I am Barbie

Hallo!

Vet jeg ikke fikk blogget når det var russekro, og det beklager jeg, men glemte helt av det, og siden da har det gått i ett med skole og kjøretimer egentlig. Men håper på å klare å blogge mer jevnlig nå, om ikke hver dag, så kanskje i hvert fall annenhver. Akkurat nå, så er jeg hos mamma i Austvatn, virkelig vælas navle.. Er koselig her da. Skal være her til mormor kommer hjem igjen, og tror nok det kommer til å gå helt fint.

Tirsdager er alltid en tøff dag på skolen. Begynner med produksjon etterfulgt av kor, så er det veiledning, dirigering og musikkhistorie etter det. Men selv om skoledagen da er ferdig, så er jeg ikke jeg ferdig. Vi er ferdige på skolen ti på tre på tirsdager, men jeg har sangtime halv seks, så jeg er ikke ferdig før kvart over seks! Sanglæreren min er utrolig flink og rå, så det er jo ikke hun det er noe problem med, er bare det at jeg skulle likt å ha time litt tidligere på dagen..

Men, over til noe mye mer koseligere! Jeg husker ikke om jeg har nevnt det her på bloggen, men mens jeg var syk, så klikket jeg noe greier hjem fra sheinside, og har på meg den ene nye genseren idag!


Dette er altså den nye genseren, og kan vel si at livet mitt er komplett nå? Skulle helst ha hatt en stoor hello kitty samling også, men dette er jo et bra steg på veien! Alle som kjenner meg, vet at jeg elsker rosa, og under den kategorien kommer også Barbie, haha!

Siden sist har jeg også kjøpt meg ny mobil! Min gamle S3 var helt gåen, slo seg av som den selv ville og klikka om hverandre, så da fant jeg ut at jeg like godt kunne kjøpe meg en ny en.


Og da ble det en iPhone 5S! Har egentlig hatt lyst på den en stund, men vurderte og vente til 6'ern kom, men klarte ikke vente, haha.. Så da ble det denne, og jeg er kjempe fornøyd. Har jo hatt iPhone før, men det begynner å bli en god stund siden, så var litt uvant i starten og skulle skrive på den og sånn, men det gikk typ en dag, så var jeg vant med det.

Nå skal jeg fortsette og øve til morgendagens prøve i musikkhistorie, og så skal jeg se på BB!

Har du iPhone?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits