på leting

Hei alle sammen!

Nå er det en veldig god stund siden jeg har blogget, og selv om jeg ikke helt vet hva jeg skal blogge om, så slenger jeg inn ett innlegg uansett.

Som overskriften sier så er jeg på leting. Både etter jobb og leilighet. Jeg droppet ut av skolen for ca en måned siden, fordi jeg rett og slett ikke klarte mer. Psyken tok overhånd og sa stopp. Jeg hadde så lyst til å klare dette nå, men sånn ble det da altså ikke. Så da er jeg på leting etter jobb og ett nytt sted å bo som sagt. Jeg har lenge hatt tanken om å flytte hjemmefra, men jeg har aldri gjort noe med den tanken fordi jeg har likt meg så godt hjemme her. Men nå tror jeg at det er tid for å finne meg noe eget.

Jeg fikk også ett brev i posten her om dagen. Innkalling til en ny operasjon. Jeg var jo innlagt rundt denne tiden i fjor tror jeg det var, med betent spyttkjertel. Første operasjonen hadde jeg i juni, hvor de prøvde å gå inn i munnen og fjerne den steinen som ligger og blokkerer der, men det fikk de ikke til, de fikk bare ut litt grus som de fortalte meg. Så var jeg på kontroll på Elverum nå for ikke så lenge siden og da fikk jeg valget mellom å få en ny operasjon eller ikke, og da valgte jeg operasjonen, rett og slett fordi jeg er møkk lei av å kjenne denne "steinen" inni munnen min. Så 16.november er det altså en ny operasjon som står for tur, og jeg skal innrømme at jeg gruer meg litt. Det de skal gjøre under denne operasjonen er og gå inn i halsen, ettersom de skal fjerne hele kjertelen, og etter operasjonen så skal jeg få et dren i halsen, i tilfelle jeg blør. Det er faktisk drenet jeg gruer meg mest til, og vet ikke om jeg kommer til å greie å spise ordentlig etter operasjonen heller. Men det kommer nok til å gå bra, for på Elverum så er de så utrolig flinke, og jeg er i hvert fall skikkelig fornøyd med dem!

Har også lagt inn et nytt design her på bloggen, men har ikke klart å få inn headeren enda.. Så om noen ville ha hjulpet meg med det, så hadde jeg blitt veldig glad! :-)

 

Har dere fjernet spyttkjertelen? I så fall, hvordan var det å spise etter operasjonen?Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits