varulver, hekser og vampyrer

Hei alle sammen!

Nå som vinterferien er på sin siste dag er jeg litt lei meg, jeg kunne gjerne hatt en uke til! Men men. Denne vinterferien har jeg tilbragt med varulver, hekser og vampyrer som tittelen sier. Har nemlig fått hekta på enda en ny serie; The Originals! Er en så utrolig bra serie, og klarer virkelig ikke slutte å se på den, synd at det bare er to sesonger, men. Jeg ser alt av serier og filmer på popcorn time, det er noe man laster ned, og det er ganske mye nytt der! Hørt at noen sier det er virus, men jeg har ikke merket noe til det i hvert fall.

Ser alle mine favorittserier der, så denne "appen" er virkelig å anbefale. En ting de ikke har som jeg gjerne skulle hatt der er Kardashians, men det finner man alltids et annet sted. De seriene jeg ser på er den nevnt over, Pretty Little Liars, Breaking Bad, Hart of Dixie, How to get away with murder og American Horror Story. Så det er en del å slå i hjel tid med! Ser også på filmer her og det er mye å velge mellom, men selv foretrekker jeg helt skrekkfilmer og sånn.


Har kommi litt lenger enn den episoden på bildet her, for nå er jeg på episode 21.

Ellers så var jeg i går ute på streetmeet her i Kongsvinger, og jeg skal innrømme det at SÅ mange biler på langtidsen(råneplassen) er det lenge siden det har vært! Og det var utrolig morro å være med på, ettersom jeg selv hadde en litt dårlig dag i går, så var det koselig å få kommet seg ut og være med gode venner og bekjente. Var vel ikke hjemme før ved 3 tiden i natt, så det tyder jo på en bra kveld!

Hva har dere gjort i vinterferien?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits