new baby

God kveld!

Idag er det siste feriedag, dessverre. Eller, det er godt å ha ferie, men gleder meg faktisk til å komme tilbake til skolen også!

I går, så var jeg ute på eventyr, haha. Sto opp klokken 9 sharp, ordnet meg, og tok bussen til Kirkenær city. Når jeg kom fram gikk jeg mot et spennende sted.. Et tattoo studio! Jupp, du leste riktig! Endelig er jeg gammel nok til å bestemme selv, og hadde fått inn lønna mi. Jeg bestilte meg time på tirsdag som var og hadde time i går. Var utrolig keen på å få den før skolestart, noe de her i vinger ikke hadde tid til. Så da ble det Akita's Ink. Og jeg er kjempeglad for at jeg dro dit. De har akkurat flyttet studioet sitt fra Charlottenberg til Kirkenær, så de har ikke kommet helt i stand enda, men det blir fint! De som tatoverer er utrolig koselige, og prater og sånn mens dem tatoverer så du slipper å fokusere på smerten.


Her er bebisen, og jeg er utrolig fornøyd!

Smerten var litt så som så. Noen steder så var det tynnere hud, og der gjorde det selvfølgelig vondere. Det som var mest vondt var det lange strekene og lining-nåla. Så brukte hu en farge(?)nål, og den var litt "mildere" mot huden, så jeg slappet av litt mer. Og til slutt så brukte hun skyggenåla. Fikk også beskjed om at det var viktig å ha rikelig, eller kanskje ikke rikelig, men i hvert fall litt sukker i blodet, for da tok huden bedre til seg blekk. Så helte på med brusen jeg hadde, haha! Tok også noen pauser underveis så huden skulle få slappe av litt, og det er jeg glad for at vi gjorde. Satt til sammen 3 timer med pauser, så var ganske stiv i armen da jeg var ferdig.

Smertelevelen ville jeg satt til 7-8, ettersom det var steder som var vondere enn andre. Men er i hvert fall som sagt veldig fornøyd med den. Og definitivt ikke min siste tattoo!

Har dere noen tattooer? I så fall, hvor, og hvor vondt var det? 

5 kommentarer

Den var superfin! Har en på samme sted, men det står bare "never give up". Jeg synes ikke det var så vondt, for det tok bare 10 minutter å ta den.

rikam

17.08.2014 kl.22:14

Sandra: Nice! :D Ja, det kommer nok an på hvor lang tid det tar også :)

Caroline

17.08.2014 kl.22:29

Åhh den var flott!

rikam

17.08.2014 kl.22:34

Caroline: Tusen takk! :)

Elida Storrød

25.08.2014 kl.13:07

Den var skikkelig fin! Har ingen selv, men har veldig lyst på en liten. :)

Skriv en ny kommentar

hits