long time

Hallo, long time no see!

Jaa, hvor skal jeg begynne.. Har ikke skjedd så alt for mye siden sist, sluttet på jobb forrige fredag og har egentlig bare daffa denne uka. Ellers så hadde jeg jo bursdag nå lørdag som var, endeliig 18! Hadde feiring samme kveld og det var kjempekoselig.

Har også bestilt meg nye piercinger idag, til septumen(sier man det?). Så får de i posten til uka. Bestilte de HER. Oppdaget siden først idag, da jeg surfet litt rundt og lette etter billige piercinger, og det har bodypiercing. For tre piercinger så betaler jeg 57kr! De har en veldig enkel og oversiktlig side og gratis frakt hvor minstebestilling er 49 kr. Tenkte jeg bare skulle ha to piercinger, men ettersom det var så billig så tok jeg med en til. På septumen min så har jeg 1.6 mm i stangtykkelse, vet ikke hva lengden på den jeg har nå er, men de jeg bestilte er på 11 og 10. Gleder meg virkelig til å få de, og bytte ut den jeg har nå, begynner å bli litt lei den.


Bilde fra hjemmesiden deres.

Ellers så har jeg som sagt ikke gjort så mye den siste uka. Vi hadde noe sykt tordenvær med maaasse lyn nå på torsdag. Tok fram speilrefleksen for å prøve å fange lynet på video, og det fikk jeg jammen! Det lynte utrolig mye, lyste så og si opp hele byen. Har ikke fått lasta den over på pc'en enda, men kan prøve å få til det i løpet av helgen.

Ble et litt kort innlegg dette her, men har i nuet ikke mer å si.

Har du bestilt varer fra bodypiercing?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits