en opplevelse

God kveld!

Long time no write? haha, anyways, jeg er nesten frisk igjen og tatt den siste tabletten i penicillin kuren min idag, så det går mot det bedre! I morgen, så er det den første russekroa, og det er med ABC tema, altså at du skal kle deg ut som noe som begynner på forbokstaven i navnet ditt. For eksempel hvis du heter Kari, så kan du kle deg ut som en katt. Jeg har i hvert fall mitt klart, men hva det er avslører jeg ikke før i morgen. Vet ikke om jeg får til noe veldig innholdsrikt innlegg i morgen, men jeg skal prøve å få tatt et outfitbilde til dere og slenge det inn her.

I anledningen russekro i morgen, så var jeg idag på senteret og handlet inn noen ting jeg trengte for å gjøre antrekket mitt komplett, så nå bare gleder jeg meg!


Hair chalk. Krittene kostet 39,90 kr pr stk. Og "applikatoren" kostet 59,90 kr.


Gold chains! 99 kr for armbåndet og 148 kr for halsekjedet.Her er inngangsbilletten min for i morgen. Har grønt fordi jeg er 18, wihu! Endelig kan jeg komme inn på 18års avdelinger på fester og slikt!

Ja, som sagt så er dette den første russekroa, og "starten" av russetiden. Russetiden starter jo ikke ordentlig før i april(?), men jeg gleder meg som et lite barn. Jeg er rødruss, ettersom jeg har "gått" tre år på videregående. Tror russetiden kommer til å bli helt legendarisk, og gleder meg som sagt veldig mye. Bare det samholdet og være med venner og bekjente typ hele tiden, landstreff, fester generelt. Nei, fy faen som jeg gleder meg!

Ja, kan vel si at dette var mitt første innlegg som russ? Haha, nå skal jeg i hvert fall se på BB, så snakkes vi en liten tur i morgen!

Er dere russ i år?
Vil noen ha en video på hair chalk'ene?
Noen som tør å gjette på hva jeg skal være? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits