La festen komme!

Hallo folkens, long time no see!

For litt siden så kom jeg hjem fra russebilkontroll, og vi var alle skikkelige nervøse for at den ikke skulle bli godkjent på første forsøk. Men det ble den! Så nå er perla klar til russetida, og det er alle vi andre også! Vi hadde et lite sjau på bilen igår, malte på navn og alt sånn der. Føles ut som om det går så sakte til torsdag nå. Egentlig, så er det litt teit at russeslippet er på en torsdag, med tanke på at vi skal på skolen dagen etterpå, men det skal nok gå bra.

Alt av utstyr er fiksa, stryki på buksa mi, russekort er fått og alt det andre. Jeg bestilte mitt fra russeservice og er fornøyd, men har hørt andre som bestilte derifra at de ikke fikk med alt de hadde bestilt? Sikkert gått litt fort i svinga!

Ellers idag, så har jeg hatt fri, ettersom de andre hadde tentamen, som de også hadde på fredag. Skal på skolen i morgen, og så har jeg fri igjen på onsdag, da de har enda en tentamen. Jeg har jo blitt deltidsstudent, så blir en del dødtid, men det går bra. Resten av dagen idag, har jeg tenkt til å bruke på litt lekser, og så se på Vikings, skikkelig bra serie jeg begynte på i overigår, og kose meg med noe godt å spise!


Har kommet episode 8 på første sesongen som dere kanskje ser, og jeg synes den er kjempebra, så anbefaler dere å se på denne!


Double Oreo, trenger jeg å si noe om den her? Nei, det trengs ikke

Er dere russ i år?

2 kommentarer

Ami Burger

20.04.2015 kl.19:18

Russetida skal utnyttes, Rikkus! Flaska i været og la beina trampe i vei!<3

rikam

20.04.2015 kl.19:21

Ami Burger: sant, haha :D <3

Skriv en ny kommentar

hits