg får en toer i matte, ettersom jeg, vel.. Strøyk på tentamen... Er ikke fullt så stolt over det gitt, så derfor gir jeg jernet nå føre eksamen i håp om og hvertfall bestå.

Er så utrolig mye og øve på ettersom det er skriftlig i forhold til muntlig hvor man bare får ett tema og forholde seg ti. Men jeg gjør mitt beste, og mer får jeg ikke gjort. Har mistet en del matte i løpet av årene fra 8.klasse og til idag. Men det verste er at jeg mistet mye av matten i 8., noe som resulterte i at jeg ikke kan det mest basice i matte, sånn som å gange store tall, og dele store tall. Kan heller ikke alle gangetabellene, men det er det vel få som gjør også, eller?Nå skal jeg ta meg en pause fra matten en liten stund. Laste ned litt ny musikk til mobilen og fortsette med å se på Castle! :-)

Hva kom dere opp i til eksamen?

every thought

Hei!

Hadde dere en fin 17.mai? Det hadde i allefall jeg! :)

Begynte dagen med å se på sendinga fra nrk, hvor det i år også var fra her i Kongsvinger. Senere på kvelden ble det ut på fest hvor jeg møtte mange nye og noen gamle fjes. Utrolig hyggelig var det i alle fall! :-)

Vel, tilbake til overskriften. Jeg har ikke lyst til at dette skal bli en "klage/syte" blogg, men jeg må bare få det ned på "papiret". De siste dagene, har alt bare blitt verre. Jeg har problemer med å konsentrere meg, jeg spiser mindre, og jeg tenker mye, mye mer. Det begynte å gå nedover allerede etter påskeferien. Grunnen til det tror jeg er at jeg ikke har hatt time på BUP siden før påskeferien. Gamle tanker kommer tilbake, vonde tanker, og jeg vil ikke ha de i hodet mitt. Så derfor er jeg litt fraværende, sitter for det meste alene. Men skjuler det alltid med et smil når jeg er ute blandt folk. Det er så mye jeg har lyst til å fortelle, men som jeg ikke kan eller bør. Det er mest tankene fra den traumatiske hendelsen som kommer tilbake, de tankene som gjør mest vondt. Jeg vil ikke ha det sånn her, jeg unner ingen å ha det sånn her. Alle fortjener jo å ha det bra, ikke sant? Heldigvis så har jeg ny time på BUP nå på torsdag, og det skal bli godt å komme dit igjen. Føles rart å si at det blir godt å komme dit, men det gjør jo på en måte det, for det "klarner" opp tankene mine litt. Jeg kjenner jeg er sliten etter jeg har vært der etter å ha "rippet" opp i gamle sår, men også lettere på en måte, for å ha snakket om det.

Har mest lyst til å bare slutte å tenke. Ikke bry meg om noenting, ingen følelser. Lurer på hvordan det hadde vært.. Jeg er også av typen som blir fort glad i folk, noe som kan slå tilbake på meg selv. Noe det også har gjort. Og det er jo heller ikke bra, da snakker jeg jo selvfølgelig i guttesammenheng. Begynner å prate med en fyr, tenker at han her, han er annerledes, og så viser det seg sånn at enten så er han ikke annerledes, ellers så er han ikke ute etter noe seriøst. Og det er jo ting som virkelig kan gå innpå en, i hvert fall hvis man er en sånn person som jeg er. Ikke har jeg så særlig motivasjon til noenting lenger heller, men på skolen i dette tidspunkt, så må jeg bare. Vi har kommet opp i matteeksamen, og jeg har øvd siden søndag, og skal også øve hver resterende dag frem til mandag. Jeg NEKTER å stryke i matte, jeg absolutt nekter. Om jeg så bare får en 2'er så er jeg sjeleglad!

Slenger med noen bilder fra weheartit 
 
utslitt

Hallo!

Overskriften sier seg selv egentlig, har vært mer eller mindre utslitt de to siste dagene, og har derfor ikke orket å blogge. De andre dagene har jeg bare latt være på grunn av inspirasjonsmangel. Tenker og kanskje skrive et litt lenger innlegg i kveld om hvordan "tilstanden" min er for øyeblikket, men vi får se. 

Idag har jeg for det meste bare sett på Castle og sett dagens episode av pærra. Har ikke særlig mye krefter til å gjøre så mye annet. I går var jeg hjemme fra skolen, og skulle egentlig dra idag, men jeg husker ikke engang når jeg sto opp idag, så.. I morgen er det ihvertfall tilbake på skolebenken, og da er det duket for biinstrumenttentamen. Har øvd på sangen min hele helga, hvertfall ti ganger om dagen, om ikke mer. Er bare så utrolig nervøs for å feile på et grep. Skal spille Say something på piano og skal synge til. Så har tenkt og lage en sangvideo av det, om det er ønskelig?


Har begynt på første sesong av Castle, og det er 5 sesonger, så har litt å gjøre for å si det sånn.
FL studio. Har absolutt INGEN erfaring når det kommer til dette her, men tenkte jeg skulle prøve meg på det. Skape noe sykt heftige beats! Haha, neida..

Hva har dere gjort i det siste?

helvettesuke: CHECK

Husk spørsmålsrunden som stenger idag kl. 18:00!! Dere kan stille meg spørsmål her.


Guten tag!

I nuet sitter jeg i kantina med noen fra klassen, som også er ferdig med tysktentamen. Det gikk helt greit og er skikkelig godt å være ferdig med det. Nå har jeg bare tre tentamener igjen; nynorsk, hovedinstrument og matte. Gruer meg mest til matte ettersom jeg suger i det. Menmen, det får gå som det går. Nå er i hvert fall helvettesuka over, og det er jeg glad for, så nå har jeg tatt helg med god samvittighet.

Når spørsmålsrunden er "stengt" i kveld tenkte jeg å prøve å få til video også senere i kveld, men vi får se, for vi får besøk av søskenbarna mine i dag, og de skal sove over. Men jeg skal i hvert fall få det til i løpet av helga! :-)

Skal også prøvet å få lage en sangvideo i kommende framtid, om ikke så lenge forhåpentligvis. Og det skal da være sangvideo av tentamenssangen min, som heter Phantomrider av Tokio Hotel! :-)

Har dere hatt tentamen enda?


bildet er hentet fra google.

This morning

God morgen!
Tenkte jeg skulle titte innom for å ønske dere alle en fin dag og håper dere koser dere. Det skal nemlig IKKE jeg..

helvettesuke

ANNA ANNA ANNA ANNA ANNA ANNA


Hallo og god kveld!

Har hatt en liten pause fra bloggen nå i påsken. Veldig godt egentlig og ikke tenke så mye på det. Ikke har jeg så veldig god inspo heller, har liksom ingenting å blogge om fordi det ikke skjer noe spennende eller noe i det hele tatt. Men i morgen begynner helvettet igjen. Har tentamensuke på skolen, så tentamener helt til fredag. Sykt stress og det er ulike tema alt sammen. I morgen har vi komponering, norsk på onsdag, musikkhistorie på torsdag og tysk på fredag. Alle mine favoritt fag, juhu... Men men, det går vel greit, får vi håpe!

På fredag var jeg og Gina på fest, og på lørdag var vi i Sverige!

Da var vi innom Carlings en tur, og der var det 3 for 99, såå da måtte vi jo selvfølgelig inn å titte litt, og jeg fikk med meg tre finner topper hjem. Dere får nok se de etterhvert, og også på instagram brukeren min som er; barbierika. Legger ut en del bilder der også, fra hva jeg driver med og alt forskjellig!

Skulle bare titte innom en tur og si hallo, så håper jeg dere kose dere resten av kvelden!

Hvordan har påsken deres vært?

resultat og linking

Det var bare ei som kommenterte, men hu gjetta også riktig. Så i tre innlegg er det ANNA, som blir lenket!♥


Det som var riktig, var altså septumpiercing. Har hatt lyst på dette skikkelig lenge nå, så idag var det endelig dagen! Fått høre masse fra folk om at det var ganske vondt, men personlig så syntes jeg ikke det. Er jo litt ubehagelig selvfølgelig, men jeg syntes ikke det gjorde så veldig vondt.  Hadde med ei venninne, Andrea, som moralsk støtte, og hu skulle også ta piercing, så da fikk vi rabatt, siden hun vi tok det hos hadde påsketilbud nå. Så det var jo midt i blinken! :D¨


Her er resultatet! Er kjempefornøyd ♥

Hva syns dere?

new in

God kveld!

Idag kom jeg hjem fra Ottestad og har "fikset" kameraet mitt. Jeg trodde det var ødelagt ettersom det ikke ville slå seg på og jeg var nesten knust, haha. Men fant ut nå at det bare var batteriet som var utladet. Bra jeg ikke misleder noen med hårfargen min i hvert fall.. Vel, uansett; på lørdag var jeg og bestemor på Maxi og i går var jeg på Maxi igjen med en kompis. Fikk også med meg noen trengende ting. Men overraskende nok kjøpte jeg meg ingen klær. Det er helt utrolig, haha!


Ny sminkekost, øyenbrynspenn og foundation i fargen 60 Sand.


Kaffethermos(?) fra TGR 40 kr, tror jeg. Haha, er en sånn billigbutikk med masse ræl egentlig, men syns denne var så awesome at jeg bare måtte ha den.

I morgen skal jeg ta en ny piercing, men hvor får dere vente med til i morgen å se! Skal oppdatere dere så fort jeg kommer hjem igjen. Må innrømme at jeg grugleder meg. Gleder meg til å få den, men gruer meg til å ta den. Har tenkt på dette skikkelig lenge, og utsatt egentlig, så fant ut at nå må jeg bare få gjort det!

Hvor tror dere at jeg skal ta piercing? Den som gjetter riktig først blir lenket i tre blogginnlegg framover!


Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » Mai 2015
hits