produktanmeldelse: flake away

God kveld!

Er en stund siden jeg har kommet med en produktanmeldelse nå, så tenkte siden jeg ikke har så mye for meg, så hvorfor ikke? Produktet for dette innlegget heter som det står i overskriften "flake away", den er fra produsenten soap&glory som er et kjent merke fra Storbritannia. Dette er en body scrub med en helt herlig lukt, og jeg bruker den i ansiktet, ettersom jeg flasser en del der. Dette er en miniutgave som bare koster 39 kr på apoteket boots, er ikke sikker på om de har det på andre apoteker. Det står at scruben skal påføres fuktig hud, men fungerer like fint om huden din ikke er fuktig. Jeg pleier å bruke den hver gang etter jeg har dusjet, og huden blir utrolig fin etterpå. Jeg har tatt noen bilder, men vet ikke hvor godt det synes hva den gjør, men kanskje dere ser forskjell. Jeg har også skrevet en anbefaling/anmeldelse av et annet produkt fra soap&glory som dere kan lese HER.
Dette er altså miniutgaven av Flake Away, men du får den også i større boks.


Før


Under "behandlingen"


Etter

Som sagt, så vet jeg ikke hvor godt dere ser forskjellen, men huden min er i hvert fall litt rødere etter "behandlingen" enn før, dette pga scruben. Huden blir også myk og glatt etter du har tatt av og jeg anbefaler og ha på en fuktighetskrem etter denne scruben, for å ivareta huden bedre. 

Har dere prøvd denne scruben? I så fall, hva syns dere om den?
Har dere noen andre produkter fra soap&glory? 

NeverEnd

Hallo!

Tenkte jeg skulle drive litt "reklame"! En god kompis av meg lager remixer og egne beats(?), og går under navnet NeverEnd. Nyeste låta han har remixa er den veldig berømte sangen "Let her go" av Passenger, og den er sykt bra, akkurat som det andre han legger ut. Jeg anbefaler dere alle til å gå inn på siden hans på Soundcloud og høre på han. Dere kommer ikke til å angre, det lover jeg dere!

Har dere hørt på NeverEnd? I så fall, hva syntes dere?

anbefaling: hand food

Hallo!

Tenkte jeg skulle begynne med noe nytt her på bloggen; nemlig anbefalinger. Og idag startet jeg med å ta for meg håndproduktet "hand food" av Soap and Glory. Jeg kjøpte min på et apotek, og om jeg ikke husker helt feil, så var det vel ett Boots apotek. Kan ikke helt huske om de har store tuber, men jeg har i hvertfall en liten en.

Det står at den er non-greasy, og det er den virkelig! Den tørker fort, lukter godt, og etterlater hendene dine utrolig gode og myke. Denne lille tuben her kostet vel 40 kroner, og det syns jeg var en fin pris på dette produktet her. I hvertfall når den er så bra som den er, og lukter så godt! Har egentlig ikke noe annet enn å si enn at om dere sliter med tørre og sprukne hender, så er denne perfekt til deg. For meg funker den i hvertfall utrolig bra! :-)

Har du prøvd dette produktet?

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Februar 2015
hits